Gość: massa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.09.11, 19:29 godzina 10.00 www.ruchpalikota.org.pl/wydarzenia/janusz-palikot-w-walbrzychu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: urzędnik Re: 27-09-2011 Palikot koło ZUS na grunwaldzkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 21:25 Jak długo będzie w Wałbrzychu? Tylko rano? Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: 27-09-2011 Palikot koło ZUS na grunwaldzkim 26.09.11, 22:34 Tak będzie krotko bo jeszcze czekaja 2 miasta zdaje się Ziebice ijeszcze drugie ,szczegóły na portalu RUCH PALIKOTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: massa Re: 27-09-2011 Palikot koło ZUS na grunwaldzkim IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.09.11, 11:54 Super!!!!!! najnowszy sondaz 8,2 dla Palikota,kler niech sie pakuje!!! Młodzi głosujmy na niego! po co nam tłuste brzuchy klery na które płacic musimy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do ciemnej masy Re: 27-09-2011 Palikot koło ZUS na grunwaldzkim IP: *.pools.arcor-ip.net 27.09.11, 12:03 Faktycznie jestes ciemna masa ! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ga-laxy76 Re: 27-09-2011 Palikot koło ZUS na grunwaldzkim 27.09.11, 12:47 zanim debile na niego zagłosujecie to przeczytajcie jego program a jest tam o tyle co pamietam to Aborcja na żądanie Legalizacja narkotyków Związki gejów i lezbijek Nauka sexu zamiast religii w szkole Zapłodnienie inwitro za darmo więcej nie pamiętam ale jak ktoś na wariata zagłosuje to jest skończonym debilem cyt.młodzi głosujcie na Palikota jak będziecie mieli własne rodziny i swoje dzieci to prosze bardzo dajcie im sex narkotyki nie sobie będą gejami czy lezbi to będą wasze dzieci mi to wisi ale ja wole żeby moje dzieci były zdrowe i normalne a wy róbta co chceta zarem z Palikotem i Owsiakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxo Re: 27-09-2011 Palikot koło ZUS na grunwaldzkim IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.11, 12:52 ga-laxy i bez Palikota to wszystko jest dostępne jesli ktoś chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi do ga-laxy76 :/ IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.09.11, 13:01 zanim wyzwiesz kogoś od debili, to sam/a naucz sie myśleć i czytać ze zrozumieniem; legalizacja narkotyków -MIĘKKICH; alkohol i tytoń są gorsze w skutkach niż tzw. maryśka; aborcja na żądanie? chyba kpisz; związki jednopłciowe - a dlaczego nie? odmawiasz praw człowieka komuś, kto w przeciągu 24 godzin swego życia poświęca godzinę czy pół i zapewne nie codziennie na seks, który ci akurat nie odpowiada? tak mierzysz człowieczeństwo? nie miarą wielkiego serca, mądrości, tylko tego co kto komu i gdzie i czym przez chwilę??? - to gratuluję :/; nauka seksu zamiast religii :)) - to już szczyt kretynizmu - o pardąsik - to ja kretynka, nie ty :)))) wychowanie do zycia w rodzinie funkcjonuje obecnie i na tych lekcjach porusza się zagadnienia, o zgrozo!!!! - seksu!!!!; na biologii również tłumaczone są czysto fizyczne aspekty seksualności człowieka; no apokalipsa! i to już od kiedy!!! :))))) rych palikota chce powrotu lekcji religii do salek przykościelnych, jak było 20 lat temu; nic więcej; zapłodnienie in witro za darmo - a co? lepiej wywalać kasę na nowe kościoły, niż na "dawanie"dzieci tym, którzy ich pragną??? skoro ga-laxy76 jesteś taki mądry w porównaniu do kretynów od palikota, to chodź dalej do kościółka, dawaj na tacę i łudź się, że dostapisz zbawienia; bo jeśli tak jak tu przedstawiasz, pojmujesz pojęcie miłości do bliźniego - podstawowe przykazanie Boże, to z tym zbawieniem możesz mieć ogromne problemy; Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: 27-09-2011 Palikot koło ZUS na grunwaldzkim 27.09.11, 16:17 ga-laxy 76 .Gdy 2002r. rozpoczynalismy marsz ku świeckiej Polsce było nas 4 tyś . po drodze wielu odpadło, dziś RUCH PALIKOTA popiera, czyli uważa za swoje takie postulaty jak rozdział państwa i Kościoła oraz wiele temu podobnych ponad 8 % wyborcow co równa się ponad 2 milionom ludzi . Chciało by sie powtorzyć słowa Martina Lutra Kinga ,, miałem piękny sen,, - który właśnie się spełnia to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: 27-09-2011 Palikot koło ZUS na grunwaldzkim IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.09.11, 18:18 twoje dzieci nie będą zdrowe bo pewnie zabronisz używania w szpitalu sprzętu Owsiaka z WOŚP. twoja metoda leczenia to do wsadzanie do pieca na trzy zdrowaśki. Ide na Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: 27-09-2011 Palikot koło ZUS na grunwaldzkim IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.09.11, 12:51 szkoda, że w godzinach pracy:( niestety nie dałam rady pojawić się :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palikoty troche o tym palikocie i jego kuplach IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.09.11, 13:09 o tuż to że Teściowa Palikota to jest żydówka tak jak Palikot , ci co obok niego stali to geje , wiec bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: troche o tym palikocie i jego kuplach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 11:49 O, widzę następny "patryjota" co to języka polskiego nie zna. Ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Palikot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 14:52 Zdecydowanie Palikot! Pissuary nie mają u mnie szans przez antka "psycho" macierewicza i kaczora...i całą resztę oszołomów radiomaryjnych...a więc młodzi mają szansę głosując na coś nowego,właśnie na ruch Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Palikot IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.09.11, 16:38 [quote="ga-laxy76]jak będziecie mieli własne rodziny i swoje dzieci to prosze bardzo dajcie im sex narkotyki nie sobie będą gejami czy lezbi to będą wasze dzieci mi to wisi ale ja wole żeby moje dzieci były zdrowe i normalne a wy róbta co chceta zarem z Palikotem i Owsiakiem [/quote] jak wolisz, to je tak wychowaj ignorancie. Legalizacja narkotyków miękkich niesie same plusy, kto chce to używa, kto nie -to nie, Ci co chcą i tak teraz znajdą dojście, płacą dilerom kase która nie jest w żaden sposób opodatkowana, jak alkohol czy papierosy, które są bardziej szkodliwe, aktualnie marihuane spryskują jakimiś chemikaliami co by nadac im wlasciwosci potęgujące -czesto niezdrowe dla organizmu, jakby bylo to legalne to normy i kontrole pilnowały by jakości tego zioła. Odciążyłoby się policję, która biega za młodziakami za takie pierdoły, Ci później marnują życie w aresztach śledczych lub więzieniach na koszt podatnika! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Palikot IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.09.11, 16:39 [quote="ga-laxy76"] jak będziecie mieli własne rodziny i swoje dzieci to prosze bardzo dajcie im sex narkotyki nie sobie będą gejami czy lezbi to będą wasze dzieci mi to wisi ale ja wole żeby moje dzieci były zdrowe i normalne a wy róbta co chceta zarem z Palikotem i Owsiakiem [/quote] jak wolisz, to je tak wychowaj ignorancie. Legalizacja narkotyków miękkich niesie same plusy, kto chce to używa, kto nie -to nie, Ci co chcą i tak teraz znajdą dojście, płacą dilerom kase która nie jest w żaden sposób opodatkowana, jak alkohol czy papierosy, które są bardziej szkodliwe, aktualnie marihuane spryskują jakimiś chemikaliami co by nadac im wlasciwosci potęgujące -czesto niezdrowe dla organizmu, jakby bylo to legalne to normy i kontrole pilnowały by jakości tego zioła. Odciążyłoby się policję, która biega za młodziakami za takie pierdoły, Ci później marnują życie w aresztach śledczych lub więzieniach na koszt podatnika! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeźwy Re: Palikot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 19:02 Wystarczy porównać kandydatkę do Sejmu od Palikota, z przygłupem PO z satkabla www.youtube.com/watch?v=VIlFAR68EIs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOT Re: Palikot IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.09.11, 20:23 Młodzi głosujmy na Palikota!!! zawiele nie zrobi ale powiedział ze bedzie pilnował tych obiecanek przedwyborczych PO,PIS,dobre i to,GŁOSUJMY!!!!!ONI SIE GO BOJĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wch do andrzej IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.09.11, 20:52 to ty jeszcze nie widziales ludzi po trawce co oni robia i jakie później ubytki mają Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: 27-09-2011 Palikot koło ZUS na grunwaldzkim 27.09.11, 21:23 Do Mała Mi.Własnie obejrzałem sobie powiadomienie na stronie Urzedu Miejskiego odnosnie zblizajacej się sesji RadyMiasta w dniu 29 wrzesnia oto jaki kwiatek znalazłem . Porzadek posiedzenia punkt 14 sprawa zbycia gruntu na rzecz Parafii N.S.J. wW-CHU ul. Orkana 63 .Chodzi o tego słynacego z chciwości spadochroniarza z Sadów, dobrodzej ten doszedł do wniosku że cmentarz zdziebko za mały . Powiadomiłem kolegow z RUCHU PALIKOTA. Będziemy tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: 27-09-2011 Palikot koło ZUS na grunwaldzkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 07:15 Nie ma się co gorszyć.Palikot porusza istotne kwestie bolące nasze społeczeństwo.Te zjawiska i tak u nas występują i udawanie,że ich nie ma jest hipokryzją ,zakaz też nie rozwiązuje problemów.A religia w szkołach to już całkiem poroniony pomysł.Zamiast miłości i tolerancji wprowadza podział i dyskryminację,bo nie wszystkie dzieci są niby z rodzin katolickich i inność wiary przy okazji jest szykanowana.Dzieci są okrutne,a niestety my niby katolicy nie mamy tolerancji dla innowierców.Może rządu nie stworzy,ale zamieszania przyszłym rządzącym narobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walbrzych do 57jurand i Ania IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.11, 11:28 57jurand nie wiem o co ci chodzi , skoro cmentarz jest za mały to za mały , teraz więcej ludzi umiera niż się rodzi wiec takie tereny sa potrzebne bo na przemysłowej nie ma już miejsc , wiec nie rób paniki , Ania jakie palikot porusza istotne kwestie? , a religia zawsze była w szkołach , to tam się można dowiedzieć ze testament ma 2 czesci , ze jest 10 przykazań , bo w domu raczej nie za bardzo , a kto chce chodzić na religie to chodzi a kto nie chce to nie chodzi ,wiec nie wypisuj bzdur , druga sprawa czy jesteś tolerancyjna czy nie , czy jesteś okrutna czy nie , to już zależy od wychowania twoich rodziców , np w szkole pani mówi ze bić się nie wolno , a dziecko wraca do domu i mówi to tatusiowi , a tatuś mówi ze pani jest głupia i bić się trzeba, i tu religia nie ma żadnego znaczenia w wychowaniu dzieci , bo w szkole uczy się szacunku i jak postępować z klasą a w domu rodzice uczą odwrotnie , a wiadomo że dzieci posłuchają rodziców , a co do tych kwestii to mi się wydaje że to co Palikot porusza to jest nie to co trzeba , istotną kwestią jest to że ludzie nie mają co jeść , ze jest bieda i niesprawiedliwość bo taki polityk nic nie robi , a żyje z naszych podatków , a ludzie biede klepią i to jest istotna kwestia , a Palikot w rzadzie co zrobił wielkie nic tylko afery i cyrkowe popisy , a na to szły nasze podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: do 57jurand i Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 11:52 Palikot zajmie się demaskowaniem przekrętów Platformy i dlatego warto na niego głosować. Ważne, że uważa Schetynę za świętą krowę polityki i chciałby mu się dobrać do skóry. Wałbrzych to dobry przykład ile szkód może zrobić święta krowa z kolesiami np. Chlebowskim, Ludwiczukiem, Kruczkowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walbrzych Re: do do wiedzacy IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.11, 13:25 tak a co on takiego zdemaskował ?on był w PO jak PO go wywaliło to się mści a tak był razem z nimi i robił przekręty tylko że go wywalili z koryta to teraz im odpłaca , taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzz Re: do do wiedzacy IP: *.opera-mini.net 28.09.11, 14:09 sam zrezygnował z mandatu posła,więc żadne "peło" nie mogło Palikota wyrzucić:) nie pisz bzdur please:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Kloss-Wytrych Re: do do wiedzacy IP: *.pools.arcor-ip.net 28.09.11, 14:30 Co nie zmiena faktu,ze nadal jest hochsztaplerem i szuka rogaczy,ktorzy jak cmy ciagna do gromnicy !Jednego tylko nie wiedza,ze od gromnicy mozna sie POparzyc a nawet wzniecic POzoge ! Palikocie ps. Bruner,nie ze mna te numery ! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: do do wiedzacy IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.11, 14:19 prawda jest taka, że jak miał już dosyć PO i zaczął sie stawiać przeciwko ich działaniom, to wtedy stał sie dla nich niewygodny; a to,że wywalili go od koryta - człowieku :)))))))))))))))) on ma swoje osobiste takie, że ty przez kilka zyć byś tego nie zarobił odkłądając 100% pensji na procent w banku :))))))) to co robi palikot, robi z poczucia obowiązku, bo tak czuje i tak chce; a że nie musi liczyć na poselską pensyjkę, to i jest odważny i w mowie i czynie i może tym pobudzi obywateli do myślenia i działąnia; a nie stupor i niemoc wszędzie; marazm i tępota; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi do Juranda IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.11, 14:14 super Jurandzie; ja wiele bym chciała, ale niestety nie mam mozliwości technicznych; dlatego też pomimo ogromnej checi oficjalnego "bycia" w ruchu, jestem tylko jego sympatykiem choć od samiutkiego początku :); a tak chciałabym brać czynny udział w "naprawianiu" chociażby własnego podwórka, jakim jest wałbrzych; w swietle ostatnich poczynań odnośnie komisji majątkowej, czy jakieś inne media poza miejscowymi nie byłyby zainteresowane tym wydarzeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca zesral sie a nie zrezygnowal IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.11, 14:13 wyje.. bali go bo za duzo zamentu sial przyglup Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi drogi wyborco IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.11, 14:38 brak mi słów cenzuralnych, by określić kim ty jesteś "drogi" wyborco; a sądząc po jakości wypowiedzi, niezbyt bym musiała się wysilać w poszukiwaniu niecenzuralnego epitetu okreslającego twój poziom i twoją jakość; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do malej mi Re: drogi wyborco IP: *.pools.arcor-ip.net 28.09.11, 15:08 Widac jak na dloni mala mi,ze nie tylko jestes mala,ale i cieniutka w rozumowaniu i na dodatek masz klapki na oczach jak stary czlapak belgijski ! Bedziecie mieli na tyle kurazu, lacznie z tym bezmozgiem "jurandem" aby za jakis czas spojrzec Walbrzyszanom w slipia i POwiedziec - hochsztapler zrobil nas w jajo.Dziolcho,wez Ty sie lepiej ogarnij i przestan marzyc o naprawie naszego kraju,POniewaz jest juz PO ptokach i Grecja puka do Tür. (((-: Na debilne POsty nie odpowiadam ! Wytrych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: drogi wyborco IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 08:54 coż:) pozostaje mi tylko napisac jedno: Nigdy nie wchodź w konwersacje z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem:) wygraleś :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wytrych Re: drogi wyborco IP: 178.8.135.* 30.09.11, 14:07 No coz !? Na obelge nalezy natychmiast zareagowac i zacytowac Jozefa Stalina : "Narod wspanialy,tylko ludzie kur.wy !" PS Czy juz wtedy wiedzial,ze takie byle co jak ty znajdzie sie na forum ? Ciekawe ? Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: 27-09-2011 Palikot koło ZUS na grunwaldzkim 28.09.11, 14:42 Do Mała Mi. Dzisiaj zrobiłem rozeznanie i oto w czym moim zdaniem problem. Teren cmentarza jest tak rozległy że spokojnie wystarczył by na wiele lat, ale połowa tego areału to poniemiecki cmentarz totalnie zapuszczony ,wręcz dzungla i co myślicie że ksiądz wyda kase na zagospodarowanie go jeżeli może dostac kawał pięknej łąki za friko od radnych , bo tak można nazwać 90% upustu. Dopilnuje jutro zeby wszyscy radni dowiedzieli się jak się maja sprawy , ciekawa będzie postawa sld-owców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Palikot byl w PO i tez jest zamieszany w afere IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.11, 15:04 Palikot był w PO bral kasę jak każdy , nic nie robił , tylko siał zamęt i nienawiść do polaków i polskiego narodu , teraz chce zniszczyć kulturę polską , bo nagle mu przeszkadza religia w szkołach i krzyże w szkołach , po pierwsze kto chce chodzić na religie to chodzi, a kto nie chce to nie chodzi na religie, nikt nikogo nie zmusza chodzenia na religie ani do kościoła, krzyże w klasach wiszą i co one zjedzą tych co są innej wiary nie , czy jak jakiś urzędnik czy lekarz innego wyznania będą musieli iść do czyjegoś domu gdzie są krzyże , czy odważą się tam wejść ? też mogą powiedzieć że nie wejdą bo ktoś ma w domu krzyże i ich to razi , takie głupie gadanie , krzyże były od lat i nikomu nic nie robiły , krzyż jest elementem kultury polskiej i raczej nikt tego nie powinien niszczyć , niektórzy jadą do krajów arabskich czy ich symbole religijne komuś coś zrobiły no nie , bo to tylko symbole , w Polsce główną religią jest katolicyzm i tak było od wielu lat , wasi rodzice , dziadkowie do kościoła chodzili po dary , kiedy w Polsce było źle był głód i wtedy wszystko było ok , w oknach też mamy krzyże , przed kościołami mamy krzyże i ci co tam mieszkają czy te krzyże im coś złego robią , no mi sie wydaje że nie , ale ludzie z zaburzeniami psychicznymi wyszukują różnych komplikacji . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lirennna Re: Palikot byl w PO i tez jest zamieszany w afer IP: *.sattom.pl 28.09.11, 15:45 co ty gadasz? religia to kultura? nie drogi Panie. religia to religia, a kultura to kultura. ten kto ma jej choc odrobine (kultury) zrozumie, ze jest wolnosc wyznania, ze nie powinno sie nikogo dyskryminowac ze wzgledu na religie jaka wyznaje. a niestety dzieci nie-katolikow sa w szkolach dyskryminowane. mam 29 lat i pamietam ze, gdy bylam w pierwszych klasach podstawowki na religie chodzilo sie w godzinach popoludniowych do salek przykoscielnych i TAK POWINNO BYC!!! kto wierzy, ten idzie.powinno byc prawo wyboru. a jaki wybor ma dziecko, ktore ma religie w planie lekcji pomiedzy polskim, a matematyka? co ma zrobic? na korytarzu siedziec? a czyjs dom, tonie instytucja publiczna. w swoim domu moze Pan nawet miec tapete w krzyze i ja to uszanuje, ale w miejsca pubvliczne i instytucje tomiejcsa, ktore niepowinny wywierac presji. prosze sobie wpiasac w google "kultura" i przeczytac co oznacza. sugeruje Pan, ze kraje nie-katolickie nie maja kultury? a co dalej. geje i lesbijki? nie pochwalam i nie potepiam. sa wokol nas. tacy sa, a mynie mamy prawaniko go zmieniac sila. jezeli dwoch facetow zyje ze soba 20latto dlaczegonie mieliby miec praw jak malzenstwa? do dziedziczenia po sobie, wspolnych podatkow itp. in vitro -jak najbardziej za. sama mam dziecko i wiem jaki to skarb. dlaczego mam komus odmawiac tego szczescia? aborcja -kto chce i tak zrobi. turystyka aborcyjna kwitnie. polkimasowo jezdza do niemiec, anglii, w ostatnich latach na slowacje. tamtejsze klinikimaja strony w necie popolsku. to samo marichuana. kto chce i tak pali. niby nielegalna, a ogolnodostepna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywyborca do ćwoka wyborcy:) IP: *.opera-mini.net 28.09.11, 16:01 poczytaj trochę durniu wałbrzyski:) Palikot nie brał kasy za pełnienie funkcji poselskiej....czytaj ze zrozuminiem durny ćwoku:) i pamiętaj baranie,że krzyż w sejmie wieszali kiedyś pijanie posłowie ,więc religie możesz sobie włoźyć tam...no wiesz lol:) pozdrawiam typowy wałbrzyski tłuku parowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca do lirena i antywyborcy IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.11, 16:28 lirena tu nikt nie dyskryminuje innych religii to wy dyskryminujecie w dziwny sposob katolicyzm , bo wy jako mniejszość chcecie narzucić katolikom żeby usuneli krzyze , a lekcje religi zazwyczaj są 1 lub na końcu zajęć , a dzieci i tak czasem siedzą i na lekcje nie idą bo wagarują , wiec nie pisz bzdur , powtarzam jestescie w Polsce a w Polsce mamy katolicyzm i uszanujcie to , a na religie i do kościoła was nikt nie zmusza żebyście tam chodzili bo teraz to bredzisz bzdury . a ty Antywyborco nie tlumacz bo kazdy wie ze Palikot nie siedzial w sejmie za darmo nikt nie pojdzie siedziec za darmo , mial jakis interes to siedzial , proste tumanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek macierewicz wyborca to czubek:) IP: *.opera-mini.net 28.09.11, 16:43 Szanuję Twą miłość do religii i katolicyzmu,ale tu nie jesteśmy w kościele,więc swą "czarną" agitację za kościółkiem zostaw na spotkanie pisssu:) i widzę,że masz spore braki w wiedzy o tym, o czym piszesz:) Powtarzam więc,że Palikot sam złożył mandat poselski i nie brał kasy za siedzenie w sejmie...spytaj antka macierewicza i swego idola kaczyńskiego, czy siedzą tam za darmo hmm ?a niech Cię licho głąbie:) kłamstwem kościelny kapucynie nic nie zyskasz....śmigaj do kruchty i zostaw wybory światłym obywatelom tego kraju.. napisz, czy zabolało kościelny propagandzisto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lirennna Re: wyborca to czubek:) IP: *.sattom.pl 28.09.11, 17:11 ja nie dyskryminuje katolicyzmu!!! moi rodzice sa katolikami i wychowali mnie w duchu katolickim. nigdzie nie napisalam, ze jestem nie wierzaca. poprostu doroslam, dostrzeglam oblude kosciola i tyle. jestem wierzaca, ale wierze w Boga, nie w kosciol. kosciol to instytucja, ktora zostala powolana przez czlowieka, nie przez Boga! po co? a po to, zeby miec wladze, kontrole i pelna kieszen. sztuczny wymysl. nie wierze w kosciol i nie podobami sie dofinansowywanie ich. nie podobami sie wtykanie ich nosow wszedzie gdzie sie da. nie wierze w czyjes powolanie. ksiadz to czlowiek i na tym koniec. tylko czlowiek. zreszta czesto bardziej pokrecony niz zwykli ludzie. moje dziecko samo zdecyduje w co chce wierzyc, gdy bedzie w pelni swiadome. i nie podoba mi sie, ze w szkole beda mu narzucac lekcje religii. i prosze mi nie mowic, ze osmiolatek i tak chodzi na wagary, wiec wszystko mu jedno, czy ma okienkomiedzy lekcjami. a stwierdzenie, ze Polska to kraj katolicki i mam sie dostosowac, jest ponizej poziomu moich wypowiedzi, w zwiazku z czym nawet nie odpowiem. glosuje na Palikota. moze dzis nie zdobedzie duzego poparcia, ale za jakies 10lat... gdy mohery sie wykrusza... Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: wyborca to czubek:) 28.09.11, 21:52 Lirennna . Opowiem ci zasłyszaną historyjkę ,Zona mojego przyjaciela powiedziala mi ,wiesz ksiadz na religii chodził miedzy ławkami i kijkiem podnosił nam sukienki i zagladał tam ,spytany co robi odpowiedzial sprawdzam czy macie ciepłe majtki. Tę historie dedykuje temu kościelnemu podnuszkowi . Dlatego tylko RUCH PALIKOTA spowoduje ,ze taki ksiadz wyladuje tam gdzie jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha DO57jurand IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.11, 22:00 z geja tez moze zrobic sie pedofil a palikot popiera gejow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: naiwny, naiwny IP: 217.170.102.* 28.09.11, 22:24 Z tego co widzę, to wnioskując po braku logiki i naiwności elektorat Palikota stanowi w większości elektorat Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: DO57jurand 29.09.11, 14:21 hahaha. Czy ja coś wspomniałem o pedofili ,to do twojej mozgownicy dotarło jak sie sprawy mają ,jasność cie jakaś ogarneła czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BHP Re: DO57jurand IP: *.pools.arcor-ip.net 29.09.11, 14:26 Tej garkotluku M.S. Jak tam BHP ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi i moja historyjka z czasów młodości dot.księdza IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 08:31 mamy po 15 lat; przygotowujemy sie do bierzmowania; pełni wzniosłych uczuć i myśli; na próbie w kościele jeden z kolegów (15 lat- cięzki okres dorastania dla chłopców) zaczął chichotać; oburzony ksiądz podszedł i chłopak dostał z liścia w twarz; jako bonus ksiądz wyciągnął go za ucho z ławki i wyrzucił z kościoła; ale 15toletnia dziewczyna w zaawansowanej ciąży do bierzmowania przystąpiła i komunię przyjęła - jako panna z dzieckiem w brzuchu; kolejna nauka księdza: grzech cięzki nie pójść na mszę niedzielną; mniejszej wagi grzech - okłamać; Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: 27-09-2011 Palikot koło ZUS na grunwaldzkim 29.09.11, 14:27 Mała Mi. Wrociłem z sesji RM. Jestem zdruzgotany , jak pozbieram myśli to opiszę czego byłem swiadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do zdruzgotanego Re: 27-09-2011 Palikot koło ZUS na grunwaldzkim IP: *.pools.arcor-ip.net 29.09.11, 15:05 Mam wielkie obawy,czy aby 9-tego nie zrobisz se kuku i bedzie POtrzebna POmoc lekarza specjalisty z tutejszego forum.Buhaha :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi do Juranda IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 08:35 słyszałam "piąte przez dziesiąte"; póki nie zmieni się układ kościoł-państwo u samego wierchołka, póty nie będzie można nic zmienić niżej; banda psychicznie chorych z chciwości i strachu ludzi; żal mi ich; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: do Juranda IP: 217.170.102.* 30.09.11, 08:46 Dokładnie, będą się bronić do upadłego jak hitlerowcy w Berlinie bo wiedzą że czynią rzeczy za które w państwie prawa mieli by proces norymberski. A głupole znowu liczą na Palikota jak na męża opatrzności. I Palikot tu nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi pedro :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 10:17 pedro - pewnie, że sam Palikot nie stworzy raju na ziemi; ale otwiera ludziom oczy; wsadza kij w mrowisko; swoimi zaskakującymi pomysłami zmusza ludzi do myslenia samodzielnego; nie boi się mówić głośno tego, co inni mysla i mówia po cichu , ale na głos - w zyciu, zbyt tchórzliwi; to nie Palikot ma zmieniać rzeczywistość; to my, obywatele mamy ją zmieniać - dla naszego dobra, a nie dobra garstki bydlaków, nazywających sie szumnie politykami i księżmi/biskupami itd; Palikot pokazuje nam kierunek zmian, ale to my mamy iść - grupą, a nie on sam; to nie rejtan, żeby dramatycznie rozrywać koszulę; spójrz co dzieje się u podstaw, kiedy ludzie w akcie desperacji w koncu zaczynają działać; mieszkańcy wiosek małych,gdzie kler ma największe prawo glosu, potrafią zorganizować się i wywalić proboszcza - to fakty coraz częstsze, tylko przemliczane w meNdiach; czyli mozna; tylko trzeba odwagi, uporu i siły ducha; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak do malej mi IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 10:33 opowiadasz glupoty jak pier.. ta gó...ara , której obiecano trawkę , się czepiłaś tego kościoła jak by ten kościół miał cie zjeść , ja na religie nie chodziłem , do kościoła też nie chodziłem i nie chodzę i jakoś kościół nie wpływa na moje życie , robię co chce i kiedy chce , a ty siejesz jakieś zamieszanie jakieś teorie spiskowe , co ty jesteś jakaś upośledzona ? ktoś ci wodę z mózgu zrobił ? dodam że wszędzie są religie na całym świecie i mają kościoły i meczety i bóg wie co jeszcze , tam nikt się bzdurami nie zajmuje typu kościoły czy religia , tylko tępi Polacy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lirennna Re: do Polaka IP: *.sattom.pl 30.09.11, 11:33 oczywiscie, ze wszedzie sa koscioly i religie, ale nie wszedzie kler ma taka wladze jak w Polsce!!! duzo podrozuje. 3 lata mieszkalam za granica i nigdzie sie nie spotkalam, zeby glowy kosciolow mieszaly sie do polityki, udzielaly sie w mediach i cieszyly sie taka nietykalnoscia, jak u nas. religia to religia, i na jej gloszeniu powinien skupic sie kler. niestety, mam wrazenie, ze role im sie pomylily. poza tym jezeli sa, jak twierdza wyslannikami Boga i kontynuuja nauki Jezusa, to niech zyja jak Jezus, a nie oplywaja w luksusy. polecam wszystkim lekture "faktów i mitów". bardzo ciekawa gazeta, dostepna w kazdymkiosku. moze niektorym otworza sie oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Lirenno :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 12:52 otóż to; niestety fakty i mity nie są w wałbrzychu dostępne w każdym kiosku :))); w kilku na moje pytania wysyłano mi spojrzenie mogące zabić :D Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: Lirenno :) 30.09.11, 15:59 Mala Mi .Nieprzejmuj się facet nie ogarnia problemu.Jak pisał kiedys Roman Kotlinski ,będac na rybach opowiadał pewnemu gosciowi jakie kwoty pieniedzy przejmuje kościół . Przy sumie 2oo milionow Roman zrozumiał że do goscia żłopiącego piwo to nie dociera dla niego zrozumiała kwota to 1000 zł wiec odpuscił sobie. Jeżeli chodzi o sprzedaż FiM wyglada to tak , idziesz do kiosku , pytasz sa Fakty baba odpowiada niema wychodzisz , a FiM leża sobie spokojnię na spodzie. Potem przyjeżdza kolporter i pyta sa zwroty tak jakoś niechca schodzic FiM oto cała prawda i co my na to jak na lato właśnie segreguje 2000 zwrotow FiM juz niedługo zasypiemy nimi Podzamcze i Piaskowa Góre a następne przybedą już nie długo, zycz nam wytwałości. Do zobaczenia na szlaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Polaku IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 12:49 skarbie; nie uzywaj takiego nicka, jeśli tak sie wyrażasz, bo to obraza dla nazwy POLAK; to raz; dwa - nie ubliżałam ci, więc zważaj na słowa, bo możemy spotkać sie w sądzie, a odszkodowanie mi należne przeznaczymy na miejscowe schronisko dla zwierząt, dobrze? i teraz do rzeczy: tobie kościół ma prawo nie przeszkadzać,a mi ma prawo przeszkadzać; pieniądze z budżetu państwa, do których dorzucam swoje skromne "trzy grosze", wolałabym przeznaczyć własnie choćby na dofinansowanie schronisk dla zwierząt, na hospicja, na wyższe zasiłki rodzinne, na pomoc najuboższym, na wszystko inne - a nie na watykański motłoch; a idzie tego rocznie w miliardy złotych;w wiele miliardów zlotych; i proszę ponownie - nie ublizaj mi; nie jesteś anonimowy; chyba, że chcesz przeznaczyć 20 do 30 tysiecy złotych na pieski wałbrzyskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
chocholitan do Małej MI 30.09.11, 13:30 1.Mam prośbę, nie straszmy się na forum sądami. Jest to obrzydliwe, a robisz to już po raz drugi. Pisujesz tu pod pod niezarejestrowanym nickiem i jesteś wirtualnym tworem. Wyluzuj. 2. Kościół pełnił funkcję jedynej istniejącej oficjalnie opozycji wobec władzy komunistycznej, pomimo że był nękany różnymi środkami terroru. Było dobrze ? Ten wasz Palikot nie istniałby gdyby nie kościół . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: do Małej MI IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 13:50 Nie opowiadaj bzdur juz ci pisalem a poza tym czytaj ze zrozumieniem , a jak chcesz to mozemy sie spotkac i ci prosto w oczy powiem co mysle o twoich idiotycznych zagrywkach na temat religii i kosciola a w sadzie to mozesz ty wyladowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Polaku IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.10.11, 10:50 ja nie mam nic do religii; tym bardziej idiotycznych zagrywek; a do kościoła jako instytucji mam; oj wiele mam; dlatego naprawdę polecam: jeśli w przyszłości chcesz mi odpowiadać( ale po co?) to proszę - czytaj ze zrozumieniem; pozdrawiam; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi do chocholitan IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.10.11, 10:11 odp.1 - rozumiem,że mnie można obrażać; ja nie istnieję, bo nie jestem tu zarejestrowana z imienia, nazwiska, nipu i peselu; ok,rozumiem ( odpowiadam z przekąsem); obrzydliwe zwrócić komuś uwage, kiedy przekracza granice przyzwoitości; nieobrzydliwe, kiedy ktoś bezkarnie obrzuca mnie stekami wyzwisk w temacie, poza tematem - ot tak dla rozrywki, bo akurat ma zły dzień; odp.2. - oficjalna opozycja wobec władzy plr-u; pięknie ujęte; bo nieoficjalnie pracownicy kościoła byli porządnymi i przykładnymi współpracownikami władzy, na boku robili przekręty i machloje, razem pijali i byli obsługiwani przez panie zarabiające na własnych czterech literach, a władzy prl-u było na rękę, że opozycją jest kościoł pod ich ( władzy prl-u)nadzorem i kierownictwem niejako; mi było średnio; w stanie wojennym miałam kilkanaście lat i najbardziej w pamięci wryte mam bibuły chowane przez tatę i juniorki na kartki; odp.3 - to nie mój Palikot - tak na marginesie; myślę,że sam Palikot byłby szczerze rad swego nieistnienia w obecnej formie, gdyby nie kościoł w obecnej szacie; zapewne zajmowałby się czymś innym, twórczym i dającym mu radość spełnienia jako człowiek; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wytrych Palikot synem szmalcownika ? IP: 178.8.135.* 30.09.11, 16:26 Polecam wszystkim poczytac w necie o Marianie Palikocie,ojcu Janusza i calej famule ! Tylko wpisac w Google Marian Palikot i dobrze siasc na dupie,aby sie nie spierdzelic ze zdziwienia pod stol ! Zapraszam !:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wch Re: Palikot synem szmalcownika ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 16:36 no to dobrze pisalem o palikocie bo wpisalem marian palikot teraz stad ta nienawisc do kosciola bo oni nie lubieli kosciola ani katolikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Palikot synem szmalcownika ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 18:00 To prawdziwy polak ! On czyli ojciec. Syn od ojca i ducha polskiego pochodzi, dobrze że nie z wermahtu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lirennna Re: Palikot synem szmalcownika ? IP: *.sattom.pl 03.10.11, 12:43 wiecie co? nie interesuje mnie kim byl jego ojciec.mnie interesuje czlowiek, a nie jego rodzice. jezeli mialabym patrzec na ludzi przez pryzmat ich rodzicow, musialabym zerwac kontakty z niektorymi znajomymi. rodzicow nikt sobie nie wybiera. jedni maja takich, drudzy innych. jedni maja politykow, inni artystow, kolejni robotnikow, a jeszcze inni patologie, odsiadujaca wyroki - i ta miara mam mierzyc czlowieka? znacznie bardziej niz Marian Palikot interesuje mnie, ze Rzad Polski przekazuje rok, w rok 96mln zl na Kościół - tyle wynosi Fundusz Kościelny, kolejny 1mld 132mln ida na prowadzenie katechezy w szkolach i pensje dla 31598 katechetow, oraz dotacje na rzecz kościelnych misji w ramach wsparcia Polonii. to mnie interesuje. bo ciezko pracuje i interesuje mnie co sie dzieje z moimi podatkami. Kosciol nie jest instytucja panstwowa i powinien miec swoje zrodla finansowania, a kazdy obywatel powinien miec prawo wyboru. wierzycie w Kosciol, chcecie finansowac, prosze bardzo. powinny byc deklaracje do wypelnienia, lub po prostu przekazywane darowizny. dziwne, ze Fundacje niosiace pomoc nieuleczalnie chorym nie dostaja dotacji, prosza o smsy, darowizny, 1%podatku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walbrzych do lirennna IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.11, 13:51 ale co boli cie to ze kosciol dostaje a polityk nie , kosciol dostaje bo ludzie daja , a politycy okradają bez zgody ludzi i tym sie powinnaś zająć a nie kościołem , jezeli politycy tykają kościół to niech najpierw zaczną od siebie a później za kościół niech się wezmą , czemu palikot nie walczy z korupcjami w polityce ile politycy nakradli , przyklad z walbrzycha MZK a jeszcze inne afery wyjdą , i co palikot siedzi cicho, głópię kurw.. a gadanie , że kościół ma zysk a politycy co mają ? tylko to o to chodzi ze politycy nie mogą okraść kościołów i to palikota boli . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lirennna Re: do walbrzych IP: *.sattom.pl 03.10.11, 14:25 boli mnie, ze nie dostaja chorzy, domy dziecka, samotne matki, Fundacje, schroniska dla zwierzat, inwalidzi, hospicja itp itd. ludzie wcale nie chca dawac! to ze ty chcesz dawac to twoja sprawa, ale podpinaj pod to wszystkich. znam wiele osob, ktore wolalyby przekazac swoje ciezko zarobione pieniadze chocby na dom dziecka. przeciez napisalam - chcesz dawac to dawaj, ale ja chce miec prawo wyboru ile dam i na co dam. Kosciol nie jest instytucja panstwowa i z panstwowych pieniedzy nie powinien byc finansowany. tym bardziej wybor powinni miec ludzie wyznajacy inna religie, dlaczego ich podatki maja wedrowac do instytucji, w ktora nie wierza? "kosciol ma zysk" piszesz - no nie watpie patrzac na zlote oprawki okularow, sygnety, wielkie budowle i maybachy. to mnie boli, ze obnosza sie z bogactwem podczas, gdy dzieci w Polsce gloduja, szpitale upadaja, domy dziecka nie maja pieniedzy na opal na zime. jezeli kontynuuja nauki Jezusa, to niech zyja jak Jezus, a Jezus zyl skromnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walbrzych do lirennna IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.11, 14:47 A co politycy za nasze podatki nie żyją ? mało tego politycy okradają np Kruczkowski sprawa z MZK i zbieranie na waciki, a co Palikot myślisz że w rządzie siedział za darmo i cyrk robił afery ? też brał kasę za nasze podatki , mało to polityków okrada Polske , dlaczego Palikot o tym nie mówi on dobrze zna te środowisko , i ciebie lirennna to nie boli że dzieci nie dostają , chorzy ? a wszystko idzie na politykę i ich złodziejstwa , powtórzone wybory w Wałbrzychu tyle kasy poszło na kampanie na same wybory , i przez kogo to przez polityków , jak się czepiać to już wszystkich a nie tylko kościoła a Paliot się czepia kościoła, a to nie na tym rzecz polega , ale cóż Palikot w swoje gniazdo nie narobi tylko w kościelne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lirennna Re: do lirennna IP: *.sattom.pl 03.10.11, 15:31 to bardzo sie mylisz jezeli twierdzisz, ze caly program Palikota zaczyna sie i konczy na kosciele. przeczytaj dokladnie, bo oprocz zaprzestania finansowania kosciola jest tez m.in. likwidacja senatu, likwidacja subwencji dla partii politycznych, likwidacja IPN, reforma biurokracji wojskowej oraz wycofanie wojsk z afganistanu itd. Palikot chce sie zabrac za nasza biurokrajce - jak to mozliwe, ze w jednym miescie jest urzad miasta, gminy i powiatu???? za zaoszczedzone w ten sposob pieniadze chce zwiekszyc dotacje dla chorych, dla niedojadajacych dzieci itp itd. to jest dobry program. tylko, ze wszyscy uczepili sie tego kosciola, jakby to byl jedyny punkt calego programu. Palikot chce podniesc dotacje na walke z rakiem z 5mld na 10mld, na dozywianie w szkolach z 800tys na 1,2mld. czy te zmiany naprawde bylyby waszym zdaniem zle???? a kosciol istanialby jak dzis. przeciez nikt nie chce go zlikwidowac, tyle, ze nie bylby az tak "rozdęty". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walbrzych Re: do lirennna IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.11, 16:11 Ale kościoły też pomagają nie raz widze jak paczki ludzie targają , nie raz widzialem na bialym kamieniu przy kosciele jak stali glodni po jedzenie , po kolędzie też czasem ksiadz dawal kase biednej rodzinie , sam widzialem na wlasne oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lirennna Re: do lirennna IP: *.sattom.pl 03.10.11, 17:07 no i wlasnie charytatywnych dzialan kosciola Palikot nie zamierza opodatkowac. koscielne organizacje charytatywne tez nie zostalyby opodatkowane. ja nie mowie, ze kazdy ksiadz jest zly, ze wszyscy sa tacy sami. znam wiele historii, zarowno dobrych, jak i tych zlych. mi glownie chodzi o to, ze sie pakuja do telewizji, do polityki, agituja, a to przeciez nie ich biznes. tyle pieniedzy panstwo pompuje w kosciol, nikt tego nie kontroluje i co niektorym po prostu odbija - zlote oprawki, najnowsze samochody itp. ja jako dziecko, przez pierwsze lata mojej edukacji chodzilam na katecheze do salki przykoscielnej na 16.00 i nikt w tedy nie mial z tym problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha tu macie Palikotowe przekrety IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.11, 20:23 wybory.wp.pl/title,Szokujaca-prawda-o-partii-Palikota-To-moze-go-pograzyc,wid,13858463,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: do lirennna 04.10.11, 09:38 Dzien dobry lirennna. Mamy dziś piękny dzien i dotego zapowiada sie ciekawie.Wlasnie wybieram się na spotkanie z lokalnymi mediami , sprawa tej darowizny pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Lirenno IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.10.11, 10:53 tutaj nie znajdziemy zrozumienia; tutaj potrafią pluć i obrażać bezmyślnie, bez chwili zastanowienia się, bez sensownych kontrargumentów; ot - typowi polacy - deklarujący przynależność do krk; Odpowiedz Link Zgłoś
chocholitan Re: Lirenno 04.10.11, 11:24 A Mała Mi nie idzie na spotkanie z lokalnymi mediami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi drogi chocholitanie :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.10.11, 12:16 drogi chocholitanie :) Mała Mi do wieku emerytalnego ma jeszcze kawałeczek czasu, wiec o tej porze grzecznie pracuje na chlebek i wodę mineralną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wytrych Re: Lirenno IP: 178.8.135.* 04.10.11, 13:18 Mala Mi jest bardzo ciezko zapracowana w godzinach pracy i tak daje ostro z firmowego kompa,ze wszystkie POsty sa PISane POmiedzy godz.8 - 15 ! Nie uswiadczysz wpisu w godzinach wieczornych,POniewaz probuje pisac POsty na abaku i guzik z tego wychodzi ! Stokrotko,Wytrych ma trzy lapy i jeden moze Ci udostepnic na wieczne oddanie ! Chcesz ? A niech tam,niech strace,POniewaz nie tyle mieli i wszystko przes.ali !:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi drogi nawiedzony Wytrychu :)) IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.11, 10:19 drogi Wytrychu, pisuję po 15tej :)) choć rzadziej, bo życie rodzinne i towarzyskie po tej godzinie uprawiam:)) poza tym - dlaczego odbierasz mi prawo posiadania własnego komputera w godzinach od 7 do 15 :D? dziekuję za propozycję odstapienia laptopa, do przeglądania portali i witryn wystarczająco wygodny jest dla mnie smartfon - prywatny, nie służbowy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wch do Mała Mi IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.11, 13:02 A nie powinnaś w czasie pracy pracować ? chyba nie za to ci płacą że siedzisz na forum i wypisujesz bajki , skoro nie pracujesz tylko siedzisz na forum to pobierasz na lewo kasę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: do Mała Mi IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.11, 14:09 a trudno przeczytac, że sugeruję, że mogę być sama sobie pracodawcą :)??? nikt mi nie płaci za nicnierobienie - zapewniam cię; do głowy gryzipiórkom urzędowym nie przyjdzie, że mogę mieć inne godziny pracy, że mogę być tzw.wolnym strzelcem, że mogę w ogole nie pracować :)? no ale to miłe,że tyle osób na forum interesuje sie moją skromną osobą :))) Odpowiedz Link Zgłoś