Gość: inspektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 21:21 kto pozwolił na budowę chodnika z kostki granitowej przy dworcu, dlaczego nie wykorzystano starych płyt garnitowych? tandetne wykonawstwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jajo Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 17:26 no właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinspektor Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 31.08.11, 17:30 A co cię konusie to obchodzi, twój dworzec ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 15:21 jest godz.15.00 1.09.2011 r. szybko wywożą poniemieckie płyty granitowe, zamiast zabudować je ponownie w chodniku koło dworca, a nie tandetną nierówna kostką, co na to konserwator zabytków? Ciekawe dokąd te płyty jadą, może prokurator zainteresuje się tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krw.... Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 20:36 jadą, jadą tam gdzie potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 16:10 walizki na kółkach podróżnych się spierd....... na tej kostce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymek Krusz Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.11, 15:29 Możliwe, że stare płyty chodnikowe jadą do Srebrnej Góry, bo Wałbrzych ma być nowoczesny ? Czy to plotka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do szymka Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 16:04 Wałbrzych już nie nowoczesny, przecież zrezygnował z wyborów, a może z niego? Miałeś jego na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: Remont dworca W-ch Miasto 03.09.11, 14:59 Zgadzam się z opiniami forumowiczów , cos tu niegra mnie zaciekawilo do jakiej wysokości podniosą kostkęi i czy założą izolację na styku chodnika z murem kamienicy ,muszę to sobie obejrzeć , na starych fotkach widac jak wystają okienka piwniczne przy budynku Kalkomani dzisiaj ledwo je widac ito samo bę dzie z ta kamienicą grzyb murowany . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 03.09.11, 15:09 Wolę jak 57jurand walczysz z klerem, budowlankę zostaw fachowcom . Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: Remont dworca W-ch Miasto 03.09.11, 23:33 Brukarzem nie jestem, ale pamietam jak w Niemczech szef kazał mi zbroic beton stala grubą jak kij od miotły na moje zdziwienie odparł cyt. co myszlisz ze to u was w Polszcze.Kiedyś niebyło czym robic a teraz tylko liczy się szybko szybko czyli byle jak ,oczym przekonujemy się codziennie . Kler nie pęka czyli walczymy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POwiec Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.play-internet.pl 16.10.11, 07:51 prędzej się jurek zesra niż kler pęknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinspektor Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 09:51 do d...py ci fachwcy co tak budują chodniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.11, 23:45 POLAK MUSI ZAJ....................................................Ć hahahahahahh Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: Remont dworca W-ch Miasto 04.09.11, 11:18 Do proboszcza . Zrobiłem wizje lokalną izolacji nie widzałem,styl układania jeśli chodzi o płaszczyzne kostki w stosunku do muru typowe ,proszę zobaczyc chodniki w rejonie pl. Tuwima a Biedronki , sklepy parterowe zamienily sięw sutereny gdzies nawet widziałem w sklepie worki z piaskiem na wypadek gdyby znalazł sie kupiec he he żartowałem cały czas podnosi się poziom jezdnii i co zatem idzie chodnikow ,a to oznacza wilgoć w mieszkaniach parterowych czyli kłopoty dla MZB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikary Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 16:01 a dlaczego kostki nie układa się w zakola, bo ta firma nie potrafi! hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.11, 16:10 I co z tego, że poziom jezdni się podnosi? Widziałeś kościół św. Andrzeja w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: Remont dworca W-ch Miasto 04.09.11, 21:10 Do turysty. Na starowce wałbrzyskiej zachowano odpowiednie stare poziomy i aż miło popatrzec, idzie się po tych samych starych kostkach co i chadzali poprzedni mieszkańcy.Stary Zdrój jak sama nazwa wskazuje jest stary i tez remonty nawierzchni powinny oddawac tamten charakter. Proszę zauważyć że początek układanki przy narożniku kamienicy wychodzi grubo ponad poziom obecnej drogi co wyrażnie wskazuje na przypuszczalną wysokość całości.Czarno to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: altwasser Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 21:10 co racja to racja, a gdzie konserwator zabytków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rampa Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 22:18 a kogo to interesuje? nawet nowego prezydenta, ale jak bedzie koniec to pokażą go jak przecina wstegę, beeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 23:26 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihichacha Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 08.09.11, 01:33 >idzie się po tych samych starych kostkach Chyba 57jurand masz na myśli swoje kostki stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budowniczy Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 20:57 bzdura, idziesz po kostce ze Strzegomia, a może Kamjan dostarcza? hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
www.upgrade24.pl Re: Remont dworca W-ch Miasto 15.10.11, 19:59 Gość portalu: budowniczy napisał(a): > bzdura, idziesz po kostce ze Strzegomia, a może Kamjan dostarcza? hahaha KAMJAN dalej "wymiata" same długi i sprawy. Mi winni są marne 218zł od dwóch lat. Ręce opadają, jak matka wychowała syna. W sumie to oni razem prowadzą firmę, więc czego się spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.10.11, 20:26 57jurand napisał: Czarno to widzę Jak bezręki dziad z wypalonymi ślepiami może cokolwiek widzieć, nawet na czarno? Odpowiedz Link Zgłoś