Dodaj do ulubionych

Klęska referendum

IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.12, 22:00
Polecam rozmowę Szwałka z głównym macherem od referendum, niejakim Korusem (kto zacz?). Komiczne widowisko. Chłopek-roztropek wypytywany o referendum mówił najczęściej: nie wiemy jeszcze, nie dowiedzieliśmy się, będziemy sprawdzać, nie mamy jeszcze wyrobionego zdania itd. A jak pamiętam z relacji z konsultacji w sprawie szkół to tam chłopek-roztropek ryja darł wyjątkowo mocno. Kiedy przyszło mówić spokojnie i konkretnie to elokwencji i wiedzy już zabrakło. To reguła dotycząca wszystkich przeciwników Szełemeja.
A Szwałek jak to Szwałek, jak rozkmini, że ma do czynienia z ćwokiem, to jedzie po całości.
Obserwuj wątek
    • Gość: Eryk Re: Klęska referendum IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.02.12, 22:09
      a Tobie pracowniku "działu promocji ratusza" płaca nadgodziny za te wieczorne wypocinki? a może sam się boisz, że wylecisz z roboty i nadrabiasz wazeliną?
      • Gość: Grabarz Re: Klęska referendum IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.12, 22:18
        Mogę prosić o linka?
        • Gość: Grabarz Re: Klęska referendum IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.02.12, 09:49
          Ktoś się pode mnie podszywa :)
          I jeszcze sugeruje indolencje.
          Jakobym linku nie potrafił sam znaleźć.

Wywiad jak wywiad. Szwałek wyciągnął parę rzeczy, a gość parę razy wił się jak piskorz.
          Widać, że nie orzeł intelektu, ale jakiegoś blamażu nie było. Niższe stany średniej Wałbrzyskich krzykaczy. Niżej niż Rosiakowa, wyżej niż Nowak ;)

Dwa razy widać było, że kłamie. Raz że był na referendum Mobrukowym. Chwila zawahania i wystarczyło. Nie był, ale było mu się głupio przyznać.
          Dwa - "Grodzkość nie jest wabikiem dla ludzi" - kłamstwo ewidentne.

• Gość: PAWEŁ Re: Klęska referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.12, 22:40
      telewidz bardzo rzadko tu pisuję ale ty to się strasznie nudny robisz,zero obiektywizmu,brak własnego zdania,ty chyba za pisanie głupot naprawdę dostajesz wypłatę.
      • Gość: Anoda Re: Klęska referendum IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.02.12, 22:43
        telewidz i grabarz to ten sam pajac.Sam się nakręca i sam do siebie pisze.Po prostu debil!!
        • Gość: telewidz Re: Klęska referendum IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.12, 22:47
          Bzdura. Telewidzów i Grabarzy jest co najmniej dwóch. Popatrzcie sobie na ipki.
      • Gość: Szperacz Re: Klęska referendum IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.12, 22:45
        Pawel ! grabarz i telewidz to ta sama menda z ratusza ! Olac go i nie odpowiadac !
        • Gość: hectic Re: Klęska referendum IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.12, 08:04
          A o mnie to juz zapomniales? przecie ja tez z ratusza:) wy wwsy macie schizofrenie zbiorową a szelemeja o to posadzaliscie hehe
    • Gość: Monika Re: Klęska referendum IP: 174.36.81.* 18.02.12, 02:18
      Dla mnie to to nie było nic komicznego w tym wystąpieniu i nikt nie był obrażany ani poniżany przez nikogo, do tego całkiem rzeczowo rozmawiali Panowie za referendum co mam nadzieję że się odbędzie i co niektórzy jak na przykład magister od fikołków albo młodszy sprzedawczyk pożegnają się z byciem Radnym bo tylko przynoszą wstyd że takie osoby w ogóle dostały się na poważny urząd ! , bo nie wystarczy umieć klikać guziczkiem na TAK ale wypada myśleć i nie robić głupich twarzy bo kamery widzą wszystko więc jak na niektórych się patrzy na sesji to płakać się chce jakie to wazelinki z głupimi wyrazami twarzy :) hahahaha

OBY SIĘ ODBYŁO REFERENDUM NASTĘPNI BĘDĄ LEPSI :) - zawsze nawigacja mówi że "następna będzie lepsza" hahaha może w tym wypadku się też sprawdzi bo już cofa mnie jak patrzę na tych kretynów :):):)
    • Gość: egon Re: Klęska referendum IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.12, 08:32
      Z tym pytaniem o grodzkość to nieźle przegięli, czyste sku...syństwo i manipulacja.
      Poza tym cała ta organizacja referendum ech.
      Za likwidacja mobruka byłem głosować, tutaj nie zamierzam,
      • Gość: do telewidza Re: Klęska referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.12, 09:00
        Ty ze spotkania z. Szwałkiem byś w ogóle nie wyszedł. Jaki Ty mądry jesteś siedząc przed monitorem i klikając.....Zobacz jak inteligentnie nasi radni mówią...trochę oleju...
        • Gość: telewidz Re: Klęska referendum IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.12, 10:16
          No cóż... jeśli decydujemy się na funkcjonowanie w przestrzeni publicznej, to musimy być gotowi na krytykę. A jeśli nie wiemy, o czym mówimy, to lepiej nie mówić wcale, bo nas wezmą za półgłówków. Bo trzeba być imbecylem zabierając się za organizowanie referendum i niewiedząc na czym to polega. A Szwałek obnażył ignorancję tego chłopka dosyć ewidentnie. Wiadomo jednak kto stoi za pomysłem referendum i strach pomyśleć jakby ci geniusze dostali całe miasto do dyspozycji.
          I link dla Grabarza: www.tvwalbrzych.pl/site/2012/02/17/gosc-dnia-robert-korus/
          • Gość: , Re: Klęska referendum IP: *.range86-185.btcentralplus.com 18.02.12, 11:00
            Mnie osobiscie podoba sie taka oddolna inicjatywa. ktos w koncu w miescie dziala dla dobra spoleczenstwa. Przeciez walbrzyszanie generalnie sa leniwi i maja gdzies co sie w miescie dzieje. Zrobili blad, ze prawnika nie wynajeli. No ale widac, ze to czlowiek, ktory dopiero stawia pierwsze kroki w takim przedsiewzieciu. A Szwalek niech podszkoli j. polski - 'ja SE sprawdzilem'.
          • Gość: Grabarz Re: Klęska referendum IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.02.12, 19:14
            Dzięki :)
    • Gość: kola Re: Klęska referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.12, 11:19
      Telewidz pisze o rozmówcy Szwałka:
      -macher od referendum,
      -chłopek-roztropek ryja darł wyjątkowo mocno,
      -Kiedy przyszło mówić spokojnie i konkretnie to elokwencji i wiedzy już zabrakło
      -Szwałek, ........ ma do czynienia z ćwokiem,
      Telewidz, elokwencja, tak sobie sobie myślę -kto tu jest ćwokiem ? Telewidz trzyma poziom tych dobrych radnych geniuszy co dostali całe miasto do dyspozycji - Torbusa, Sprytuli, Olaninowej.

• chocholitan Re: Klęska referendum 18.02.12, 12:09
        Tego typu imprezy wymagają obecności w całym procesie zawodowców.
        A tu w Wałbrzychu, zarówno w pierwszym referendum o Mo-Bruku jak i w drugim - amatorszczyzna.
        Opozycję reprezentują na forach dyslektycy ,w telewizji naturszczyki, a zestaw pytań do referendum układają domorośli specjaliści od filozofii.
        Organizacja tego typu imprezy wymaga obecności fachowców. Referendum to nie tzw. „ kryterium uliczne” gdzie wygrywa pospolite ruszenie.
        Kolejny raz przegracie.
        • Gość: balabla Re: Klęska referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.12, 11:16
          Idżcie sobie sami na to swoje referendum!!!!!!!!!!!!. JAK chodzi o wasze dzieci to już powstał wielki lament. A JAK BYŁO OSTATNIE REFERENDUM w sprawie wysokich stawek za wodę, w sprawie MOBRU-ku , to nikt z was nie poszedł. Sam namawiałem wtedy znajomych, rodzinę żeby poszli głosować, drukowałem plakaty, wywieszałem je i co ??????????????????????????????? .Mogliście się wtedy obudzić. HE he he he ........

• Gość: , Re: Klęska referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.12, 12:45
            Nie ma się co obrażać tylko należy rozbudzać świadomość mieszkańców, a z tą coraz lepiej. Szełemej uprawia politykę w stylu Tuska, tylko on ma racj e i tylko on wie co dla nas najlepsze. A my mieszkańcy uważamy inaczej i nie chcemy słuchać jedynej prawdzy.
            • Gość: ASD Re: Klęska referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.12, 13:15
              Słuchać nie chcemy, ale co z tym robimy ? Ktoś tam napisał, że ludziom się nie chce, wolą przeczekać i narzekać , nieważne kto rządzi. Ludzi to nie obchodzi, że te "dobre czasy" to była "gierkówka". Wszystko na krechę, i to bez racjonalnej kontroli. Byleby móc ogłosić propagandowy sukces i poprzecinać wstęgi. Co z tego,że Unia dopłacała , skoro nie stać nas było na "swoją" część.Kredyty nie są dla biednych. Nie masz kasy , nie powinieneś dostać i tyle. A teraz przyjdzie je spłacać w pierwszej kolejności, bo banki swoje dostać muszą najpierw. A wszystko będzie w cenie wody, ścieków, w cenie biletów, poprzez likwidację niektórych szkół itd. Z próżnego i Salomon nie naleje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka