Gość: bartek IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.12, 12:36 Witam; orientuje się może ktoś, gdzie w Wałbrzychu można pytać o (znaleźć) jakąś prace na Wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: B Re: Praca na Wakacje IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.12, 15:22 Idź na strefę, tam w prawie każdym zakładzie są przyjęcia, u mnie w NSK w zeszłe wakacje na moim dziale pracowało dwóch gości co się uczyli i chcieli dorobić na wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Praca na Wakacje IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.12, 16:19 Tak zrobię, mam jeszcze pytanie:( przy tych zakładach są jakieś biura, (żeby się zapytać) czy gdzieś w innych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muniek Re: Praca na Wakacje IP: *.cpe.ge-1-1-0-1105.mdnqu1.customer.tele.dk 18.06.12, 18:55 zostaw CV na bramie w NSK i powiedz, dla jakiej pod firmy. Najlepiej do AAS bo z chęcią oni biorą uczniów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Praca na Wakacje IP: *.play-internet.pl 22.06.12, 13:12 Hej, też szukam pracy na wakacje, ale nie mogę znalezć. Chciała bym roznosić ulotki w okolicy mojego miasta Wałbrzych. Odpowiedz Link Zgłoś