Dodaj do ulubionych

"Magda, od samego tupania się nie naprawi"

IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.11, 13:12
Buahahahahaha ... obejrzyjcie sobie w TV Kłami wywiad Violki z Patrykiem :)
Gdzie jest montażysta?
To jemu należy się następny opier.dol, Violetto :D
Obserwuj wątek
    • Gość: walbrzych do telewidza IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.11, 13:16
      ale o co ci chodzi , naucz sie bardziej precyzować swoje wypowiedzi
      • Gość: telewidz Re: do telewidza IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.11, 13:27
        Obejrzyj sobie wywiad, to się dowiesz więcej. Nie dość, że zrobiłem darmową reklamę Rybczyńskiej, to jeszcze mam napisać streszczenie?
        • Gość: walbrzych Re: do telewidza IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.11, 13:56
          ale gdzie mam to zobaczyć w tvwałbrzych tvtwoja czy TVN
          • Gość: lokaj Re: do telewidza IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.11, 12:37
            do walbrzych - zrównywanie tego lokalnego chłamu do ogólnopolskiej stacji (bez względu czy się ją lubi czy nie) to chyba jakieś nieporozumienie.
        • Gość: zimowina Re: do telewidza IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.11, 10:17
          tak durniu
          z szacunku dla ludzi nie mających zamiaru marnować czasu dla oglądania takiej padaki wypadałoby zamieścić krótkie streszenie
    • Gość: piaskiemwoczy Re: "Magda, od samego tupania się nie naprawi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.11, 09:42
      Wystarczy link wkleić, szukam wywiadu i żadnego Patryka tam nie widzę.
      • Gość: piaskiemwoczy Re: "Magda, od samego tupania się nie naprawi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.11, 09:51
        Poddałem się. Przetrzepałem całą stronę i Patryka nie ma.
        • Gość: :) Re: "Magda, od samego tupania się nie naprawi" IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.11, 10:52
          Wystarczy włączyć telewizor durnie. Ja znalazlem i Rybczyńska faktycznie poszła po bandzie. Żeby to jeszcze było na żywo to rozumiem ale to jest powtarzane już od kilku dni i nadal można oglądać jak redaktor prowadząca strofuje jakąś Magdę. Mieć taką babę w domu to poracha.
          • Gość: telemele Re: "Magda, od samego tupania się nie naprawi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.11, 12:09
            Włączyłem telewizor.... i zobaczyłem zakapturzony ryj tępaka.
            Gdyby nie te twoje świńskie oczka , to bym cię nie poznał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka