Dodaj do ulubionych

nasza wsiurska gwiazda na onecie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 17:32
ciekawe co tym razem zrobiła edycia by się znaleźć na stronie galerii jako główny temat...

muzyka.onet.pl/galerie/galerie.html
muzyka.onet.pl/galerie/edyta-nawrocka-na-malediwach-niczym-syrena,4911583,0,galeria-mala.html
Obserwuj wątek
    • Gość: czikaa Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: *.play-internet.pl 19.11.11, 17:48
      wszystko fajnie z tą Edzią, tylko dlaczego jej styl ubierania zatrzymał się w latach 90-tych?
      • Gość: fiu fiu Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.11.11, 18:26
        Wydaje mi się że zazdrość przez niektórych przemawia.

Mi osobiście ona jak i jej twórczość nie bardzo się podoba jednak nie krytykuje jej i uważam że dobrze że coś robi zapewne lubi to i ma z tego jakies pieniądze, a to jest ważne by robić coś co się lubi i czerpać z tego korzyści.

Mało tego uważam że skoro jednak piszą o niej tu i tam to znaczy, że są ludzie którym się jednak podoba to co robi i bardzo dobrze.

Tak więć drodzy Wałbrzyszanie nieco mniej zazdrości i skończe z tą mentalnością typu "ja nie mam to on/a też nie będzie mieć" bo każdy jest kowalem własnego losu i jeżeli Edzia robi coś źle to zróbcie to lepiej może się uda;)
        • Gość: kabita Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: *.play-internet.pl 19.11.11, 18:37
          niech sobie będzie i niech się jej wiedzie
          tylko te ciuchy z lamusa mogłaby sobie wymienić
        • Gość: olga Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: *.play-internet.pl 19.11.11, 18:39
          ma dziewczyna swoja pasje jak dla mnie niech sobie spiewa przeciez nikt nikogo nie zmusza by jej słuchał , jak dla mnie moze wystapic w TzG i co z tego jak tego nie ogladam radze wiecej luzu
          • Gość: 90 Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 19:50
            haha akurat dobrze trafiliście, bo edytka zawsze powtarza że żałuje że lata 90te się skońćzyły bo do nich należała i pasowała bardziej :) ale ubiera się spoko, nie wiem o co Ci chodzi, może zapodaj link do jakiegoś zdjęcia gdzie ma ubranie z lat 90
            • Gość: wch Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 19:58
              no i do Wałbrzycha się przyznaje! :)))))))))))))
              • Gość: xxx Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.11, 20:15
                przyznaje się do Wałbrzycha i jaką robi reklamę! już pod pierwszym zdjęciem w pierwszym zdaniu jest wałbrzych! taki ktoś w wałbrzychu już się chyba nie urodzi !
                • Gość: TOMEK Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.11, 20:45
                  JA JĄ KOCHAM I TYLE JEST SLODKA I POWABNA
            • Gość: czikaa Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: *.play-internet.pl 19.11.11, 20:34
              np w tv zawsze wygląda jak stara maleńka
              • Gość: ja Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: *.xdsl.centertel.pl 23.11.11, 09:44
                nie no bez przesady, trzeba wyglądać że wygląda dobrze, ale to może zasługa fotografa, ale muzyka bardzo przeciętna - ale może ma swoich odbiorców. Fakt jeśli chodzi o muzykę i ubiór jest pare łądnych lat do tyłu. Ale nadrabia ciałkiem i ludzie się na to nabiorą
      • Gość: dodo Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.11, 11:40
        Bo i jej rozwój umysłowy się tam zatrzymał.
    • Gość: alpaga Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.11.11, 20:22
      No no, premiera teledysku w Suszu
      Szaleństwo!
      • Gość: ozu Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: *.man.tk-internet.pl 19.11.11, 20:32
        pomysl ze spiewasz cale zycie taka kariere wybierasz i chcesz to robic, czemu nie wspierac naszej rodaczki jak nawet jej wychodzi? co za ludzie, w ameryce miałaby juz milion fanów a tu sama zawiść? nigdy w tym kraju nie bedzie dobrze, chyba ze tu konkurencja sie wypowiada to juz wszytko rozumiem.
        • Gość: delma Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 20:45
          tydzień temu polsat teraz onet , nww i 30 minut ;))) edzia wszędzie
          • Gość: xxx Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.11, 22:36
            ona musi kogoś mieć w tym onet.pl albo kogoś opłaciła, bo onet pod jej artykułem napisał komenta:
            ~onet: Nasza nowa Doda. Ta chociaż umie śpiewać. Bedzie dobrze :))))
    • Gość: Fan Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: 89.126.9.* 19.11.11, 22:42
      Fajna dziewczyna i zobaczycie teraz nastąpi jej wielka przemiana. Jej muzyka jet dobra.
      Ma energię i zapał. Dobrze chyba że nie robiła klipów w stodole. Bedzie na pewno co oglądać ;)))
      Zobaczcie jej fotke jak wychodzi z basenu. UUUUU goraca dupcia :DDD
      Daje link Nawrocka
      • Gość: mm Re: Edyta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.11.11, 09:57
        Co za porównanie z Dodą? Edyta fajna dziewczyna. Niech jej sie wiedzie w karierze.
        • Gość: draqla Re: Edyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.11, 14:38
          ale komentarzy tam na onecie zdobył już ten artykuł, już zawistne suki się rzuciły, ale edycia da im radę!
    • Gość: JACEK Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.11, 20:42
      GWIAZDA ????? DZIURA OD LODA JAK WJĘKRZOŚĆ
      • Gość: edith Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: *.play-internet.pl 21.11.11, 03:29
        ty ku... bałwan masz rozdwojenie jaźni
      • Gość: :))) Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: *.centertel.pl 21.11.11, 09:15

"WJĘKRZOŚĆ " buhahahaaaaaa, ohoooohoooo!
    • Gość: Mała Mi Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.11.11, 11:03
      sztuczne piersi, sztuczna tandetna opalenizna, sztuczny tandetny kolor włosów - i żeby toto chociaż jeszcze ładniej w tym wyglądało;
      to jakby muła rasować wszelkimi dostępnymi środkami na konia pełnej krwi;
      no chciałoby się, ale nie da się;
      boję się sprawdzać możliwości wokalnych;
      kurcze - a może głos i gatunek muzyczny z wysokiej półki?
      no niestety - wygląd mnie odstrasza od testu;
      • Gość: egon Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.11.11, 14:37
        to kicz w najczystszej postaci
      • Gość: Dr.Rada Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.11.11, 18:58
        Zmuszony jestem zgodzić się, że panienka ta z artyzmem nie ma nic wspólnego. Z drugiej strony przykłady Dody czy innych "celebrytek" wskazują, że chodzi tylko o promocje własnej postaci. I rozumiem dziewczynę,że walczy o wybicie się z szarości otoczenia.Dziwi mnie Mała MI, której post świadczy nie o inteligencji o którą ją podejrzewałem wcześniej z jej wpisów, ale o zawiści, złośliwości i ...(pomińmy). To jest tak jak niespełniona życiowo baba sama przed lustrem widzi, że nie jest już nawet brzydkim mułem, którego nikt nie chce "rasować"
        • Gość: top Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 19:38
          chwila chwila... czyli mam rozumieć że nawrocka tak zwleka(ła) z pokazaniem tych teledysków bo przez cały czas układała się z onetem że da mu jako pierwszemu? ( oczywiście chodzi o pokaz teledysków) czy jaki h**

onet to nic, AIRSTAR też pisze o niej (+reklama z boku)a to trafia to nieco bardziej rozgarniętego odbiorcy , onet to wiocha.
          www.airstar.pl/
          • Gość: Mozil Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.11, 15:14
            już dawno spadła z głównej strony na onecie, teraz jest tutaj pod grubą christiną aguilerąmuzyka.onet.pl/galerie/galerie.html Poleć znajomym
            edzia wśród gwiazd : )
        • Gość: Mała Mi Dr. Rada :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.11, 11:09
          czasy świetności mam juz faktycznie z lekka za sobą, tego sie nie da ukryć i szczerze mówiąc - mam to w dolnej częsci ciała :))

ale nigdy nie strzykałam jadem na kogoś z zazdrosci o cos tak niestałego jak uroda czy inne walory zewnętrzne :) kobiety mają przekichane - wystarczy niekiedy jedno dziecko i po figurze do końca życia;
          mozna mi tu zarzucać, że kłamię - trudno; taki już dziwny typ ze mnie :)
          potrafię ponarzekać sobie, że jestem za głupia, zbyt ograniczona, za gruba, ale jakos nigdy nie przyszło mi do glowy szarpać zębami kogoś za to, że mądrzejszy, szczuplejszy czy łądniejszy :)
          dla mnie ta aspirująca artystka jest wzorem, jak ktoś to okreslił - kiczu i tandety;
          i to się przejawia nie tylko w solarce i białym blondzie, ale także w formacie zdjęć;
          czy ktoś widział kiedyś kasię nosowską w podobnej sesji, wtedy kiedy miała jeszcze fajną figurę?
          czy ktoś widział w takiej konwencji monikę brodkę???

a co do dody - od czasu do czasu zachwyca mnie strojem, gust jej się poprawia z biegiem czasu; odrzuciła zeskwierczoną solarkę i rózowe tandetne szmatki;
          no i ona ma kawał pięknego głosu i to od jej glosu zaczęła sie kariera w zespole virgin; wygrała tam kasting na wokalistkę;
          wcześniej śpiewała u józefowicza w teatrze buffo, a on beztalenci nie przyjmuje;
          szkoliła głos u eli zapendowskiej;

a pani nawrocka próbuje odwrotnej drogi z tego, co widać;
          wiec nie jad zazdrosci wydusił ze mnie wcześniejsze wyznanie, tylko obiektywna ocena osoby - oczywiscie subiektywnie obiektywna :D
          są przecież i kobiety i mężczyźni, którzy lubią TEN styl :D

• Gość: Asia Re: Dr. Rada :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.11, 12:55
            Mi pierwsze co rzucilo sie w oczy to ze ma odrosty, jakos mi to nie pasuje do teledyskow na malediwach itp. Drobny szczegol ale .. Pomijam ze wlasciwie na wszystkich zdjeciach ma ten sam stroj kapielowy ...
    • Gość: gość Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: *.internetia.net.pl 21.11.11, 22:32
      I o to właśnie mamy z góry na dół pełno postów sfrustrowanych nieudaczników wałbrzyskich. Ludzie! Ta dziewczyna się z was śmieje, kiedy to czyta. A wierzcie mi że ma naprawdę zajebisty ubaw z tego :D Wysr... by się na was dziady nie chciała. Jesteście niczym innym jak małymi ujadającymi, zawistnymi kundlami :) Dalej narzekajcie i oczerniajcie ją. Nic więcej nie potraficie PRYMITYWY :) Powodzenia Edyta!
      • Gość: egon Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.11, 12:52
        spójrz na swój post a potem na wypowiedź Małej Mi potem znów na swój a potem znów na Małej Mi i rób tak do momentu kiedy zauważysz tą niesubtelną różnicę między kulturą i inteligencją a zwykłym, prostackim bełkotem.

Gość portalu: gość napisał(a):
        > I o to właśnie mamy z góry na dół pełno postów sfrustrowanych nieudaczników wał
        > brzyskich. Ludzie! Ta dziewczyna się z was śmieje, kiedy to czyta. A wierzcie m
        > i że ma naprawdę zajebisty ubaw z tego :D Wysr... by się na was dziady nie chci
        > ała. Jesteście niczym innym jak małymi ujadającymi, zawistnymi kundlami :) Dale
        > j narzekajcie i oczerniajcie ją. Nic więcej nie potraficie PRYMITYWY :) Powodze
        > nia Edyta!
    • Gość: dodo Re: nasza wsiurska gwiazda na onecie IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.11, 11:39
      Bosh, a jaki szła wśród napalonych dojrzewających chłopców i gimnazjalistek. Biedne dzieci z niepełnosprawnością intelektualną.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka