Dodaj do ulubionych

DHL paranoja

IP: *.centertel.pl 02.12.11, 22:02
Miałem do wysłania pilną przesyłkę, wybrałem się więc do DHL na Uczniowskiej, bo nieraz korzystałem z ich usług. Paczka zapakowana modelowo a pracownik mi oznajmia, że mam ją rozpakować celem sprawdzenia co jest w środku! Zbaraniałem, bo pierwszy raz się spotkałem z takim idiotyzmem. Nie po to pakowałem godzinę przesyłkę aby teraz ją pruć wg. widzimisię paczkowego. Nie, to nie! Wysłałem pakę bez zbędnych ceregieli pocztą polską i do tego taniej!
Obserwuj wątek
    • Gość: qwerty Re: DHL paranoja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.12.11, 22:12
      no i ? wolny rynek żle ci ? idziesz gdzie indziej ... czy to powód by swoje żale wylewać na forum ?
      • Gość: ... Re: DHL paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.11, 22:33
        Gość portalu: qwerty napisał(a):

> no i ? wolny rynek żle ci ? idziesz gdzie indziej ... czy to powód by swoje
        > żale wylewać na forum ?

Tak pajacu. To jest powód aby o tym mówić i nie tylko na forum.
        Dzięki takim jak ten z DHL i takim spolegliwym idiotom jak ty, nawet kominiarze wkrótce będą srali nam nam na łeb.
        • Gość: @... Re: DHL paranoja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.12.11, 22:36
          ale czy ja ciebie obrazilem gdzieś ? poczules sie lepiej jak napisales do mnie "pajacu" ? a moze na codzień słyszysz pod swoim adresem takie słowa i teraz mając poczucie anonimowości chcesz się odegrać ?
          • Gość: ... Re: DHL paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.11, 22:40
            Zdeptać takie gowno jak ty, to żadna satysfakcja. Zostawiam tą przyjemność kominiarzowi.
      • Gość: Adam Re: paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 09:23
        Ta QURWOTA czepia sie jak menda jaj.
    • Gość: . Re: DHL paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.11, 22:23
      No cóż. Idiotów nie sieją, sami się rodzą.
      A może ten "pracownik" to wtyka konkurencji do rozjebania biznesu firmie DHL?
      Zapytaj szefa tego przygłupa co o tym sądzi.
    • Gość: Gość Re: DHL paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.11, 22:33
      Widocznie twoja paczka pachniała mu jakimś "wałkiem"
      • Gość: były klient Re: DHL paranoja IP: *.centertel.pl 02.12.11, 23:05
        Gość portalu: Gość napisał(a):

> Widocznie twoja paczka pachniała mu jakimś "wałkiem"

widocznie każdy sądzi po sobie
        • Gość: xyz Re: DHL paranoja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.12.11, 23:43
          Taka procedura...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka