Gość: telewidz IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.11, 13:12 Buahahahahaha ... obejrzyjcie sobie w TV Kłami wywiad Violki z Patrykiem :) Gdzie jest montażysta? To jemu należy się następny opier.dol, Violetto :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: walbrzych do telewidza IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.11, 13:16 ale o co ci chodzi , naucz sie bardziej precyzować swoje wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: do telewidza IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.11, 13:27 Obejrzyj sobie wywiad, to się dowiesz więcej. Nie dość, że zrobiłem darmową reklamę Rybczyńskiej, to jeszcze mam napisać streszczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walbrzych Re: do telewidza IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.11, 13:56 ale gdzie mam to zobaczyć w tvwałbrzych tvtwoja czy TVN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokaj Re: do telewidza IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.11, 12:37 do walbrzych - zrównywanie tego lokalnego chłamu do ogólnopolskiej stacji (bez względu czy się ją lubi czy nie) to chyba jakieś nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimowina Re: do telewidza IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.11, 10:17 tak durniu z szacunku dla ludzi nie mających zamiaru marnować czasu dla oglądania takiej padaki wypadałoby zamieścić krótkie streszenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piaskiemwoczy Re: "Magda, od samego tupania się nie naprawi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.11, 09:42 Wystarczy link wkleić, szukam wywiadu i żadnego Patryka tam nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piaskiemwoczy Re: "Magda, od samego tupania się nie naprawi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.11, 09:51 Poddałem się. Przetrzepałem całą stronę i Patryka nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: "Magda, od samego tupania się nie naprawi" IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.11, 10:52 Wystarczy włączyć telewizor durnie. Ja znalazlem i Rybczyńska faktycznie poszła po bandzie. Żeby to jeszcze było na żywo to rozumiem ale to jest powtarzane już od kilku dni i nadal można oglądać jak redaktor prowadząca strofuje jakąś Magdę. Mieć taką babę w domu to poracha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telemele Re: "Magda, od samego tupania się nie naprawi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.11, 12:09 Włączyłem telewizor.... i zobaczyłem zakapturzony ryj tępaka. Gdyby nie te twoje świńskie oczka , to bym cię nie poznał. Odpowiedz Link Zgłoś