Dodaj do ulubionych

Wałbrzych się zmienia

IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.12, 14:10
Kierowcy przejeżdżający po zapadnięciu zmroku ul. Uczniowską w Wałbrzychu są zdumieni. Po ponad 10 latach od zainstalowania, ustawione wzdłuż drogi latarnie zaczęły świecić. To jeden z elementów modernizacji oświetlenia ulicznego, który zaczęły realizować władze miasta. Jeszcze na początku 2011 roku była to jedna z największych bolączek miasta i powód zdenerwowania wałbrzyszan. Mieszkańców irytowało, że nocą większa część miasta tonie w ciemnościach.
Obserwuj wątek
    • Gość: kierowca Re: Wałbrzych się zmienia IP: *.manage.myhosting.com 06.06.12, 14:17
      i dlatego oświetlono drogę poza miastem, geenialne. Miasto podobno w kryzysie, gdzie indziej z oszczędności wyłącza się oświetlenie a unas oświetla się pusta drogę. To piękne ale dużo kosztuje i nie jest zbyt mądre. Chyba,że Titanic ?
      • Gość: pieszy Re: Wałbrzych się zmienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.12, 14:29
        na 100% Titanic :-)
        www.youtube.com/watch?v=YXFvXilJpCw
        • Gość: Kierowca Re: Wałbrzych się zmienia IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.12, 15:42
          A ja sie ciesze. Tam biega po jezdni sporo dzikow, saren i lisow, a droga byla nieoswietlona. Teraz jest na pewno i ladniej, i bezpieczniej. Przylaczam sie do gratulacji.
          • Gość: krzys1001 Re: Wałbrzych się zmienia IP: *.ip.netia.com.pl 06.06.12, 15:50
            Ja też jestem zadowolony.
            Ale na tym forum jest wielu takich którym nigdy nic nie pasuje. Mam nadzieje, że większość mieszkańców naszego miasta jest inna.
            • Gość: walbrzych Re: Wałbrzych się zmienia IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.12, 15:55
              ja jestem też zadowolony z tego
              • Gość: wyborca Re: Wałbrzych się zmienia IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.12, 17:28
                Dawny dworzec PKS widzieli? :)
                Przestaje straszyć.

Zaraz zWWSzone PiSdzielce napiszą, że to reakcja rady na zbliżające się referendum.
                • Gość: Jestem z PO Re: Wałbrzych się zmienia IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.12, 17:44
                  > Dawny dworzec PKS widzieli? :)
                  > Przestaje straszyć.

Zapadł się pod ziemię ?????????????????

PS
                  Jestem z PO.
                  • Gość: wch dworzec PKS IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.12, 17:46
                    PKS jest prywatnym terenem i Wałbrzych już nie ma nic do tego
                    • Gość: Piotr Re: dworzec PKS IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.12, 17:54
                      To dlaczego jebiecie władze miasta za stan dworca?

Jestem z PISU.
                      • Gość: Peowiak Re: dworzec PKS IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.12, 19:51
                        Bo nie wykorzystują wszystkich możliwości jakie mają , aby temu zaradzić.
                        Dawna winiarnia przy Młynarskiej to kolejny strup z którym nie mogą sobie poradzić.
                        Nie jestem z PIS.
            • Gość: ronnie Re: Wałbrzych się zmienia IP: *.play-internet.pl 10.06.12, 12:57
              trzeba umieć im wybaczać
              oni są ze Świdnicy
    • Gość: SZOK! Re: Wałbrzych się zmienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.12, 07:48
      Trochę prawdy o Wałbrzychu. Szokującej prawdy…
      youtu.be/tcK0OMV_Fn0
      youtu.be/d_yhIauYrdM
      youtu.be/YXFvXilJpCw
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka