Gość: kika IP: *.dynamic.chello.pl 29.02.12, 19:29 Gdzie urządzić poczęstunek komunijny, mieszkam w dzielnicy Piaskowa Góra. Który lokal polecacie najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmmmm Re: komunia św IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.12, 19:49 nie wiem czy nie za pozno szukasz, ja termin rezerwowalam we wrzesniu, w Szczawnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komunia Re: komunia św IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.12, 22:51 raczej już jest trochę póżno, chyba ,że termin jest inny niż 13.05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: komunia św IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.12, 23:05 próbuj w Szczawnie, chociaż my załatwialiśmy salę (na 20-go maja ) we wrześniu i już mieliśmy z niektórych lokali info o braku miejsc. A tak przy okazji pytanie do mam dziewczynek-gdzie kupujecie sukienkę?W naszym mieści to chyba tylko sklep na Starym Zdroju, a poza tym-polecacie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamtożyje Re: komunia św IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 29.02.12, 23:34 Ja to komunię robię w "Casa Nuova" na Ruskiej we Wrocławiu . Ale was cieniasy nie stać. - DJ - konferansjer na życzenie - czekoladowe fontanny - płonące potrawy - barman serwujący drinki - rzeźby lodowe I takie tam. Co opadła kopara ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikary Re: komunia św IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.12, 07:28 Biedne maluchy,indoktrynowane od lat najmłodszych-co z nich wyrośnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: komunia św IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.12, 20:59 Myślę że możesz planować komunię w przyszłym roku bo wszystkie dobre lokale nie mają już wolnych terminów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frank Re: komunia św IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.03.12, 09:57 To powodzenia snnnooobie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: komunia św IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 10:05 na zamuke dziecku zrób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znalazłem to Re: komunia św IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 06:56 stadoksiaz.pl/aktualnosci/pokaz/id/206 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: komunia św IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.12, 22:58 Kopara to chyba tobie opadła z radości!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś