Dodaj do ulubionych

nowa pizzernia??

IP: *.dynamic.chello.pl 27.10.11, 18:55
nowa pizzernia w szczawnie "ciao" ponopc pizze robi włoch był juz ktos moze?? jakie popinie
Obserwuj wątek
    • Gość: degustat Re: nowa pizzernia?? IP: *.ip.netia.com.pl 27.10.11, 19:33
      pizza ok nie było się do czego doczepić
      • Gość: pizza Re: nowa pizzernia?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 14:14
        a tam po biesiadowie tez jest jakieś gó... był ktos tam ? jadł ktoś ?
        • Gość: koneser pizz Re: nowa pizzernia?? IP: *.ip.netia.com.pl 28.10.11, 17:54
          w byłym biesiadowie i cattani jest teraz CASA PATIO restauracja włoska mają pizze trzy rozmiary cienkie i grube ciasto do wyboru ,pizz maja 21 w menu reszta to przystawki , zupy makaron z pieca makarony gotowane spaghetti ,penne,tagliatelle,tortellini , mięsa z grilla polędwice wieprzową ,cielęcinę ,ryby sałatki do picia napoje kawa herbata wina na ml dobry pomysł i piwo jadłem pizze na grubym cieście mała ma 24 cm średnia 36 cm duża 40 cm spokojnie średnią się zapchałem na grubym reszty jeszcze nie próbowałem ale jeżeli chodzi o pizze to taka sama jak w cattani poprzednim to już trzecia zmiana nazwy i na temat nazwy to jest sieć restauracji włoskich Casa Patio w wrocu na ulicy ślicznej 22 a / 5 jest taka sama restauracja
          • Gość: beata Re: nowa pizzernia?? IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.11, 23:22
            Jestem pozytywnie zaskoczona .Obsluga mila ale jedzenie pierwsza klasa widac ze panowie maja pojecie co robia.Polecam
          • Gość: ania Re: nowa pizzernia?? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.01.12, 17:15
            Byłam jadłam i nie polecam
    • Gość: hmm Re: nowa pizzernia?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 18:21
      Pizzę robi Włoch - i co z tego?
    • Gość: blouseman Re: nowa pizzernia?? IP: *.play-internet.pl 28.10.11, 18:25
      czy w tym Wałbrzychu otworzy się kiedyś coś innego niż pizzeria?
      • Gość: python Re: nowa pizzernia?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 18:27
        Mam pomysł na biznes - buda z kiszoną kapustą na wynos.
        • Gość: haha Re: nowa pizzernia?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 10:39
          OOOOOOOOproszę jaka REKLAMA HAHA
        • Gość: Pirkesz Re: nowa pizzernia?? IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.12, 16:23
          Nareszcie coś kreatywnego :) hahah

i sokiem z ogórków kiszonych .

• Gość: zimny Re: nowa pizzernia?? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.11.11, 02:09
      Super jedzonko jest w Casa Patio na Podzamczu.Polecam
      • Gość: Kolo Re: nowa pizzernia?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 14:54
        Ja cię Zimny Proszę ty juz z tym Casa Patio wyluzuj hahah
        • Gość: Ja Re: nowa pizzernia?? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.01.12, 14:43
          Casa patio na podzamczu to syf odradzam jedzenia jedyne co jest bezpieczne to piwko ale w butelce
      • Gość: ciao;d Re: nowa pizzernia?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.12, 00:23
        Super jedzonko jest w Casa Patio na Podzamczu.Polecam
    • Gość: obido Re: nowa pizzernia?? IP: *.play-internet.pl 14.11.11, 16:22
      zastanawia mnie jak tacy półanalfabeci, którzy mówią pizzernia zamiast pizzeria są w stanie na taką pizzę zarobić, chyba dawaniem dupy
      • Gość: do obido Re: nowa pizzernia?? IP: *.ip.netia.com.pl 19.11.11, 16:41
        dawaniem dupy i robieniem pały pod stołem
    • Gość: pizzaman Re: nowa pizzernia?? IP: 81.13.173.* 25.01.12, 18:13
      Najlepsza pizza to ta robiona w domu. Najlepsze, gotowe blaty do pizzy można kupić np. w savi. Nie wiem czy w ogóle w Wałbrzychu są sprzedawane pizze z prawdziwym serem żółtym. Ten który dają to jakaś dziwna masa plastyczna w żółtawym kolorze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka