Gość: Ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 09:21 Czy ginekolog Augustyn jest dobrym lekarzem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alo Re: Ginekolog Augustyn IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.11, 10:18 Jest pyszny... ! Sprawdź sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Ginekolog Augustyn IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.11, 10:27 Witam dołączam się do pytania.... Jest taki lekarz?gdzie przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Ginekolog Augustyn IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.11, 11:45 Nie wiem jak leczy, ale jest strasznie osobliwym człowiekiem. Nie ma w zwyczaju informowania pacjentki o tym jak wygląda jej stan (mam tutaj na myśli przebieg ciąży). Niechętnie odpowiada na pytania. Trzeba się sporo nameczyć aby dowiedzieć się czegokolwiek. Taki jakiś wycofany i apatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Ginekolog Augustyn IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.11, 12:35 To Wicestarosta jest ginekologiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Ginekolog Augustyn IP: *.play-internet.pl 10.01.12, 14:06 Mam pytanie dotyczące telefonicznego umowienia się na wizytę do doktora. Czy jest taka możliwośc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Ginekolog Augustyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 14:01 Przyjmuje w przychodni na 11 Listopada Odpowiedz Link Zgłoś