IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.11, 18:43
podobno miała gdzieś być knajpka na Podzamczu z pierogami itp.? Jest otwarta? I gdzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: www Re: pierogi IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 24.09.11, 19:14
      He,he, podaj teraz adres.
    • Gość: xxxxx Re: pierogi IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.11, 20:05
      zrób sama w domu
      • Gość: somsiat Re: pierogi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.09.11, 21:10
        chyba Ci nie chodzi o "bar naleśnik" ? oni jeszcze chyba sie nie otworzyli, troche fall start.
        • Gość: smakosz Re: pierogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 21:54
          Najlepsze pierogi jakie jadłem były w Mini Westernie koło sądu.
          Nawet Renata Dancewicz i inni aktorzy przychodziła tam po spektaklu na porcyjkę tych smakołyków.
          Swoją drogą, ciekawe gdzie teraz jest ta osoba, która wyczarowała taki smaczek w pierogach.

• ankaskakanka14 Re: pierogi 22.10.13, 09:25
      Postanowiłam,odświeżyć temat bo mam chęć na pierogi :))
      • twoja_koza Re: pierogi 22.10.13, 10:11
        ankaskakanka14 napisała:

> Postanowiłam,odświeżyć temat bo mam chęć na pierogi :))

Ktoś jeszcze chętny oprócz sol na pieroga ?

PS
        majk-i gdzie jesteś ?
        • zauroczonaewa Re: pierogi 22.10.13, 11:32
          ja i przy okazji mam pytanie czy zna ktoś bar w którym sa wszystkie rodzaje pierogów?
          • trolo2 Re: pierogi 22.10.13, 16:55
            a jakie rodzaje interesują ?
            • kilocoli Re: pierogi 22.10.13, 22:27
              Dobre pierogi są koło szklarza i sklepu z odzieżą używaną na ulicy Basztowej, koło trzy-piętrowca, niedaleko pętli autobusowej. Obok też jest salon fryzjerski Revlon.
              Kiedyś były przepyszne, teraz są niestety tylko dobre, czasem trzeba dłuuuugo czekać, a po godzinie 14:00 nawet nie ma co iść- zostają tylko 2 rodzaje, najczęściej ruskie, które są robione chyba z samych ziemniaków...
              Można wybrać czy chce się zimne, czy ciepłe, z cebulą czy bez, za dodatkową dopłatą można chyba śmietanę zamówić.
              Pierogi są ruskie, z mięsem, z mięsem i z kapustą, z kapustą i z grzybami, wiejskie, babuni, z truskawkami, ze szpinakiem. Są jeszcze jakieś zupki, uszka i krokiety, ale to na wcześniejsze zamówienie.
              Jeśli ktoś chce mieć wybór trzeba zamówić rano, albo dzień wcześniej i odebrać o umówionej godzinie.
              Ja polecam tym, którzy nie chcą robić sami lub nie potrafią. Są zjadliwe, w sumie całkiem dobre, ale już nie to samo, co na początku...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka