Gość: s..h Re: Forum frustratów IP: *.16.250.lan.EkoNet.info 23.03.12, 21:51 ty jednak jesteś k.r.e.t.y.n Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ls Re: Forum frustratów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 22:00 Witam, uderz w stół i frustrat się ochoczo zgłasza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s..h Re: Forum frustratów IP: *.16.250.lan.EkoNet.info 23.03.12, 22:16 ochoczo możesz pocałować mnie w mój sfrustrowany tyłek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Re: Forum frustratów IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.12, 18:16 TY DOKTOREK TO FORUM TO CHYBA TWOJE OSZUŚCIE BEZNADZIEINY ŻAŁOSNY ROBAKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunner Re: Forum frustratów IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.12, 18:27 Ten Geibel to ma poczucie humoru ......... żeby Zająca nazwać Wolfem .... no nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Forum frustratów IP: *.play-internet.pl 24.03.12, 20:42 Mysle ze najwiekszym frustratem jest wlasnie lekarzspecjalista w wiekszosci postow jest jego komentarz gdzie kogos obraza i on musi miec racje zalosny czlowiek. Tylko na forum siedzi od rana do nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: Forum frustratów 24.03.12, 20:52 Czyżby? Kogoś obraziłem? Ein Beispiel bitte! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirkesz Re: Forum frustratów IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.12, 13:08 Frustracja bierze się z braku pieniędzy głownie. Zespół przykrych emocji związanych z niemożnością realizacji potrzeby lub osiągnięcia określonego celu. Nie każdy ma bogatych rodziców , którzy sponsorują edukacje ;) ( nie bierz tego do siebie ) bo gdybym miał taka możliwość to tez bym z niej skorzystał,ale trzeba mieć na tyle empatii żeby to zrozumieć i nie każdego postrzegać swoja miara w życiu czasami jest skomplikowanie, a nasze miasto do łatwych nie należny. Wiec myślę ze to jest powód owej frustracji dużej części forumowiczów,Polaków :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Forum frustratów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 13:42 O jakich wy tu qrva frustratach rozprawiacie? Nie dość,że cały naród dymany jest od lat przez zorganizowane grupy wyzysku a do tego jeszcze po cichu zatruwany hurtem, to jeszcze mamy się cieszy z tego powodu ? Nigdy nie miałem wątpliwości, że autor tego wątku ("lekarzspecjalista") wymaga intensywnej opieki psychiatrycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TY Re: Forum frustratów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 00:16 Jesteś NIM Odpowiedz Link Zgłoś
kaziopiwosz Re: Forum frustratów 28.03.12, 11:04 Wszystko po trochu. Zastanawiam się tylko, w której kategorii dla mnie jest miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
pirkesz Re: Forum frustratów 28.03.12, 11:15 Moze sfrustrowany zarobas :D ? Hybrydy są w modzie teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .,.,.,.,.,.,.,.,., Re: Forum frustratów IP: *.leaseweb.com 28.03.12, 14:51 Cyrulik nie jest moim idolem ale tym razem muszę się z nim zgodzić, Odpowiedz Link Zgłoś