Dodaj do ulubionych

komunia św

IP: *.dynamic.chello.pl 29.02.12, 19:29
Gdzie urządzić poczęstunek komunijny, mieszkam w dzielnicy Piaskowa Góra. Który lokal polecacie najbardziej.
Obserwuj wątek
    • Gość: hmmmm Re: komunia św IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.12, 19:49
      nie wiem czy nie za pozno szukasz, ja termin rezerwowalam we wrzesniu, w Szczawnie...
      • Gość: komunia Re: komunia św IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.12, 22:51
        raczej już jest trochę póżno, chyba ,że termin jest inny niż 13.05
    • Gość: xyz Re: komunia św IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.12, 23:05
      próbuj w Szczawnie, chociaż my załatwialiśmy salę (na 20-go maja ) we wrześniu i już mieliśmy z niektórych lokali info o braku miejsc.
      A tak przy okazji pytanie do mam dziewczynek-gdzie kupujecie sukienkę?W naszym mieści to chyba tylko sklep na Starym Zdroju, a poza tym-polecacie coś?
      • Gość: mamtożyje Re: komunia św IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 29.02.12, 23:34
        Ja to komunię robię w "Casa Nuova" na Ruskiej we Wrocławiu . Ale was cieniasy nie stać.
        - DJ - konferansjer na życzenie
        - czekoladowe fontanny
        - płonące potrawy
        - barman serwujący drinki
        - rzeźby lodowe
        I takie tam. Co opadła kopara ?
        • Gość: vikary Re: komunia św IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.12, 07:28
          Biedne maluchy,indoktrynowane od lat najmłodszych-co z nich wyrośnie?
          • Gość: renia Re: komunia św IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.12, 20:59
            Myślę że możesz planować komunię w przyszłym roku bo wszystkie dobre lokale nie mają już wolnych terminów
        • Gość: Frank Re: komunia św IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.03.12, 09:57
          To powodzenia snnnooobie;)
          • Gość: mimi Re: komunia św IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 10:05
            na zamuke dziecku zrób
            • Gość: znalazłem to Re: komunia św IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 06:56
              stadoksiaz.pl/aktualnosci/pokaz/id/206
        • Gość: maly Re: komunia św IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.12, 22:58
          Kopara to chyba tobie opadła z radości!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka