Dodaj do ulubionych

zdrada na facebooku

03.11.11, 14:27
co robić ? facet pisze z byłą chyba z rok, na moje przypuszczenia śmieje mi się w oczy, wysyła do lekarza, a ja swoje wiem, potrafię obserwować i wyciągać wnioski, robi to o tyle sprytnie, że ma anonimowe konto i czyści historię ale zachowuje się co najmniej dziwnie ,czuję się podle nie wiem "na czym stoję"
Obserwuj wątek
    • Gość: , Re: zdrada na facebooku IP: *.range86-184.btcentralplus.com 03.11.11, 16:28
      Pisze ponad rok i jeszcze smieje ci sie w twarz, wysylajac do psychiatry? Rzuc go w pi... . Tyle rybek w morzu plywa.
      • Gość: asd Re: zdrada na facebooku IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.11.11, 17:59
        Taa... Tyle rybek w morzu pływa, a tego kwiatu pół światu. Jakoś do tej pory nie mogę znaleźć sobie dziewczyny. Wszystkie są poj%$#@!
        • Gość: Gość Re: zdrada na facebooku IP: 62.87.160.* 03.11.11, 18:43
          Zainstaluj sobie program Mini Monitoring i wszystkiego się dowiesz, miałem podobny problem. pozdrawiam i powodzenia.
          • Gość: dd w miescie gdzie 65% to mężczyźni a 35% to kobiety IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.11.11, 18:47
            w miescie gdzie 65% to mężczyźni a 35% to kobiety trudno o męża czy chłopaka?
            takie sa oficjalne statystyki, szok ja to zobaczylem
            • Gość: do lolity Re: w miescie gdzie 65% to mężczyźni a 35% to kob IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.11.11, 19:19
              zrob mu loda nasikaj na klate i go odzyskasz, pewnie mu tego brakuje jak jedziesz z nim caly czas na misjonarza :P
    • Gość: TOMEK Re: zdrada na facebooku IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.11, 20:16
      kopnij w dupe bendzie na kolankach kwiczeć tamtem porucha i pusci wolno jak gołombka hahahah przerabjałem to wjem dzisiaj nie ma na nic nawet na chlep i chu........../ jej w łeb nie łam się tego kwiatu pół swiatu
      • Gość: Zołza Re: zdrada na facebooku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 09:33
        Jest takie powiedzenie"jak suka nie da,pies nie weźmie".Oni tak właśnie reagują.Na niewygodne tematy,jesteś pier...idź się leczyć,wrzaski.Okazuje się ,że zrobił doktorat z psychiatrii i doskonale wie co ci dolega.Jak sobie jeszcze daje w palnik,to nie miej złudzeń.Tamta będzie ubawiona tą sytuacją.Będzie nim manipulować,bo szmacąc się musi zarazem się dowartościować.Będzie mu się podlizywać,niby dbać o niego"nawet kawy nie wypijesz".Utwierdzać go w swojej nieomylności"co se znowu ubzdurała".Robić z niego fachowca w różnych dziedzinach,a przede wszystkim,naciągać go i się dobrze bawić.Będzie coraz gorzej ,zrób coś z tym,bo cię zniszczą.
        • Gość: Tajfun Re: zdrada na facebooku IP: 192.132.229.* 04.11.11, 12:09
          tez go oszukuj dla lepszego samopoczucia...samo się rozpadnie...albo zwyczajnie zerwij , niech się jakaś inna z nim męczy...ty NIE MUSISZ!
          • Gość: ajtam Re: zdrada na facebooku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.11.11, 15:30
            napewno To twoja WINA !!!! pewnie przytyłaś
            • Gość: kundel Re: zdrada na facebooku IP: *.play-internet.pl 07.11.11, 14:17
              na pewno nie napewno
    • Gość: jg Re: zdrada na facebooku IP: *.play-internet.pl 06.11.11, 18:05
      zdrada?
      • Gość: zdikun Re: zdrada na facebooku IP: *.local 06.11.11, 19:06
        Moja Porada - tak, zdrada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka