Dodaj do ulubionych

Abp Juliusz Paetz - pasterz.

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.04.12, 15:47
religia.onet.pl/publicystyka,6/pokuta,35716,page1.html
Obserwuj wątek
    • Gość: J.Kowalski Re: do fuj_fuj IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.12, 16:09
      Jednak jesteś kretynem, homofobem.Zdecyduj się durniu po czyjej stronie stoisz.
      „Są granice, których przekraczać nie wolno. I taką granicą jest obrażanie kogoś”
      cyt. Wanda Nowicka
      Wolno Biedroniowi , wolno i Paetzowi. Chyba , że klerycy byli małolatami.
      Niedługo wprowadzimy kary za "mowę nienawiści" w stosunku do osób o odmiennej orientacji i tożsamości seksualnej. Popłyniesz fuj_fuj jak dalej będziesz świrował.
      • Gość: ... Re: do fuj_fuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.12, 16:29
        Mam fuj-fuja za przygłupa ale ty Kowalski wcale nie jesteś lepszy. Kiego grzyba się go czepiasz? Przecież to nie jego tekst:
        ...Zresztą po co byłoby się oburzać? Mówi jeden z urzędników poznańskiej kurii: – Skandal jest po pierwsze stary, po drugie wyolbrzymiany przez media. Nie słyszałem, żeby ludzie wychodzili z mszy odprawianej przez Paetza...
        Nie dziwię się, ze ludzie nie wychodzili z mszy.
        Lepiej. Myślę, że nawet było ich więcej.
        Sam bym przylazł gdyby to było w Wałbrzychu, żeby zobaczyć zboczeńca.
        • Gość: J.Kowalski Re: do fuj_fuj IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.12, 16:37
          Dla mnie niewierzącego. Paetz jest zwykłym człowiekiem, który gdzieś jest zatrudniony.
          Jeżeli jest innej orientacji to ch.j mi do tego, nie moja działka.
          Jeżeli Biedroń jest posłem i jest OK i nikt nie nazwie go zboczeńcem, to dlaczego mule zboczeńcem nazywasz Paetza ?
          • Gość: ... Re: do fuj_fuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.12, 17:15
            Bo żebyś się miał pochlastać, to jebanie w dupe czy w ryja osobnika tej samej płci było, jest i będzie zboczeniem pedal.
            • Gość: J.Kowalski Re: do fuj_fuj IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.12, 17:33
              Dzięki Palikotowi. już niedługo za taka gatkę sam będziesz pod celą brał do buzi.

Projekt ustawy o mowie i przestępstwach z nienawiści ponownie w Sejmie!

15 lutego br. w Sejmie odbyła się konferencja prasowa Klubu Ruchu Palikota dotycząca złożenia projektu ustawy penalizującej przestepstwa motywowane nienawiścią, w tym mowę nienawiści. W konferencji uczestniczyli m. in. Robert Biedroń, poseł RP oraz Tomasz Szypuła, prezes KPH.
              Proj. ustawy.
              docs.google.com/file/d/0B6jC1N1Ch-I7ODE0MmJhOGMtMGJmYy00MDAyLWEyOTUtMWVjYjEyMzY1NzUy/edit?pli=1
              • Gość: zniesmaczony Re: do fuj_fuj IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.12, 17:49
                Musicie jeszcze ustalić zestaw wyrazów szkodliwych i niepożądanych. Prawdopodobnie ze słownika znikną cymbał, baran, pedał, burak, a nawet kutas, których dwuznaczność może wywołać wiele konfliktów. Zaprosiliście do debaty jakiegoś językoznawcę, czy tak sobie będziecie wnosić projekty bez sensu? Mowa nienawiści ... dobre to :) Nienawidzę cię, buraku - rzekł smakosz zachłystując się ćwikłą ....
          • Gość: Fuj_fuj Re: do fuj_fuj IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.04.12, 17:57
            Przyznaj się - jesteś księdzem ?!
            Fuj_fuj cię zdemaskował. Uważaj jak cię dopadnę w konfesjonale, tam już nie będziesz taki krzykliwy i wulgarny !
        • Gość: Fuj_fuj Re: do fuj_fuj IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.04.12, 18:15
          "Mam fuj-fuja za przygłupa ..."

Dlaczemu ?!?
          Nie pisz tak !!
          Nawet nie wiesz jak mi z tym źle :(

• Gość: Fuj_fuj Re: do fuj_fuj IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.04.12, 17:36
        Uderz w stół a.... obrońcy przegranej sprawy, śmiecie, hipokryci i nieuki-krzykacze oraz księża, zlecą się gromadnie.
        Oto i jesteś jakem cię zawezwał kmiocie !!
        Jesteś chyba jednym z tych krypto-gejów, oni nie radzą sobie ze swoją orientacją. Zwalczają sobie podobnych, jednocześnie będąc aktywnymi homoseksualistami. Niby jesteś przeciw, ale za chwilę okazuje się że jesteś nawet za (stąd ten epitet pod moim adresem i nazwanie mnie homofobem).
        Toż to hiper-hipokryzja !
        Wracaj zatem śmieciu do swojego konfesjonału i czyń posługę swym owieczkom.

Na koniec wystosuj paszkwila jakiegoś na autora tego tekstu. Jego też trza napiętnować.
        • Gość: J.Kowalski Re: do fuj_fuj IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.12, 17:55
          O, nadepnięto kotowi na ogon.
          Palikot dobry gdy walczy z KK, ale reszta programu to nie pasi ?
          Goń się frajerze.
          • Gość: Fuj_fuj Re: do fuj_fuj IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.04.12, 18:10
            Nie mam nic wspólnego z Palikotem. Dla mnie jest takim samym hipokrytą jak ty. Z tym że on jest bardziej pożyteczny a ja jestem pragmatykiem. Dla mnie ma dużego PLUSA za upublicznienie pewnych tłamszonych idei. Facet poruszył kamyczek który zapoczątkuje lawinę. Nie ukrywam - ruszył też przysłowiowe gó.... Smród czuć teraz wszędzie, mam nadzieję że niebawem i gó... zostanie uprzątnięte, tym samym za czas jakiś smród wywietrzeje.

Ty mnie zdenerwowałeś inwektywami (mniej) i najnormalniej swą głupotą (bardziej):

Pienisz się na mnie jakbym to ja wyprodukował ten art.
            Sugerujesz że homoseksualizm Biedronia jest tym samym co zwyrodnialstwo Petza ? Przecież ten pierwszy nie ukrywa się z tym, nie piętnuje wbrew swej orientacji sobie podobnych, nie obłapuje podwładnych i zakładam że potrafi panować nad swoim popędem. Ten drugi jest absolutnym zapzeczeniem pierwszego !!! Do tego jest przedstawicielem kościoła który uważa homoseksualizm za grzech kardynalny !
            Ty tego nie widzisz... wnoszę po tym i dalej utrzymuję że jesteś księdzem.
    • Gość: Sal Machajek Re: Abp Juliusz Paetz - pasterz. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.04.12, 07:11
      taki bardziej Paetz Shop Boys

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka