Dodaj do ulubionych

Forum frustratów

23.03.12, 21:33
Obserwuj wątek
    • Gość: s..h Re: Forum frustratów IP: *.16.250.lan.EkoNet.info 23.03.12, 21:51
      ty jednak jesteś k.r.e.t.y.n
      • Gość: ls Re: Forum frustratów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 22:00
        Witam, uderz w stół i frustrat się ochoczo zgłasza!
        • Gość: s..h Re: Forum frustratów IP: *.16.250.lan.EkoNet.info 23.03.12, 22:16
          ochoczo możesz pocałować mnie w mój sfrustrowany tyłek
    • Gość: wolf Re: Forum frustratów IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.12, 18:16
      TY DOKTOREK TO FORUM TO CHYBA TWOJE OSZUŚCIE BEZNADZIEINY ŻAŁOSNY ROBAKU
      • Gość: Brunner Re: Forum frustratów IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.12, 18:27
        Ten Geibel to ma poczucie humoru ......... żeby Zająca nazwać Wolfem .... no nie :)
        • Gość: olek Re: Forum frustratów IP: *.play-internet.pl 24.03.12, 20:42
          Mysle ze najwiekszym frustratem jest wlasnie lekarzspecjalista w wiekszosci postow jest jego komentarz gdzie kogos obraza i on musi miec racje zalosny czlowiek. Tylko na forum siedzi od rana do nocy.
          • lekarzspecjalista Re: Forum frustratów 24.03.12, 20:52
            Czyżby? Kogoś obraziłem?
            Ein Beispiel bitte!
    • Gość: Pirkesz Re: Forum frustratów IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.12, 13:08
      Frustracja bierze się z braku pieniędzy głownie.

Zespół przykrych emocji związanych z niemożnością realizacji potrzeby lub osiągnięcia określonego celu.

Nie każdy ma bogatych rodziców , którzy sponsorują edukacje ;)
      ( nie bierz tego do siebie ) bo gdybym miał taka możliwość to tez bym z niej skorzystał,ale trzeba mieć na tyle empatii żeby to zrozumieć i nie każdego postrzegać swoja miara
      w życiu czasami jest skomplikowanie, a nasze miasto do łatwych nie należny.
      Wiec myślę ze to jest powód owej frustracji dużej części forumowiczów,Polaków :D
      • Gość: . Re: Forum frustratów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 13:42
        O jakich wy tu qrva frustratach rozprawiacie?
        Nie dość,że cały naród dymany jest od lat przez zorganizowane grupy wyzysku a do tego jeszcze po cichu zatruwany hurtem, to jeszcze mamy się cieszy z tego powodu ?
        Nigdy nie miałem wątpliwości, że autor tego wątku ("lekarzspecjalista") wymaga intensywnej opieki psychiatrycznej.
        • Gość: TY Re: Forum frustratów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 00:16
          Jesteś NIM
    • kaziopiwosz Re: Forum frustratów 28.03.12, 11:04
      Wszystko po trochu.

Zastanawiam się tylko, w której kategorii dla mnie jest miejsce.
      • pirkesz Re: Forum frustratów 28.03.12, 11:15
        Moze sfrustrowany zarobas :D ?

Hybrydy są w modzie teraz.
        • Gość: .,.,.,.,.,.,.,.,., Re: Forum frustratów IP: *.leaseweb.com 28.03.12, 14:51
          Cyrulik nie jest moim idolem ale tym razem muszę się z nim zgodzić,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka