Dodaj do ulubionych

warsztat samochodowy

IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.11, 06:51
dobry tani warsztat samochodowy?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: warsztat samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.11, 08:33
      Zależy co masz do zrobienia,jakie auto itp Mam w tej chwili auto w naprawie to już 9 dzień niby dzisiaj ma być w końcu zrobione.Czekam na telefon od nich.Poinformuję jak odbiorę i dam im wtedy popalić.
      • Gość: gość Re: warsztat samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.11, 19:09
        Już mija 11 dzień a auto nie zrobione szok!!!!Czekam dalej
        • Gość: niki Re: warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 20:30
          A to pewnie robisz na Piaskowej na warsztacie pomiędzy rondem a kościołem tam to normalne a do tego jak już wyjedziesz to bedziesz wracał wiele razy...na poprawki ,zawsze coś zepsują albo nie dokręcą . Dobra rada zabieraj auto i nigdy tam nie wracaj.
          • Gość: raf Re: warsztat samochodowy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.09.11, 09:54
            z warsztatu k. ronda pozostała tylko lokalizacja;) stary właściciel się zmył...jest nowy gość ze swoją nową ekipą i nic im nie można zarzucić:)
    • Gość: mechanik Re: warsztat samochodowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.11, 19:23
      Koleś, zdecyduj się, albo tani, albo dobry...
      • Gość: gość Re: warsztat samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.11, 09:29
        Już 15 dzień oczekiwania na auto nadal lipa!!!
        • Gość: vft Re: warsztat samochodowy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.09.11, 15:34
          bo tani
          • Gość: gość Re: warsztat samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.11, 09:11
            Mylisz się kolego
            • Gość: Kamil Re: warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 21:17
              Ja wam polecam warsztat na placu teatralnym na przeciw teatru dramatycznego, tam robia bardzo solidnie i tanio. Ja tam zawsze zaworze swoj samochod i jestem za kazdym razem zadowolony. Polecam!!
              • Gość: mumi Re: warsztat samochodowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.11, 00:31
                odradzam!drogo i trzeba dłłuugo czekać
                • Gość: gość Re: warsztat samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.11, 18:51
                  Czekam już 23 dzień auto jeszcze nie naprawione.Nerwy puściły jest to warsztat na Podzamczu Skiba Bosch
                  • Gość: gość Re: warsztat samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.11, 08:40
                    Na dokładkę uszkodzili lakier szok!!!!!
              • Gość: Romuald Re: warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 23:34
                Solidny jest ale tani to nie .
    • Gość: look Re: warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 08:12
      Podjedź do Strugi,do inż.Krzaczkowskiego.Pracuje tam dwóch mechaników,którzy mają solidną wiedzę i solidne podejście do klienta.Ja wyjechałem z ich warsztatu bardzo zadowolony.Auto też!!
      Zdecydowanie polecam i pozdrawiam!
      • Gość: gość Re: warsztat samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.11, 08:29
        Dzięki za info.Wczoraj odebrałem auto zapłaciłem słono zobaczę jak będzie się sprawował.Nigdy już nie pojadę do tych naciągaczy!!Przestrzegam wszystkich nie oddawajcie tam auta do naprawy
    • Gość: gosc Re: warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 10:57
      www.techcarbelka.pl
    • Gość: zasa Re: warsztat samochodowy IP: *.play-internet.pl 02.10.11, 20:11
      Byle nie na Poniatowie na Octowej. Oszuści.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka