Gość: jak Re: Czy jesteś za ograniczeniem monopolu busiarzy IP: *.play-internet.pl 18.03.12, 20:53 co to znaczy monopol busiarzy? a czy MZUK jezdzi legalnie i zgodnie z zasadami? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: Jak 18.03.12, 21:00 Tytuł jest prowokacyjny i wiąże się z popularnym wątkiem i tam znajdziesz ospowiedź na nurtujące Ciebie pytanie co to znaczy i czy MZUK. Zauważ jednak pytanie w SONDZIE. Jest oczywiste i stawia każdy podmiot, także "MZUK i synowie sp. z o.o" do przetargu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakt Re: Czy jesteś za ograniczeniem monopolu busiarzy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.03.12, 21:01 ,,busiarze'' to jedyny take cos w polsce....precz z nimi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ls Re: Polskia reprezentacja busiarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.12, 22:31 To wkliknij sobie "busiarz" w google. Ciekawe rzeczy wychodzą. praktycznie same przekręty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovo Re: Polskia reprezentacja busiarzy IP: *.play-internet.pl 19.03.12, 09:38 Może by tak zrobić sondaż: "czy jesteś za deregulacją zawodów lekarskich w Polsce i ograniczeniem monopolu cenowego na usługi lekarskie dla NFZ?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ls Re: Polskia reprezentacja busiarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 15:30 Zrób, choć i taki jest to wolny zawód i nie ma monopolu na usługi lekarskie dla NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak ovo! bój sie boga! 20.03.12, 15:20 Gość portalu: ovo napisał(a): > Może by tak zrobić sondaż: "czy jesteś za deregulacją zawodów lekarskich w Pol > sce i ograniczeniem monopolu cenowego na usługi lekarskie dla NFZ?" Toć przecie lekarz specjalista z twojej parafii jest!. Nie widzisz w sygnaturce cytatu z waszego wspólnego miszcza - naczelnego felietonisty ANGORY ?! Brata kąsasz?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: ovo! bój sie boga! IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.12, 16:20 Nie chcę być posądzany o propagowanie czynów lubieżnych, ale ... jebać busiarstwo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ls Re: ovo! bój sie boga! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 00:06 Jednak ja uważan że sonda jest niewiarygodna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Czy jesteś za ograniczeniem monopolu busiarzy IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.12, 16:44 Jestem ZA! Jak staną do przetargu to będą uczciwie kontynuowali swoją działalnośc, jeśli nie staną to KOPA! Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: Czy jesteś za ograniczeniem monopolu busiarzy 20.03.12, 19:22 Proszę, proszę ... Może jakiś busiarz by coś DO-RZECZY do-rzucił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :0 Re: Czy jesteś za ograniczeniem monopolu busiarzy IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.12, 09:07 Dlaczego Qrwa wszyscy robią problem z rzeczy oczywistych. Transport publiczny jest przeznaczony do przewozu istot żywych z gatunku homo sapiens czyli ludzi. Zatem w celu realizacji tego zadania powinny być spełnione wysokie standardy przewozowe tj. w miarę nowy i w pełni sprawny sprzęt oraz wysoka jakość świadczonych usług. Dla pracowników odpowiednie warunki socjalne, a dla utrzymania ciągłości transportu oprócz wspomnianego taboru odpowiednia baza transportowa czyli zajezdnia oraz warsztaty. Jeżeli któryś busiarz jest w stanie spełnić te warunki podpisuję się dwoma rękami pod tą ofertą. Trzeba dać ludziom możliwości rozwoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrot Re: Czy jesteś za ograniczeniem monopolu busiarzy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.03.12, 13:46 w tej sondzie widać jak mało osób tak na prawdę krzyczy na Szełemeja, ci, którzy są "na nie" (hi there WWS) pod różnymi nickami cisną na prezydenta i jak to źle jest z jego powodu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ls Do 0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.12, 15:28 I chyba o to chodzi. Zatoczki są wspólne. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Do pozor_vlack 24.03.12, 23:38 Napisałeś:Jeżeli busiarze zostaną zlikwidowani, to czeka wszystkich dwugodzinne wyczekiwanie na przystankach i podróż w tłoku. Żadna firma nie będzie w stanie zapewnić takiej ilości pojazdów jakie kursują łącznie w tej chwili po Wałbrzychu. Ale mieszkańcy Mordoru zawsze muszą odczuć efekty swojej głupoty na własnej doopie. Chyba nie chodzi ci o interes busiarzy? Bo jeśli tak to kwestia przejęcia firmy była już testowana na trasie Gorce=Wałbrzych! Problem jest taki: czu busiarstwo to odpowiednia usługa dla Wałbrzyszan? Jeśli spełni kryteria - jestem za. Jeśli nie - jestem za. Ja poprę tego, kto mnie będzie sensownie woził. Nawet rikszą (zimą wezmę ogrzewaną!) Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: Do lekarzaspecjalisty 25.03.12, 01:00 Oczywiście , busiarstwo to nie jest odpowiednia usługa dla miasta. I podobnie jak ty, jestem za, a nawet przeciw. I co dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: Do lekarzaspecjalisty 25.03.12, 20:04 Dalej: Koniec sondażu spełnił swój cel. Odpowiedz Link Zgłoś