Dodaj do ulubionych

Ortopeda Wałbrzych

IP: 195.20.110.* 27.10.11, 16:50
Witam,
Chciałbym Was prosić o opinie o ortopedach w Wałbrzychu. Do kogo iść (na NFZ)? Czy długo się czeka?
Obserwuj wątek
    • Gość: ziomek Re: Ortopeda Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.11, 20:13
      tez sie podpisuje pod ta prosba, mam skierowanie a nie wiem gdie isc
    • haba.baba Re: Ortopeda Wałbrzych 28.10.11, 15:26
      wizyta konieczna na NFZ-na Browarnej do konca roku nie ma szans,rejestrowałam tydzień temu,na Wysockiego na 18 listopada,a czy pomoże to zobaczymy tu jak na loteri prywatnie nie korzystam bo nie ma sensu
      • lekarzspecjalista Re: Ortopeda Wałbrzych 28.10.11, 15:39
        Dlaczego nie ma? Właśnie jest!
        Widać jak sprawnie władza okrada nas z pieniędzy na leczenie - co miesiąc obdziera ze składek a potem uniemożliwia realizację tego prawa.
        Pozostaje iść do prawnika.
        Nie jesteśmy mądrzy tak się zachowując - doprowadzamy zdrowie do ruiny, a prominenci remontują i wyposażają sobie szpitale do prywatyzacji.
        • patrykmroz Re: Ortopeda Wałbrzych 25.05.19, 17:51
          Syn spadł z roweru i uszkodził kolano. Bałem się, że skończy się trwałą kontuzją, ale w Przychodni Śliwy przy Grodzkiej w Wałbrzychu szybko postawili go na nogi nomen omen.
          • aniaskarbek Re: Ortopeda Wałbrzych 25.05.19, 17:53
            Mąż miał wypadek samochodowy i wymagał rehabilitacji. Lekarze ostrzegali, że może być trudno z powrotem do pełnej sprawności. Ale ortopedzi z Przychodni na Grodzkiej w Wałbrzychu postawili go na nogi.
          • aniaskarbek Re: Ortopeda Wałbrzych 25.05.19, 17:54
            Mąż miał wypadek samochodowy i wymagał rehabilitacji. Lekarze ostrzegali, że może być trudno z powrotem do pełnej sprawności. Ale lekarze z Przychodni na Grodzkiej w Wałbrzychu postawili go na nogi.
    • barbara_kowalczynska Re: Ortopeda Wałbrzych 25.05.19, 17:55
      Kilka miesięcy złamałam nogę. Zrosła się, ale ostatnio znowu zaczęła boleć. Trafiłam do przychodni na Grodzkiej 73. Przyjął mnie ortopeda dr Marek Kozłowski. Jestem bardzo zadowolona i już zapisałam się na następną wizytę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka