Dodaj do ulubionych

Szełemej i rodzice ze szkoły 31

IP: *.multimo.pl 22.12.11, 20:28
Tak szełemej dyskutuje z rodzicami w szkołach
www.regionalnatv.pl/?s=category&cid=2&mid=1652
Obserwuj wątek
    • Gość: szełemejafan Re: Szełemej i rodzice ze szkoły 31 IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.11, 21:09
      Ma nasz prezydent klasę. Ale wkręcenie dzieciaków w taką akcję to wyjątkowe skurw...syństwo.
      • Gość: do sełemejfan Re: Szełemej i rodzice ze szkoły 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.11, 21:25
        Ty jesteś sku....em śmieciu. Mają rodzice racje. Sam mam dzieci i wiem co to znaczy mieć szkołę pod nosem a wkładać dziecko 6-cio letnie w autobus i się martwić czy dojedzie. Jak nie masz ciemniaku o tym pojęcia bo dopiero co przestałeś smarkać w rękaw to się nie udzielaj.
        • Gość: Grabarz Re: Szełemej i rodzice ze szkoły 31 IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.11, 22:16
          Na całym cywilizowanym świecie są duże szkoły które dają duże możliwości.
          Wszędzie też autobusy szkolne są normalnością.
          Ale wieśniak zawsze wybierze wiochę.
          • Gość: rfrf Re: Szełemej i rodzice ze szkoły 31 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.12.11, 22:22
            duze szkoły gubią indywidualność ucznia - jest to zbiór motłochu
            • Gość: f Re: Szełemej i rodzice ze szkoły 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.11, 23:14
              Zatem zatrudnij guwernantkę.
            • Gość: Daria Re: Szełemej i rodzice ze szkoły 31 IP: *.centertel.pl 23.12.11, 19:36
              Dokładnie!
        • Gość: Loża Szyderców Re: Szełemej i rodzice ze szkoły 31 IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.12.11, 17:12
          wkładać dziecko 6-cio letnie w autobus

Przecież twój bachor nie będzie miał wiecznie 6 lat, więc otrzyj łzy.
          • Gość: gośc Re: Szełemej i rodzice ze szkoły 31 IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.01.12, 17:04
            ciekawe? wasza dyskusja jest o niczym bo znam takie zbiorcze szkoły w innych miejscach "supr są " dziecko na lekach uspakajających 2 razy dziennie policja do bijatyk (nauczyciel jedynie może pogrozić palce inaczej zostanie oskarżony o napaść ewentualnie kosz na głowie ) wyniki super 13 latek nie umie się podpisać, a zapomniałem o hurtowni dragów w takim kombinacie jednym słowem super. co do autobusów jak 6 latek się spóźni to kich może nie wystraszy się i nie wyjdzie przed szkołę, jak wyjdzie może przez 3 razy się uda a za 4 nie ukończy 7 lat BURAKU. to nie wiocha tylko miasto z różnymi pedofilami czekającymi na okazję, a zapomniałbym nauczyciele nie są wstanie sobie przypomnieć jak wyglądał 6 latek z 1500 sztuk bo przy takiej ilości to kto spamięta
    • Gość: bob Re: Szełemej i rodzice ze szkoły 31 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.12.11, 22:23
      to nie stany tu je Polska !
      • Gość: ni Re: Szełemej i rodzice ze szkoły 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.11, 22:26
        Pozamykać wszystkie szkoły ! Za 2 lata będziemy otwierać od nowa ! A co tam!
        • dzikus_wch Re: Szełemej i rodzice ze szkoły 31 24.12.11, 13:55
          nowe szkoły będą lepsze
    • Gość: mino Re: Szełemej i rodzice ze szkoły 31 IP: *.centertel.pl 22.12.11, 22:36
      Nie damy zamknąć tej szkoły!
      • Gość: rodzic Re: Szełemej i rodzice ze szkoły 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.11, 23:02
        Brawo RODZICE popieram was całym sercem bijcie się o to co jest dobre, gdyby było inaczej dawno by taką szkołę zamknęli i nikt by się o nią nie upomniał. Więc jeśli jej bronicie to jesttego warta, sądząc po wynikach testów to jest to dobra szkoła.
        • Gość: mieszkaniec Re: Szełemej i rodzice ze szkoły 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.11, 23:49
          Dzisiaj w szkole do której mają zostać przeniesione dzieci z Osiedla Górniczego funkcjonuje gimnazjum w którym są dwie klasy I po ponad trzydzieści osób - poziom kształcenia w takim przypadku jest opłakany.
          Jak tak czytam pozytywne posty o Szełemeju to się zastanawiam kto je pisze. Koledzy z klasy w liceum których wsadza na stołki?
          Przecież tego człowieka nie można słuchać - myślę że inicjatywa referendalna o jego odwołanie ma szansę na realizację bo z tych 23 tys. które go poparły w wyborach ( tylko dlatego że facet kłamał w żywe oczy) może została jeszcze z połowa.
          Spółki, urząd, szkoły w 80 % są przeciwko niemu więc walczmy.
          • Gość: tez rodzic psp22 IP: *.108.83.2.dolnet.pl 23.12.11, 09:36
            do psp 22 tez chodza male dzieci, walczcie sobie o szkole, ale nasza zostawcie w spokoju, bo za wiele juz padlo niesprawiedliwych oskarzen, psp 22 to dobra szkola ze swietnymi nauczycielami, balismy sie polaczenia z gimnazjum, ale teraz chwalimy sobie ten pomysl, bo wrocilismy do sytuacji, gdzie bylay szkoly od 1 do 8 klasy i bylo dobrze, ci sami nauczyciele, moje dziecko nie chce innego gimnazjum, tylko chce zostac tam, w swojej ukoczanej szkole, patologia jest wszedzie, nie mowcie, ze u Was jej nie ma, jestem sercem za Wami, ale przyjdzcie do nas, dopiero oceniajcie!!!
            • Gość: Arek Re: psp22 IP: *.centertel.pl 24.12.11, 09:18
              Z całym szacunkiem, ale 31 i 22 nie da się porównać. W 22 jest sporo dzieci, nauczyciele nie bardzo panują nad tym co się dzieje na przerwach. Jest niestety patologia i niebezpieczna bliskość gimnazjalistów
              • Gość: rodzic Re: psp22 IP: *.108.83.2.dolnet.pl 24.12.11, 10:15
                czesto przychodze po syna i zawsze nauczyciele dyzuruja na przerwach, nic sie nie dzieje, prosze sobie przypomniec nasze czasy, kiedy byly 8 klas, czy balismy sie tych starszych dzieci, nie, patologia jest z racji lokalizacji, ale tak jest we wszystkich publicznych szkolach, w 22 jest duzo dzici z innego rejonu, przychodza tez z innych szkol w trakcie, np. do klasy mojego syna, ogolnie nie bede juz zachwalac, wystarczy spojrzec na strone internetowa, obejrzec zdjecia, poczytac, jak duzo sie dzieje, tez sa projekty unijne itp., to normalna szkola i prosze nie mowic zle, skoro nie jej nie znacie, zawsze mozecie wozic dzieci gdzie indziej, tylko co wtedy z Waszymi nauczycielami? powtarzam, popieram Was, ale nie robcie zlej opinii naszej szkole
          • Gość: pio Re: Szełemej i rodzice ze szkoły 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.11, 12:05
            tak jest!
            • Gość: yhy Re: Szełemej i rodzice ze szkoły 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 17:56

A ja chodziłam do obu szkół i przykładna uczennica z jednej szkoły w drugiej zaczeła palić i wogóle nie ma czym się chwalić... Prawda jest także taka że dziecko w każdej szkole jak będzie chciało to się będzie uczyć owszem ale w zespole szkół nr2 nauczyciele obniżali poziom bo niektórzy uczniowie nie dawali sobie radę, tym samym wszystkim przekazywali mniej wiedzy. W 32 osobowej klasie nie będzie lepiej bo uczniów się nie zna nawet imiona ciężko zapamiętać. Piękne zdięcia wszystkiego nie załatwią szkoła ta nie cieszy się dobrą opinią nie tylko na tej dzielnicy . Kiedyś było 8 klas ale mniejsze dzieci były oddzielone od starszych, jeszcze nie dawno między gimnazjum nr 2 a psp22 były kraty obecnie ich nie ma dzieci się mieszają, a przypominam że niedługo 5latki będą już miały obowiązek szkolny. Wyobraźcie sobie na korytarzu 5 no może 6 latka i 15 latka... A i jeszcze jeden przykład w 31 byłam średnią uczennicą następnie chodziłam do zespołu szkół numer 2 byłam najlepsza w klasie a kompletnie nic nie robiłam. Wspomnę też o tym że na korytarzu od starszych kolegów albo od innych ludzi którzy wchodzili na teren szkoły bardzo łatwo było dostać w twarz za nic, ochroniarz był ale kiedyś sam dostał od ucznia:)
            • Gość: Gosc Re: Szełemej i rodzice ze szkoły 31 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.01.12, 18:00
              szkola to nie tylko nauka, ale rowniez zajecia pozalekcyjne i jesli w danej dzielnicy nie ma innej alternatywy dzieci korzystaja to co im proponuje szkola. Liczne klasy do czego to doprowadzi do jakiego poziomu. Likwidowane budynki szkolne beda staly puste swietne miejsce dla zlomiarzy przykladem moze byc szkola na Piaskowej gdzie schronienie znalazly golebie i szkola na Podzamczu gdzie prawie dwa miesiace temu miala ruszyc budowa zlobka, a tam ciagle cisza. Niz jaki niz skoro na dzis klasy sa liczne no , ale skoro Pani Zabska (znawczyni) uwaza, ze klasy liczce 25-30 osob to jest norma to gratuluje glupoty.
              • Gość: yhy Re: Szełemej i rodzice ze szkoły 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 18:03
                Kilka lat temu likwidowano żłobka i przedszkola teraz je budujemy, teraz będziey likwidować szkoły a za 10 lat przyjdzie wyż i co szkoły będziemy budować????
                • Gość: NW Re: Szełemej i rodzice ze szkoły 31 IP: 78.9.17.* 03.01.12, 18:07
                  Skąd wiesz, że przyjdzie wyż? Dupczyłaś coś?
                  • Gość: yhy Re: Szełemej i rodzice ze szkoły 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 18:27
                    Nie chodziłam na geografie i zwykle jest tak że po niżu przychodzi wyż
                    • Gość: kasandra Re: Szełemej i rodzice ze szkoły 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 19:44
                      Wokół trującego składowiska azbestu i toksycznej chemii przewiduję raczej potężny niż
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka