Dodaj do ulubionych

bal radnych

IP: 173.245.5.* 13.04.12, 08:10
Po dobrze wykonanej pracy należy się zabawa i wypoczynek. Już jutro wałrzyscy radni, parlamentarzyści, prezydent po ciężkiej pracy likwidowania szkół i łamania demokracji przy odrzuceniu referendum będą się bawić na balu w Hotelu Maria. Początek o 19. Miłej zabawy, wiele radości, skocznych tańców, smacznych posiłków i mocnych trunków. I niech waszych sumień ???, nie zmąci obraz jakiegoś zapłakanego dziecka, któremu zlikwidowaliście szkołę.
Obserwuj wątek
    • Gość: doda Re: bal radnych IP: 216.17.99.* 13.04.12, 09:04
      www.walbrzyszek.com/news,single,init,article,14521
      jedni na bal inni na marsz żałobny, takie życie, może bal judaszów ?
      • Gość: ormo Re: bal radnych IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.04.12, 09:22
        No to na co czekać? Aparat do ręki i do Marii, niejednego da się pewnie przyłapać jak dobrze sobie popija na tej imprezie :) Do gazety i kompromitacja.
    • Gość: Doraton Re: bal radnych IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.12, 09:42
      Nie jestem zaskoczony, ze bal jest w Marii,przeciez to odnoga PO.Kulture wykonczyli w Walbrzychu organizujac koncerty w restauracji.Firma Doran lata nasze dziury beznadziejnie wlascicielka Marii, slyszalem, ze spalarnie i kaplice juz stawiaja na terenie Marii.
      Jak PO bedzie rzadzic jeszcze 20 lat to beda na terenie Marii wydobywac gaz lupkowy.
      Acha zlikwiduja wszystkie szkoly,a beda sie dzieci uczyc od pon-piatku,a w
      sobote 7 wesel i festyn.
      • Gość: kasia Re: bal radnych IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.12, 10:54
        JUDASZE!!
        • Gość: adrian Re: bal radnych IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.12, 11:07
          aa tu tekst emblemat'u
          Na kłamstwa i ściemy w tym gronie miejsca nie ma
          Nie jeden już wyleciał stąd za zmyślony temat
          Co za dziwny schemat mają ludzie w głowie
          Puszcza famy w miasto, ku... myśli że jest Bogiem
          Ej weź się obudź prawda zawsze wyjdzie na jaw
          Kłamstwa nie ukryjesz choć bym nie wiem jak się starał
          Nawet najgorsza prawda, droższa od pieniędzy
          Przyjmij to do wiadomości, gamoniu nieszczęsny
          Ile razy w moje oczy, farmazon mi wciskałeś
          Aż głupio teraz mi że Ciebie w ogóle słuchałem
          Nikt nie jest idealny, wiem to doskonale
          Ale robić to świadomie, to gorzej niż być pedałem
          Znasz taką zasadę, milczenie jest złotem
          Czasem lepiej zamknąć mordę, niż się potem paplać błotem
          Kto tak się zachowuje, ja wiem to doskonale
          Odpowiedz w czterech słowach

Kłamca, judasz, zdrajca, frajer
          (kłamca)
          Kłamca, judasz, zdrajca, frajer(judasz)
      • Gość: ALEX Re: bal radnych IP: *.dip.t-dialin.net 13.04.12, 12:08
        AŻ DZIW MNIE BIERZE ŻE WSZYSCY TYLKO TU NARZEKACIE !!!!!!! WYBRALIŚCIE TYCH ZŁODZIEI TO JAKI JEST TU PROBLEM WYWALIĆ TA BANDĘ NA ZBITY PYSK PO PROSTU ICH ODWOŁAĆ A NIE TYLKO NARZEKAĆ TO JEST TAKIE PROSTE OJ LUDZIE TROSZKE CHARYZMY TAK JAK RODZICE SZKÓŁ TYLE ZE TO WY WAŁBRZYSZANIE MUSICIE ICH WESPRZEĆ
    • Gość: Jan Re: bal radnych IP: *.dip.t-dialin.net 13.04.12, 11:56
      POZWALACIE NA TO ŻE W ŻYWE OCZY MAJĄ WAS W D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I JACY TO RADNI NIE MAJĄ PRAWA NOSIĆ TYCH TYTUŁÓW BANDA ZŁODZIEI I NIE UDACZNIKÓW MACIE MIEJSCA POD MARIĄ RESZTA WASZA
      • Gość: Gosc Re: bal radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.12, 15:56
        Zbiórka w Marii o 19
        • Gość: .......!!! Re: bal radnych IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.04.12, 21:35
          " Hospicjum to też Życie" - a może i Ty będziesz potrzebował kiedyś ich pomocy.................
          Bal charytatywny pod hasłem "Zostań naszym Aniołem" 14.04.2012 r
    • Gość: ovo Re: bal radnych IP: *.play-internet.pl 13.04.12, 22:59
      Mam nadzieję że kelnerzy domyślą się i staną na wysokości zadania waląc gruchy do tego co będą podawać radnym. Smacznego!
      • Gość: ...... Re: bal radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.12, 23:03
        Obrzydlistwo.
      • Gość: wyborca Re: bal radnych IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.04.12, 14:56
        > Mam nadzieję że kelnerzy domyślą się i staną na wysokości zadania waląc gruchy
        > do tego co będą podawać radnym. Smacznego!

Szkoda, że na patelnię nie spuścił się twój stary.
    • Gość: urzędnik Re: bal radnych IP: *.internetia.net.pl 14.04.12, 14:46
      Witam! Trzeba przyznać, że bal naprawdę się udał. Mnóstwo jedzenia, alkoholu... Poza tym wyśmienite towarzystwo. Musimy to powtórzyć drogie Panie i Panowie! A forumowemu bydłu mogę tylko tyle powiedzieć że mamy niezły ubaw z was dziadów i nędzarzy :) Dalej ujadajcie a my i tak będziemy się szampańsko bawić za waszą kasę hołoto wałbrzyska. Nie pozdrawiam
      • Gość: do urzędnika Re: bal radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 15:01
        poproś doktora może zabierze cię do szwajcarji.
        • Gość: lola Re: bal radnych IP: *.web-proxy.us 14.04.12, 16:52
          to chyba prowokacja jakaś i próba oplucia radnych. Nie chce mi się wierzyć, że po likwidacji szkół, po takich krzywdach ktoś mógłby się bawić. Po czymś takim, nawet wiedząc , że tak tzreba, ma się jednak jakiegoś kaca. Nie mam wysokiego zdania o naszych radnych ale nie wierzę , że mogliby się po tym wszystkim bawić.
          • Gość: yhy Re: bal radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 16:56

"Trzeba przyznać, że bal naprawdę się udał" hehe ale bal ma być dzisiaj o 19 a co do kelnerów to możecie ode mnie dorzucić coś na przeczyszczenie niech impra się do kibla przeniesie
            • Gość: anna Re: bal radnych IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.12, 21:34
              Lola, kaca to będą mieli jutro!!! A szkoły i dzieci mają w dupie! Już dwa miesiące przed oficjalnym ogłoszeniem likwidacji szkół, Szełemej wiedział, że tych szkół nie będzie!
              • Gość: , Re: bal radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 21:40
                I niech się cieszy i świętuje bo przyjdą kiedyś takie dni...
                • Gość: Grabarz Re: bal radnych IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.04.12, 22:29
                  Nie strasz, nie strasz. Ty też mi dasz zarobić :)
    • Gość: Ciekawy Re: bal radnych IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.12, 15:23
      To w końcu był ten bal czy nie . A jeżeli był to ile te szlachetne anioły zebrały na hospicjum? Tak długo liczą, że żadnej informacji na temat ?
      • Gość: urzędnik Re: bal radnych IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.12, 15:29
        Liczymy co do grosza, w tym te monetki, co to nam w ratuszu rzucili na podłogę Chrzaniąca, Popa żona, Żująca Gioconda i Piekący ze Społecznego Komitetu Obrony Taczki, w skrócie SKOT.
        • Gość: ... Re: bal radnych IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.12, 15:40
          Oj boli... oj... boli
          A co własnych nie wydaliście ?
          • Gość: urzędnik Re: bal radnych IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.12, 16:04
            > A co własnych nie wydaliście ?

Za nasze to sobie chorzy troszkę dłużej pożyją. Za wasze klepaki ... Grabarzowi tylko micha by się cieszyła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka