Gość: Masakra IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.12, 00:26 Matka wskazała miejsce dziecka twierdzi że wypadło jej z rąk www.tvn24.pl/0,1733584,0,1,polroczna-magda-nie-zyje-rutkowski-znaleziono-cialo,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Dziecko ze Sosnowca się odnalazło matka zabił IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.12, 00:49 sucz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Dziecko ze Sosnowca się odnalazło matka zabił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 02:23 Od początku się mi nie podobała, bo nie patrzyła prosto do kamery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Dziecko ze Sosnowca się odnalazło matka zabił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 07:59 ZROBIC Z NIA TO SAMO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tępiciel trolli Re: Dziecko ze Sosnowca się odnalazło matka zabił IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.12, 18:15 Gość portalu: D napisał(a): > ZROBIC Z NIA TO SAMO! Tzn. co? Wypuścić z rąk ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fox Re: Dziecko ze Sosnowca się odnalazło matka zabił IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.02.12, 09:01 Ja też miałem wrażenie,że nie jest szczera i nie do końca wszystko jest jasne.Ale nie osądzajmy....bo nikt z nas nie działał w afekcie takiego nieszczęśliwego wypadku.Ja tylko nie mogę zrozumieć...jak matka mogła żyć ze świadomością kłamstwa przez ten czas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azja może jednak... IP: 81.13.172.* 03.02.12, 09:14 Może jednak już nie mogła dłużej udawać? W końcu to ona powiedziała co się stało. jestem pewna, ze sytuacja ja szybko przerosła. Nie spodziewała się tak ogromnego szumu medialnego, takiego zainteresowania. Na początku wpadł pomysł "ratunku" - porwania, później już nie wiedziała jak się z tego wycofać. Nikt nie wie jakby się zachował gdyby działał w szoku, gdyby staną twarzą w twarz w obliczu tragedii. Przed komputerem, zupełnie teoretycznie to każdy doskonale wie co zrobiłby w danej sytuacji . Przed komputerem tak łatwo wydawać wyroki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expiat Re: Dziecko ze Sosnowca się odnalazło matka zabił IP: *.play-internet.pl 03.02.12, 08:09 znalazło się w Wałbrzychu dlatego jakiś pedryl wrzuca to na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo Re: Dziecko ze Sosnowca się odnalazło matka zabił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 08:55 Tylko dureń osądza ...pochopnie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noe do expiat IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.12, 12:41 Po pierwsze przygłupie nie musi się znaleźć w Wałbrzychu żeby pisać o tym , bo to jest problem ogólnoświatowy , a skoro ci przeszkadza taki temat to może masz coś na sumieniu ? w podobnej sprawie i takie tematy cię bulwersują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azja pomyślcie chwilkę... IP: 81.13.172.* 03.02.12, 09:08 Jak widać, ludzie już wyrok wydali bo większość uwielbia oceniać innych , opluwać, nasycać się nieszczęściem tych którzy popełnili błąd. Może to był jednak wypadek !? Panika, strach przed więzieniem i w efekcie głupi pomysł ale to nie znaczy, że kogoś należy zniszczyć, zabić, torturować. To straszne co się stało. Dziewczyna zrobiła źle bo powinna zgłosić wypadek ale stało się...każdy w swoim życiu nie zawsze robi co powinien, każdy popełnia błędy. Nie oceniajcie zbyt pochopnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pomyślcie chwilkę... IP: *.pools.arcor-ip.net 03.02.12, 12:46 ... " rodzice Madzi poznali się w KOŚCIELE...to porządna i bardzo religijna rodzina" ... w jakimś artykule pisali .... No Comments :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bóg Re: pomyślcie chwilkę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 13:08 Tuż przed porodówką czeka zdenerwowany przyszły ojciec. Chodzi w koło godzinę, dwie i nagle krzyk żony, chwilę później lekarz wynosi z sali małe zawiniątko i już ma podać je świeżo upieczonemu tacie, gdy nagle potyka się, dziecko upada na podłogę, rozbija główkę, spada ze schodów trącając kwiat na dole, ten spada prosto na dziecko. Lekarz biegnie podnosi maleństwo i mówi do ojca - Co Pan, na żartach się nie zna? Zmarło przy porodzie! katoliczka morderczynią? nie możliwe! a poza tym, nie ma trupa nie ma zbrodni.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak do Bóg IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.12, 13:30 Po pierwsze przyznała się do zabicia. Po drugie jeżeli porzuciła dziecko gdzieś na mrozie to już dawno nie żyje tyle czasu by nikt nie wytrzymał. Po trzecie jeżeli by ktoś znalazł dziecko to by zgłosił się na policję , bo akcja jest tak nagłośniona że każdy o tym wie i słyszał. Po czwarte to że była w kościele nie oznacza że jest katoliczką, bo wielu ludzi niby są katolikami ale tak naprawdę nie są, a do kościoła idą wtedy kiedy muszą , więc to nie jest pełny katolik. Po piąte twój wierszyk co on miał na celu ? jaki ma sens z tym wydarzeniem s Sosnowcu ? zanim coś głupiego napiszesz to najpierw pomyśl 20 razy i wtedy napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azja chwila na refleksję IP: 81.13.172.* 03.02.12, 14:24 Przyznała się do zabicia ale to nie jest jednoznaczne z zabiciem dziecka. Mnóstwo osób przyznaje się do rzeczy które nie zrobiło aby ukryć prawdę, aby już wszystko wreszcie się skończyło. Motywów jest wiele. Czasami ludzie robią coś ze strachu ( szantaż, groźby) inni z powodu głębokiego stresu. Tak czysto teoretycznie. Ktoś Ci zabrał dziecko i oznajmił, ze jak się nie przyznasz do zabójstwa to dziecko umrze. Kto zaryzykuje? Z pewnością, w tym przypadku tak nie jest ale to przykład na to, ze okoliczności może być wiele i póki co lepiej wstrzymać się z ostatecznymi osądami. Jeśli to faktycznie wypadek, jeśli matka potwornie cierpi i rzeczywiście jest w permanentnym szoku to czy naprawdę zasługuje na pogardę i czy niektóre opinie nie są krzywdzące? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol do Azja IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.12, 14:55 Dziecko i ty to będziesz mi pisała ? psychologowi, matka jest winna i tyle i niema żadnego usprawiedliwienia dla takich zachowań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azja Re: do Azja IP: 81.13.172.* 03.02.12, 16:27 Myślę, ze jednak jestem starsza od ciebie. Rozumiem, że ty jesteś jedyny/a sprawiedliwy/a , no po prostu nieomylna wyrocznia. Nie minąłeś/ minęłaś się czasem z powołaniem? Chyba jednak dobrze, że nic w tej sprawie od ciebie nie zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erem Re: do Azja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.02.12, 18:24 Psychologowie dzisiaj się wypowiadali na ten temat,słuchałem p.Gens i przyznaję jej rację...nie zwalajmy wszystkiego na działanie w afekcie.Dla mnie dziwne są słowa ojca kiedy opowiadał jak pomagał znosić wózek z dzieckiem jak matka szła na spacer wtedy....czyli wiedział,ze maleństwo jest martwe?Jest wiele nieścisłości i okaże się że rodzina jest w to wszystko zamieszana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ls Sprzedaż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 18:32 Wygląda na zatuszowaną sprzedaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azja Re: Sprzedaż? IP: 81.13.172.* 03.02.12, 18:38 Jest to całkiem prawdopodobne. Załóżmy, ze kupujący postawił warunki. Albo mówią, że był wypadek i dziecko jest martwe albo...jeśli policja trafi na trop kupującego ten pozbywa się "dowodu" i nie ma ze sprawą nic wspólnego. Nie ma ciała , nie ma martwego dziecka, nie ma morderstwa ani wypadku. To oczywiście tylko spekulacja . Na razie tylko rodzice wiedzą co się stało. Dziwne jednak, że nikt nie znalazł ciała - ani przypadkowa osoba, ani policja, ani psy tropiące... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Sprzedaż? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.02.12, 18:49 wiadomosci.wp.pl/title,Jasnowidz-w-sprawe-smierci-Madzi-zamieszany-jest-mezczyzna,wid,14224130,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bek do Azja IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.12, 20:34 Przestan bronic zwyrodnialą matkę to bylo zaplanowane i ukartowane jak smolensk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azja Re: do Azja IP: 81.13.172.* 03.02.12, 21:30 Aaa, to ty już wiesz co i jak? Idź na policję jak masz tak obszerną wiedzę na temat tego co się stało. Na razie tylko ty wiesz o wszystkim. Masz wielka moc jasnowidzenia, wykorzystaj to jakoś:) Nie bronię kobiet ale nie wydaje tez pochopnych osadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: do Azja IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.12, 22:34 > Przestan bronic zwyrodnialą matkę to bylo zaplanowane i ukartowane jak smolensk Niemożliwe, żeby takie pojeby PISały spod dialogu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahah do telewidz IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.12, 22:38 piszesz o sobie hahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dido Re: do telewidz IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.12, 08:12 Nie znaleziono ciała Madzi.Daj Boże, że chora psychicznie matka ją komuś sprzedała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny Re: do telewidz IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.12, 08:37 Nie ma ciała, nie ma zbrodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: do telewidz IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.12, 15:59 no niestety, znależli ciało dziewczynki! jak dla mnie to tatuś maczał w tym swoje łapy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: do Bóg 05.02.12, 16:55 polaku. Niepisz bzdur, jaki przymus oboje byli aktywistami kościelnymi To Kościół zrobił z nich degeneratów . To tylko w twoim Kościele mogą być ludzie o podwójnym moralu , to tylko twój Kościól głosi kult śmierci . Wiem jedno dopuki będziecie podatni na katolickie pranie mózgów takie rzeczy będą się dziać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wch Re: do 57jurand IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.12, 20:33 Słuchaj no żydowski palikocie, popityke to mozesz taka sobie robic wesz gdzie . jak ci sie nie podoba katolicyzm to wybierdalaj do jehowych Odpowiedz Link Zgłoś