Dodaj do ulubionych

5x PO, 2x PIS, 1x RP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 13:27
Według moich obliczeń, Platforma wprowadzi 5 posłów:
Mrzygłocka, Szulc, Wielichowska, Smolarz, Kołacz-Leszczyńska

PiSowi tylko dwa mandaty:
Święczkowski, Zalewska

Jedna posłanka z Ruchu Palikota - Szymiec-Raczyńska

SLD i PSL - bez posłów z naszego okręgu !!!

Liście SLD zabrakło ok. 400 głosów. Mieli pecha i zamiast Dyducha będzie Kołacz-Leszczyńska

-----
dygresja: Wałbrzych, to dziwne miasto - PO pluje w twarz mieszkańcom, a oni nadal wierzą im najbardziej... 45% to powyżej średniej krajowej!

Obserwuj wątek
    • Gość: trzeźwy Re: 5x PO, 2x PIS, 1x RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 13:39
      PO z Oszołomiejem zagarnęło Wałbrzych, zero opozycji, zostaniemy śmietnikiem Europy, bez MPK, busów, szkół. Ech ....
      • Gość: Edward Re: 5x PO, 2x PIS, 1x RP IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.11, 13:45
        Fajne społeczeństwo POPiS i Palikot hehehe dobre . Kopać kopać w dupę i do trumny nie żałować taka społeczność taki ich los. Mobruk odebrał im rozum a Bóg ich opuścił
    • Gość: alejaja Re: 5x PO, 2x PIS, 1x RP IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.11, 13:45
      Teraz tylko brakuje żeby część zbuntowanej lewicy zasiliła w radach miejskiej i powiatu szeregi PO a zdrowa część WWS Palikota a będzie to koniec "czerwonego zagłębia". Kto by się tego spodziewał. Szok.
    • Gość: yar Re: 5x PO, 2x PIS, 1x RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 14:00
      a za Agniesię do rady wejdzie Maria Romańska. Zna ktoś?

wybory 2010
      • Gość: xyz Re: 5x PO, 2x PIS, 1x RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 15:14
        Zna. Lekarz hematolog.
        • Gość: yar Re: 5x PO, 2x PIS, 1x RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 15:57
          190 głosów i radna :)

W końcu powinny być jednomandatowe okręgi do samorządu...
      • Gość: TOMEK Re: 5x PO, 2x PIS, 1x RP IP: *.dip.t-dialin.net 10.10.11, 15:20
        NIE ZNA NJIKT ALE DOPJERO POZNAJĄ WAZNE ŻE DZIEWUCHA ZNA SIE NA ROBOCIE I DRUTACH
    • Gość: inga Re: 5x PO, 2x PIS, 1x RP IP: *.dip.t-dialin.net 10.10.11, 15:18
      I BARDZO DOBRZE BARANY NIECH WAS ZAJEB;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ą PODATKAMI I TYRAĆ MI TAM MATOŁY ZA MICHE RYŻU KOŚCIUŁEK WYPRAŁ WAM BERECIKI W NIEDZIELE A TUSK PODSKAKUJE Z RADOSCI TERAZ WAM SZEŁEMEJ POKAZE Z JAKIEJ PARTI JEST NAPRAWDE CYMBAŁY
    • Gość: ... Re: 5x PO, 2x PIS, 1x RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 15:20
      To nie tylko Wałbrzych jest dziwnym miastem. Cała Polska to jedno wielkie dziwadło:
      31 milionów obywateli jest uprawnianych do głosowania.
      Z tej liczby tylko niecałe 12 milionów zagłosowało na PO
      19 milionów wypięło się na takie rządy a mimo to Platforma dalej przy korycie kręci lody.
      W cyrku nawet wąsata baba z kutasem na czole takiego zdziwienia nie wzbudza :)

• Gość: młodafoka Re: 5x PO, 2x PIS, 1x RP IP: *.play-internet.pl 10.10.11, 15:43
      dawno powiadałam już, że tu ma zastosowanie coś w rodzaju syndromu sztokholmskiego

im bardziej wam śrubę przykręcają, tym bardziej po rękach będziecie ich lizać

dla niedouczonych: pl.wikipedia.org/wiki/Syndrom_sztokholmski
      • Gość: ... Re: 5x PO, 2x PIS, 1x RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 16:49
        Bardziej to pasuje na syndrom patologicznej miłości prostytutki do alfonsa.
        • Gość: yhy Re: 5x PO, 2x PIS, 1x RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 17:14
          Czytając to wszystko mam wrażenie że piszą ciągle te same osoby, każdy ma prawo do głosowania i każdy głosuję na tego kogo chce, a ''cymbałami '' i itp są osoby które uważają że prawda jaką wyznają jest prawdą absolutną i narzucają ją innym osobą , widać to w powyższych postach i wiecie co jak was czytam to aż mi żal dupę ściska wy nie macie co w domu robić?
          • Gość: ... Re: 5x PO, 2x PIS, 1x RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 18:40
            Dobrze robisz ściskając dupę.
            Przynajmniej pedały od Palikota będą miały utrudniony dostęp do twojej kiszki stolcowej.
            • Gość: tuhu Re: 5x PO, 2x PIS, 1x RP IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.10.11, 19:50
              dobrze się stało, wszyscy głupi, którzy mówią, że przeciwnie. Niech PO ma kolejną kadencje, zobaczymy co zrobią w 8 lat, gdyby teraz PIS do władzy się dopchał to gó... by zrobił przez te 4 lata, a wstydu by przynieśli tyle, że na pewno nie wygrali by w kolejnych wyborach, stracili by po prostu kolejne 4 lata tego kraju, 4 lata na jakiś rozwój, może to i duży eksperyment, ale bynajmniej będę mógł konkretniej ocenić pracę rządu po ośmiu latach. Wole taki eksperyment niż co 4 lata dawać władze komuś innemu. Gdyby PIS dorwał się do władzy to na co byście liczyli? od razu na krainę mlekiem i miodem płynącą? Cuda? tak dobrze nie ma. Pozdrawiam.
              • Gość: Jake Re: 5x PO, 2x PIS, 1x RP IP: *.play-internet.pl 10.10.11, 20:42
                idź Wiesiu lepiej lekcje odrobić bo tu się poważne kwestie porusza

wstyd?
                wstyd to za takich zamichniczonych
              • Gość: do tuhu Re: 5x PO, 2x PIS, 1x RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 20:45
                A wymień chociaż jedną rzecz którą PO zrobiło "dobrze" przez te 4 lata??? Podwyższenie podatków? A może zabranie pogrzebowego ? Czy to że wszystko podrożało prawie 2x tyle w ciągu 4 lat??? Nie jestem za PIS-em ani za żadnymi innymi bo nie chodzę na głosowania. Za co można ich pochwalić???
                • Gość: vivo Re: 5x PO, 2x PIS, 1x RP IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.10.11, 07:34
                  Za to, że za ich rządów dostałem prace. Że mogę wysiąść kredyt w RM dla singli i kupić mieszkanie a w innych krajach przez kryzys jest o to o wiele trudniej. Dla mnie to dość istotne plusy
                  • Gość: vivo Re: 5x PO, 2x PIS, 1x RP IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.10.11, 07:35
                    chodziło mi o RNS:)
              • Gość: Minor Re: 5x PO, 2x PIS, 1x RP IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.10.11, 07:31
                Jak ktoś nie głosuje to znaczy, że mu wszystko jedno kto będzie rządził tak więc oni się nie liczą bo im pasowałby każdy wynik. To tak jakby popierali wszystkich. Tak więc nawet Ci co nie głosowali to oddali głos na PO ale także i na PiS itp
      • Gość: mieszkaniec Re: 5x PO, 2x PIS, 1x RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 20:53
        Syndrom wałbrzyski, najlepsze określenie. Nie dość, że przykręcą śrubę to jeszcze wytrują Mo-Brukiem. Jesteśmy osaczeni przez PO.
        • Gość: macho cała nadzieja w Palikocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 21:12
          Mamy jeszcze nadzieję że pan Palikot namiesza i zrobi "porządek" w kraju.
          • Gość: realista Re: cała nadzieja w Palikocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 22:19
            Palikot to może najwyżej namiesza pedalskimi kutasami w waszych śmierdzących dupach.
    • Gość: Gość Re: 5x PO, 2x PIS, 1x RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 00:29
      No to będzie jak uboga krewna Grzesia na salonach. Ciekawe ile interperacji napisze.
      • Gość: wyborca Re: 5x PO, 2x PIS, 1x RP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.11, 08:01
        Jakie interpretacje Palikot napisze? O co Ci chodzi? Posłowie jeśli piszą - to interpelacje..
        • Gość: spoza Re: 5x PO, 2x PIS, 1x RP IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.11, 08:36
          Nie jest tak źle. Wałbrzych okazał się ciekawym materiałem na studium socjologiczne. Co prawda, z takich studiów niewiele jest pożytku, ale ktoś może napisać ciekawą książkę lub zrobić doktoracik. Współczuję wszystkim, którzy muszą mieszkać w Wałbrzychu. To nie jest miasto z perspektywami. Już teraz odstaje od reszty kraju, a co będzie za cztery lata? A najgorsze, że jedyna nadzieja w Szełemeju. Najgorsze, bo każdy powinien mieć alternatywę, a on jest koniecznością.
          • Gość: Emil Nie rozumiem jak można IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.11, 10:08
            głosować na PiS i PSL - które dla Wałbrzycha nic nie zrobiły, może za wprowadzeniem do strefy laików z kółek rolniczych, a tym samym zniszczeniem tego, co u nas było najlepsze. To ewidentna zasługa Pawlaka, przy biernej postawie Tuska! O Kruku nie będę się wypowiadał, gdyż na forum bluźnić nie wypada, za to Romanowi życzę powodzenia - przynajmniej coś robi ...
            Zagłosowałem na nową siłę i cieszę się, że banda czworga nie zawłaszczyła sobie wszystkiego! Może to mało, ale zawsze coś ...
            • Gość: ASD Re: Nie rozumiem jak można IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 11:17
              A może jest tak, że Janusz Palikot w zaciszu gabinetu pokornie : "Donaldzie, melduję wykonanie zadania" , SLD unieszkodliwione. Waldi spoko, jak zwykle jest pod kontrolą już kilkadziesiąt lat. Będziedobrze( dla kogo ?)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka