Dodaj do ulubionych

Przedszkole Pod Akacją

IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.11, 18:24
Witam Wszystkich. Czy Ktoś z Was wie jakie ma doświadczenie z przedszkolem Pod Akacją na Starym Zdroju?
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: Przedszkole Pod Akacją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 15:28
      chodzimy od 1 wrzesnia-tzn moj 2 letni synek. Jest bardzo zadowolony, ja takze.
    • Gość: Mama Re: Przedszkole Pod Akacją IP: *.ip.netia.com.pl 07.09.11, 19:26
      Przedszkole beznadziejne- nie radzę oddawać tam dziecka! Panie, które tam pracują to albo leniwe paniusie pijące kawkę i nie zwracające uwagi na dzieci, albo tzw "pomoce" bez wyższego wykształcenia. Pani Dyrektor ma gdzieś uwagi rodziców.
      • Gość: tata Re: Przedszkole Pod Akacją IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 07.09.11, 20:14
        tzw "pomoce" bez wyższego wykształcenia.

Sądziłem, że już czytałem na tym forum wszystkie możliwe kretyńskie wypowiedzi.
        Ale niestety, myliłem się......
        • Gość: matka Re: Przedszkole Pod Akacją IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.09.11, 07:08
          gdyby nie te "pomoce" to to przedszkole nie mialoby miejsca bytu, cala reszta tam jest leniwa, beznadziejna. Nie zajmują sie dziecmi, nie daja pic na dworze(jesli wogole na dwor wyjda bo to od wielkiego dzwonu bo im sie nie chce) ja nie polecam
    • Gość: jaga Re: Przedszkole Pod Akacją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 08:37
      Moje dziecko chodziło do tego przedszkola ponad 4 lata i w sumie jestem zadowolona. Nigdy nie było płaczu. W sezonie letnim wychodziło srednio po 2 razy w ciagu dnia na ogród, tam wprawdzie babki siedziały a dzieci bawiły się same ale kontakt wzrokowy i słowny między dziećmi a paniami był zachowany. Picie owszem na początku było wystawiane ale póxniej faktycznie kajtki brały je z domu. Moje dziecko było pod dobrą opieką nauczycielską. Był czas zarówno na nauke jak i zabawe.Także z mojego pkt.widzenia jak najbardziej polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka