Gość: Zaciekawiona IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.12, 19:06 Jestem właścicielką suczki rasy maltańczyk. Suczka ta wydaje z siebie dziwne dżwięki np. jak się cieszy. W wolnym tłumaczeniu jest to "kie kie kie". Czy ma ktoś takie psa i czy też tak robi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: Dziwny pies IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.12, 20:11 Ja mam trzy psy i każdy z nich zachowuje się inaczej.... kiedy się cieszą, złoszczą, coś im dolega, chcą iść na spacer. Nie doszukuj się czegoś dziwnego u swego czworonoga, postaraj się go poznać i w razie jego ,, dziwactw,, zaakceptować. To jedyny przepis na pełnię szczęścia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antalek Re: Dziwny pies IP: *.pools.arcor-ip.net 24.02.12, 20:35 Moj bernardyn tez tak wola !! Kie-licha kie-licha kie-licha !! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiara Re: Dziwny pies IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.12, 22:37 Mój mówi mama i tak. Trzeba psa poznać bo niezbadane tajemnice w nim drzemią, a tak w ogóle to mój jest psychiczny bo się obraża i zamyka w sobie i kocha na zabój, a to najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: symultana Re: Dziwny pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 22:42 A mój już dwie partie w szachy ze mną wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Dziwny pies IP: *.play-internet.pl 24.02.12, 23:29 moje bydle to zawsze ma przekrwione ślepia jak widzi psa...ot takie hobby mordercy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirkesz Re: Dziwny pies IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.12, 00:33 hahaha a możne Kla kla kla ( masz kaczkę ?? ) moja suczka zanim się odleje na spacerku robi czasami 10 kolek początkowo myślałem ze to na tle nerwowym czy coś ale wcześniejszy pies tej rasy kolka robił tez. jak jej nic nie jest, a tak robi to bym sie nie martwił, taka jej natura :) rodzice maja kundla z schroniska , nauczył się mówić MA MA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yabel Re: Dziwny pies IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.02.12, 19:52 A moja suczka z reguły nic nie mówi tylko mruczy coś pod nosem jak wracam z roboty nachlany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Dziwny pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.12, 20:38 Mój pies już mnie opuścił :( Wyszczekał mi na odchodne ( jak Arułukowicz SLD) , że odchodzi ode mnie w politykę, bo nie umie grać w szachy skoro przegrałem dwie partie , a Tusk akurat szuka wiernego psa-koalicjanta, co to potrafi podnieść łapę i olać ciepłym moczem wszystkich dookoła. Odpowiedz Link Zgłoś