Gość: harman IP: 195.20.110.* 27.10.11, 16:50 Witam, Chciałbym Was prosić o opinie o ortopedach w Wałbrzychu. Do kogo iść (na NFZ)? Czy długo się czeka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ziomek Re: Ortopeda Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.11, 20:13 tez sie podpisuje pod ta prosba, mam skierowanie a nie wiem gdie isc Odpowiedz Link Zgłoś
haba.baba Re: Ortopeda Wałbrzych 28.10.11, 15:26 wizyta konieczna na NFZ-na Browarnej do konca roku nie ma szans,rejestrowałam tydzień temu,na Wysockiego na 18 listopada,a czy pomoże to zobaczymy tu jak na loteri prywatnie nie korzystam bo nie ma sensu Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: Ortopeda Wałbrzych 28.10.11, 15:39 Dlaczego nie ma? Właśnie jest! Widać jak sprawnie władza okrada nas z pieniędzy na leczenie - co miesiąc obdziera ze składek a potem uniemożliwia realizację tego prawa. Pozostaje iść do prawnika. Nie jesteśmy mądrzy tak się zachowując - doprowadzamy zdrowie do ruiny, a prominenci remontują i wyposażają sobie szpitale do prywatyzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
patrykmroz Re: Ortopeda Wałbrzych 25.05.19, 17:51 Syn spadł z roweru i uszkodził kolano. Bałem się, że skończy się trwałą kontuzją, ale w Przychodni Śliwy przy Grodzkiej w Wałbrzychu szybko postawili go na nogi nomen omen. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaskarbek Re: Ortopeda Wałbrzych 25.05.19, 17:53 Mąż miał wypadek samochodowy i wymagał rehabilitacji. Lekarze ostrzegali, że może być trudno z powrotem do pełnej sprawności. Ale ortopedzi z Przychodni na Grodzkiej w Wałbrzychu postawili go na nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaskarbek Re: Ortopeda Wałbrzych 25.05.19, 17:54 Mąż miał wypadek samochodowy i wymagał rehabilitacji. Lekarze ostrzegali, że może być trudno z powrotem do pełnej sprawności. Ale lekarze z Przychodni na Grodzkiej w Wałbrzychu postawili go na nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara_kowalczynska Re: Ortopeda Wałbrzych 25.05.19, 17:55 Kilka miesięcy złamałam nogę. Zrosła się, ale ostatnio znowu zaczęła boleć. Trafiłam do przychodni na Grodzkiej 73. Przyjął mnie ortopeda dr Marek Kozłowski. Jestem bardzo zadowolona i już zapisałam się na następną wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś