Dodaj do ulubionych

jaki internet?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.12, 12:40
jak w temacie, kończy mi się umowa na neostradę, telefon mam zawieszony. szukam czegoś innego, tańszego ale bez awaryjnego tak jak neo (mam już kilka lat i nigdy nie miałem awarii)
na upc nie mam co liczyć, nie ma sieci. dialog?netia?może jakiś operator komórkowy? radiówka?
moja lokalizacja to centrum (100m od rynku)
za wszelkie info dzięki, trollom dziękuję za milczenie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Katamaran Re: jaki internet? IP: *.play-internet.pl 08.06.12, 13:20
      Osobiście używam internet mobilny z sieci Play
      Modem miałem , kupiłem tylko kartę (starter) za 19zl jest do wykorzystania 1gb
      Internetu nie używam do innych celów jak sprawdzenie poczty,forum itd.
      Podejrzewam ze przy takiej ilości transferu do wykorzystania używanie YouTube ,ściąganie czegokolwiek jest nieopłacalne, szybko zje 1gb .
      Dobrym rozwiązaniem jest również dogadanie się z sąsiadem i np i rozdzielenie
      (Neostrady ,UPC ) dobrym argumentem jest to ze płaci się 50% , masz tanio i szybko.
      • Gość: :) Re: jaki internet? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.06.12, 14:07
        zapytaj moze w ekonet na broniewskiego
        • Gość: tik Re: jaki internet? IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.12, 14:32
          Osobiście polecam internet z Netii. Mam go już 5 lat i nie miałem żadnej awarii.
    • Gość: rfghjkl Re: jaki internet? IP: *.play-internet.pl 08.06.12, 18:55
      Jeśli nie masz wymagań względem szybkości i 512kbps Ci wystarczy weź darmowy z aero2. Do końca 2014 roku internet za free i bez limitów pobranych danych.
      Bardzo dobra strona jdtech.pl/ opisująca jak uzyskać kartę sim i co jest wymagane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka