Gość: xxx IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.12, 16:18 jw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hhh Re: zlikwidowali szkoły tak jak przewidywano IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.01.12, 16:27 szkoły.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: zlikwidowali szkoły tak jak przewidywano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 17:13 Tego po prostu nie da sie spokojnie skomentować. Ci radni jak olanin, dobrowolski, marosz to żenada i brak odpowiedzialności. Bo jak nie wiadomo o co chodzi to o ich kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: zlikwidowali szkoły tak jak przewidywano IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.12, 17:28 wyborcza.pl/1,76842,9062852,Swiadek_korupcji_w_Walbrzychu__placil_mi_maz_czlonkini.html dlaczgo olanin jest radna???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd nic tylko morde obic tym radnym i szelemejowi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.01.12, 17:33 marzę aby móc ich wystrzelać wszystkich bez konsekwencji, jesli do tego dodac acta to niedlugo obudzimy sie w jakiejs dyktaturze Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: nic tylko morde obic tym radnym i szelemejowi 24.01.12, 17:54 ty, dd jeszcze śpisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovo Re: nic tylko morde obic tym radnym i szelemejowi IP: *.play-internet.pl 24.01.12, 19:49 Ja rozumiem dd, jednak ja się modlę jak w tej pieśni z lat 80tych: "od pogardy i nienawiści uchowaj mnie Panie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: nic tylko morde obic tym radnym i szelemejowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 19:57 Takich mamy radnych, że jak zaśpiewali zgromadzeni hymn to siedzieli całe sld nie wstało. Wstyd i hańba jak mozna nie wstać przy hymnie. Ale tempota bywa różna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasne! Re: nic tylko morde obic tym radnym i szelemejowi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.01.12, 23:26 A mnie rzygać się chce, gdy czytam takie bzdety! Wstawać, bo ktoś zaczyna śpiewać? Człowieku! Okoliczności się liczą, a nie to że ktoś zaczyna śpiewać i wybacz - mordę sobie wyciera hymnem. Niedługo będą hymny śpiewane przy likwidacji manhatanu albo innego TESCO. Patrzeć tylko na hymn pasażerów, jak zlikwiduje się jakąś linię autobusową. KABARET. Dobrze, że nie zaczęli stepować, albo grać w labado, bo w dobrym tonie radni powinni się przyłączyć (?) Zlikwidowali szkoły. Dobrze? Nie wiem. Wiem jedno. Każdy chce mieć bogate i oszczędne miasto, byle nie tykać niczego, co jego bezpośrednio dotyczy. Każdy chce mieć autostrady, byle nie pod swoim oknem. Każdy chce mieć wysypisko śmieci, krematorium albo cmentarz, ale niekoniecznie pod swoim oknem, itd. itd. Ale żeby z tego powodu hymny śpiewać ?! Powiem więcej, to właśnie była farsa, bo hymn ma być czymś wyjątkowym, wydarzeniem, ma się czuć potrzebę wstania, mają łzy do oczy napłynąć, a nie z byle powodu ktoś zaczyna skrzypiec hymn i klękajcie narody. Traci swą siłę. Gdzie sens zresztą? " Marsz, marsz, Dąbrowski, Z ziemi włoskiej do Polski, Za twoim przewodem Złączym się z narodem. Przejdziem Wisłę, przejdziem Wartę, Będziem Polakami, Dał nam przykład Bonaparte, Jak zwyciężać mamy. Marsz, marsz, Dąbrowski... Jak Czarniecki do Poznania Po szwedzkim zaborze, Dla ojczyzny ratowania Wrócim się przez morze. " I to śpiewa Polak do... Polaka? Myślałem, że miało jednoczyć do walki z okupantem wszelkim. A to śpiewa mieszkaniec Piaskowej G. do mieszkańca Piaskowej G. ?! Trochę oleju we łby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovo Re: nic tylko morde obic tym radnym i szelemejowi IP: *.play-internet.pl 25.01.12, 00:24 Ja postrzegam władzę jako okupanta, szczególnie PO, PSL, SLD i Paliskrętów. Więc hymn był w dobrym momencie spiewany. Widać komuchy i platfusy to nie prawdziwi Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lata80 Re: nic tylko morde obic tym radnym i szelemejowi IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.01.12, 19:58 To lepsze. Potrzeba ci było kopa w doope żebyś www.youtube.com/watch?v=K8XqfbGJyMc przeżył to sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tempy do zniesmaczonego IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.01.12, 20:10 Zniesmaczony, daj jeszcze trochę jakichś mądrości. O życiu, wartościach, o tym, co wypada, i co to tempota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be sobiecin wygral IP: *.ibselektronics.pl 24.01.12, 22:29 postawa nauczycieli i rodzicow z Sobiecina polegajaca na kulturalnej dyskusji i konkretnych rozwiazaniach poplacila, a ta szkola, ktora najbardziej agresywnie bronila swojego oczerniajac innych i wszystkim wytykajac bledy niestety przepadla, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karaiby Re: sobiecin wygral IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.01.12, 22:51 Bo niestety postawa taka jak zniesmaczonego który całą sesję tupał wył i wykrzywiał ryj jak na tym zdjęciu: Tutaj na środku nie popłaca. Każdy argument wtedy dzieli się przez 2. A spokojna dyskusja mnoży każdy argument przez 2. Taka prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: sobiecin wygral IP: *.centertel.pl 24.01.12, 23:24 a teraz tobie ryj trzeba będzie obić... ratuszowa tubo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz do karaiba IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.01.12, 07:27 A co to za łeb? Też zwróciłem uwagę na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: specjal.od lekarzy Re: nic tylko morde obic tym radnym i szelemejowi IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.01.12, 00:10 Andrzej Chyra - zawód aktor Data i miejsce urodzenia 27 sierpnia 1964 Gryfów Śląski Lata aktywności od 1987. I to ma być Pana Idol do cytowania? Żałosne i już dawno zrobiło się nudne! Odpowiedz Link Zgłoś