Dodaj do ulubionych

Solidarny Wałbrzych

IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.11.11, 06:34
Ostatnie decyzje prezesa PiS doprowadziły do rozłamu w partii i powstania nowej organizacji. W wielu miastach Polski szykowane są spotkania z mieszkańcami miast, Wałbrzych będzie też takim miejsce. W najbliższym czasie część członków PiS ( obecnych i byłych) stworzy struktury nowej prawicowej organizacji w naszym mieście. Znajdą się w niej osoby, których dorobek społeczno-polityczny nie budzi wątpliwości. Liczymy na nowa jakość również w samorządzie.
Piotr
Obserwuj wątek
    • Gość: sceptyk Re: Solidarny Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.11.11, 10:35
      Ciekawe, czy Rosiak się załapie?
      • Gość: ovo Re: Solidarny Wałbrzych IP: *.centertel.pl 20.11.11, 11:36
        Bez współdziałania ze społeczeństwem nic nie wskóracie, a PiS popełnił właśnie taki błąd że utrzymywał za swoich rządów stan pozornej demokracji który właśnie się zamienia w dyktaturę PO która uniemozliwia wszelką oddolną kontrolę poczynań władzy.
        • Gość: wch a moze tak .... IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.11.11, 13:46
          Ja powiem tak ci co byli w PiS i odeszli to dla mnie są niewiarygodni i dążą do kasy i w ogóle , zal mi takich ludzi i u mnie na pewno poparcia nie dostaną. Bo mało tego jeszcze jedną partie trzeba będzie utrzymywać .
    • kaziopiwosz Re: Solidarny Wałbrzych 20.11.11, 15:25
      Się uśmiałem.
      • Gość: Heniek Re: Solidarny Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.11.11, 17:05
        A Wiązowski jest w PiS? czy SP ?
        • Gość: hhh Re: Solidarny Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.11.11, 07:56
          Jak znam życie to organizowaniem struktur nowej Partii zajmie się jak zwykle R. Kabat.
          • Gość: Robert Re: Solidarny Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.11.11, 08:23
            Co z radnymi, przeszli do Solidarnej Polski? Mucha, Kuriata, Bartolik?
    • radcom Re: Solidarny Wałbrzych 21.11.11, 17:19
      Na zgniłych fundamentach, nie zbuduje się nowego domu. Owszem, próbować można, jednak zawsze skończy się to katastrofą...
      Jeżeli założyciele SP poważnie myślą o przyszłości, to w przypadku Wałbrzycha w ich szeregach nie mogą znaleźć się ludzie PISu.
      Ludzie dla których honor, znaczy tyle samo co szorstki papier w dworcowej toalecie...

Pozdrawiam, radcom
      • Gość: gacek Re: Solidarny Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 13:38
        Radcom SBeku z honorem kąd ta gorycz ?
        • radcom Re: Solidarny Wałbrzych 22.11.11, 17:22
          Gość portalu: gacek napisał(a):

> Radcom SBeku z honorem kąd ta gorycz ?

Bo nieudolne rządy PO, doprowadziły do kryzysu i w przyszłym roku nie będzie re-waloryzacji, mojej ubeckiej emerytury. Kolejny rok będę zmuszony dziadować, za te marne sześć tysięcy...

W końcu za te lata ciężkiej służby, należy mi się raz w roku urlop na Dominikanie. A tak tylko Kreta, Majorka, Kanary. Rzygać się chce...

Pozdrawiam kombatantów, radcom
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka