Gość: rodzina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 12:57 Szukam opiekunki dla babci 90 letniej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lucyna Re: opieka nad staruszką IP: *.1and1.pl 22.03.12, 13:07 2200 PLN na rękę od zaraz z doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzina Re: opieka nad staruszką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 13:11 Za ile godzin dziennie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opieka Re: opieka nad staruszką IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.12, 13:46 Ja mam odpowiednie kwalifikacje ale jestem mężczyzna, jak by rodzina była zainteresowana to jestem chętny co do wynagrodzenia się można dogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzina Re: opieka nad staruszką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 13:51 Przykro mi, ale babcia nie pozwoli by mył Ją mężczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do rodziny pacjentka IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.12, 14:10 Ja byłam w szpitalu i też mnie mył młody chłopak, jak trzeba zbadać to też bada mężczyzna, na jedno wychodzi, karetka jak przyjedzie i trzeba zbadać to też jest mężczyzna, a wy czemu nie myjecie babci ? przecież do mycia nie musi być wykształcona osoba, możecie sami też umyć babcię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzina Re: pacjentka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 15:28 Śmieszne gdy ktoś się wymądrza na forum a nie zna sprawy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do rodziny Re: pacjentka IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.12, 16:00 Ale jakie tutaj wymadrzanie no lezalam w szpitalu i tez mnie lekarz badal musialam się rozebrac , to ani nie smieszne ani nic , po prostu zycie, co miałam się nie rozebrac do badania bo to chlop ? na sali lezala dosc duza pani i tez myli ja pielegniarki i chlop, przeciez sami mozecie babcie myc to nie jest nic trudnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: opieka nad staruszką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 15:54 Ja też szukałam i znalazłam. Zdecydowalam się wziąć panią z polecenia. Myślałam o pracownikach publicznych instytucji (nie wymieniam celowo) ale mają złe nawyki i równie złą opinię. Po co płacimy te podatki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: opieka nad staruszką IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.03.12, 16:33 Najgorzej jak ktos probuje dyskutowac nie znajac sprawy skoro ludzie szukaja opiekunki tzn, ze sami nie moga zajac sie babcia. Chca jej stworzyc opieke i godna starosc babcia ma 90 lat i dla niej opieka mezczyzny nie bedzie komfortowa jest staruszka i trudno jej jest wytlumaczyc, ze lekarz tez najczesciej jest facetem. Wiem bo przerabialam taki temat starsza osoba wstydzi sie nawet bliskich jesli chodzi o pielegnacje. Co do opieki tez przerabialm i pamietajcie twarde zasady od poczatku i pelna kontrola nie mozna zaufac nikomu na 100 % wszystkie na pczatku byly super potem juz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: opieka nad staruszką IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.03.12, 16:38 i jeszcze jedno niech nie zabiera glosu ten kto nie mial do czynienia z tak wiekowa osoba zrozumie ja wtedy jesli jego bedzie dotyczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: opieka nad staruszką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 16:43 Ja i tak tego nie rozumiem. Tak jak siebie samej nie rozumie moja mama. czy zyjemy po to by umrzeć? Niektórzy żyją by się wyzłośliwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona1 Re: opieka nad staruszką IP: *.xdsl.centertel.pl 22.03.12, 20:56 ja bardzo zazdroszcze takiej babci, w takim wieku, z wieloma doswiadczeniami, ktora nie jedno widziala. zazdroszcze i tez bym taka babcie chciala miec :) nie mialam do czynienia nigdy z osoba w tym wieku, wiec prosze wybaczyc moja niewiedze. ciekawi mnie, czy z ta pania mozna normalnie rozmawiac, popytac o przeszlosc i zycie w naszym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiekowa babcia Re: do ona1 IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 11:43 Witaj. Jestem wiekową staruszką , pytaj dziecko , co chcesz wiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Re: opieka nad staruszką IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.12, 18:51 Babcia, oj nie z jednego pieca chleb jadła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: opieka nad staruszką IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.03.12, 21:58 Czy propozycja opieki nadal aktualna proszę o namiary(choćby porozmawiać) - Krystyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzina Re: opieka nad staruszką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 11:33 Tak. 501398630 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man 13 Re: opieka nad staruszką IP: *.centertel.pl 23.03.12, 11:43 Mogę polecić firme "Feniks" albo Mops-tylko przy mopsie odpadają niedziele i święta.Poza tym jeżeli stan jest raczej wegetatywny to dom opieki np Zacisze w Szczawnie .Wszystkie wydatki można odpisać od podatku dochodowego. Przy jednej opiekunce brak jest szans na skuteczną opieke iwęc szukanie "pani Jadzi" z polecenia jest troche bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzina Re: opieka nad staruszką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 11:50 Jakiś namiar na ten dom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: opieka nad staruszką IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.03.12, 12:03 tylko nie to szukajcie prywatnie opiekunki podam wam moje gg moge duzo podpowiedziec 5837263 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franciszka Re: opieka nad staruszką IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 13:01 Hej, jestem opiekunką. Chwilowo jestem w Niemieczech. Ale z przyjemnością zaopiekuję się osobą w kraju. Jestem zainteresowana zarobkami w granicach 1000 EUR x 4,16 zł + osobny pokój + wyżywienie +ubezpieczenie emerytalno-rentowe + ubezpieczenie zdrowotne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzina Re: opieka nad staruszką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 20:01 Dołożę jeszcze samochód służbowy i służącego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franciszka Re: opieka nad staruszką IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 20:27 A może jeszcze zatrudnić chcecie na czarno ? Faktycznie zasługujecie tylko na Władysława z rybarni. A ja mam jako opiekunka referencje od samego Wytrycha, którego wysadzałam swego czasu na sedes. Nie, to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man 13 Re: opieka nad staruszką IP: *.centertel.pl 23.03.12, 13:12 Prosze skorzystać z książki telefonicznej lub z internetu. Odrobina wysiłku nikomu nie szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man 13 Re: opieka nad staruszką IP: *.centertel.pl 23.03.12, 13:14 Ośrodek Opiekuńczo Rehabilitacyjny "Sanatorium Zacisze" ulica: Okrężna 1 miejscowość: Szczawno-Zdrój telefon: (74) 8499400 strona www: www.ewa-med.pl A co mi tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władysław Re: opieka nad staruszką IP: *.internetia.net.pl 23.03.12, 15:37 Mogę babkę językiem umyć. Lubię smak makreli (zepsutej zwłaszcza). Pół życia spędziłem na kutrze rybackim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re:Do Władysław IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 18:01 No Władyś teraz to przesadziłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona1 Re: opieka nad staruszką IP: *.xdsl.centertel.pl 23.03.12, 20:43 az strach czytac, co te debile wypisują. w glowie sie nie miesci, co za ludzie, skad oni sie wzieli. zenujace do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poszepszyński Re: do ona1 IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 21:15 ciekawi mnie, czy z ta pania mozna normalnie rozmawiac, popytac o przeszlosc i zycie w naszym kraju? ona1 jestes taka infantylna, zastanów się nad sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Do ona1 IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.12, 18:49 > az strach czytac, co te debile wypisują< Kogo masz na myśli pisząc "te debile" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: opieka nad staruszką IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.12, 19:02 Witam, miałam Dziadków w tym wieku, mieszkałam z nimi , nie chcę tu nic więcej pisać, jeżeli Państwo chcecie się skontaktować podaję mój e-mail:magg123456@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś