Dodaj do ulubionych

Forum dołuje...

IP: *.server4you.net 21.06.12, 02:43
Eeeech , coraz bardziej ginie na tym forum klimat z dawnych lat , gdy poważne sprawy komentowały takie indywidualności jak (wymieniając alfabetycznie):

"Boa666 , d.man, de_most_enes, dziad_borowy ,ewa10, gringo (Anglia), H2O, ice76, jabara ☺, jura57. Kuracjuszka, ledwozipie , Mądra Jola. mgnac , pressforum, Radcom, Rebel Yell, TnBd. Szach Masud , TSC, Wielgus_71 czy zasławek."

I choć czasami brali się wzajemnie za łby, to przynajmniej pisali do rzeczy i można było nie tylko się pośmiać ale też było nad czym poważnie się zastanowić.
-----------------------------------------------

Gość: hans IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 15.09.06, 14:41

Parafraza:

Idzie dwóch turystów - tata i synek.
Synek: - Tato, a co to jest to zielone?
- To jest, synku, trawa - mówi tata.
- Oooo, jaka piękna. A co to jest to ciemnozielone tam daleko?
- To jest las.
- Jaki piękny! A co to jest to niebieskie nad nami z tym czymś białym?
- To niebo i chmurki.
- Ale przepiękne! A to okrągłe nad hałdą?
- To słońce nad Mobrukiem, synku.
- Tato, powiedz mi, skoro tu jest tak pięknie , to dlaczego Oni żyją w
takim paskudnym miejscu?
- Zapytaj wyborców z tego miasta albo ich Prezydenta , synku.

Obserwuj wątek
    • Gość: Cze Kopara Re: Forum dołuje... IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.12, 10:32
      to był poziom gówna, a raczej mułu pod gównem

skoro dołuje to na jaki poziom?
      • Gość: zet Re: Forum dołuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 12:55
        Przeczytaj swój wpis i będziesz miał odpowiedź.
    • Gość: rutkowski:) Re: Forum dołuje... IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.12, 13:28
      Poziom taki, jakie społeczeństwo :)
      • Gość: czytajacy prawda jest jedna IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.12, 13:49
        Forum dołuje bo wchodzą na forum osoby ze Świdnicy i robią z forum bagno oraz z miasta.
        Wchodzą osoby polityczne które uprawiają politykę na forum typu Wild i jego przydupasy, Wild to już spec od robienia polityki w internecie. To samo Rosiaki też polityką na forum się interesują jak i ich kupel Lubiński oraz ich przydupasy.
        Starostwo też robi politykę na forum.
        Wszyscy walczą o stołeczki dlatego najeżdżają na Szelemeja wypisują bzdury, a najgorsze jest to że zmyślają jakie to nasze miasto jest be, bo brak im argumentów, to wytykają brudy miasta, bo to ulica dziurawa, bo budynek się sypie, itd.

Mieszkańcy Wałbrzycha nie są głupi i widzą co się dzieje, wybrali świadomie Szelemeja i Szelemej ma czas 4 lata na poprawę miasta, a reszta powinna się z tym pogodzić i się nie narzucać ludziom, to mieszkańcy ocenią prezydenturę po 4 latach, w sumie to już za 3 lata a to szybko zleci.

Dla mnie jest to śmieszne są nieprawidłowości jak to Wild pokazuje i Rosiaki to dlaczego nie idą do sądu z tym ? chcą sami wymierzyć karę ? czy liczą że mieszkańcy ukrają i wsadzą ich do wiezienia ?

Na razie Szelemej jest tu rok czasu, zobaczymy co będzie dalej i ludzie przy następnych wyborach zdecydują a opozycja powinna to uszanować wybór ludzi, ale najwidoczniej nie potrafią się pogodzić z przegraną.
        • Gość: atlas Re: prawda jest jedna IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.12, 15:02
          jeżeli wróci powiat to Szełemej będzie warty sam jeden więcej niż wszystkie Kruczkowskie Rosiaki Lubińskie Bukowce i inne h...emuje razem wzięte
    • Gość: kurde balans Re: Forum dołuje... IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.12, 13:56
      forum.gazeta.pl/forum/w,168,136574620,136803835,Re_sciema_Szelemeja.html
      • Gość: ... Forum dołuje?Nie skoro mamy takich jak "czytajacy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 17:12

...Sam Szełemej mówi o sobie, że przede wszystkim jest lekarzem-kardiologiem, doktorem nauk medycznych, który obecnie jest prezydentem Wałbrzycha, ale nie zamierza przystępować do żadnej partii i chce pozostać niezależny. Dodał, że chciałby w Wałbrzychu wprowadzić ład i porządek, tak aby miasto przestało kojarzyć się z aferami. "Wałbrzyszanie mi zaufali, a ja nie chcę ich zawieść" - mówił Szełemej.
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,10084943,Nowy_prezydent_Walbrzycha_dziekuje_i_obiecuje_zmiany.html

Mądrze prawisz "czytajacy" gdy piszesz:

> najgorsze jest to że zmyślają jakie to nasze miasto jest be, bo brak im argumentów,
        > to wytykają brudy miasta, bo to ulica dziurawa, bo budynek się sypie...

...bo pomiata ludźmi, bo szkoły chce zamykać, bo pozwala Mobrukowi truć Wałbrzyszan i naganiać w ten sposób pacjentów do szpitala w którym pracuje, a do tego jeszcze każe im płacić 4 zł za wjazd : www.fakt.pl/Szpital-okrada-pacjentow,artykuly,40552,1.html
        itd.

Nie dość, że tyle dobrego zrobił, to jeszcze opluwają człowieka:

www.rankinglekarzy.pl/lekarz/5831/Roman-Szelemej/kardiolog/Walbrzych/6

Co za niewdzięczność! Podłość ludzka nie zna granic.
        • Gość: czytajacy do ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.12, 19:03
          I po co robisz wyciągasz brudy dałeś link z 2009 roku kiedy to Wild objął stanowisko wicedyrektora MPK we Wrocławiu i pełni go do tej pory, poza tym jest to totalna bzdura, bo podjechać pod szpital można nie płacąc, wiem to z doświadczenia bo sam mamę odbierałem ze szpitala i nic nie płaciłem, kiedyś tak samo nic nie płaciłem za wjazd, tylko trzeba powiedzieć że tylko pod szpital się podjedze, bo reszta tarasuje przejazd innym i np. karetką co bylem świadkiem tego zdarzenia, ranking też jest zrobiony przez jego pracowników bo Szelemej się nie papra z nierobami i żeby na złość mu zrobić to zrobili mu ranking.

A tak wziąć pod uwagę to co zrobili dla miasta Rosiaki Lubiński czy Śmieszny Wild to wychodzi ze nic a Szelemej ma przynajmiej osiągniecia jakies
          • 57jurand Re: do ... 21.06.12, 19:52
            W czasie spotkań z p. Szełemejem zaproponowałem 7 problemów do rozwiazania jeden z nich to rezygnacja z obklejania autobusów reklamami.Bowiem ludzie tracili orientację na przystankach wtedy kandydat na prezydenta twierdził że to jest powszechna praktyka także za granica , dziś z satyfakcją stwierdzam że reklam w tak masowym wydaniu już raczej nie będzie ,opowiadał mi kierowca że prezydent na końcowej pętli autbusowej sam naocznie się przekonał jaki to koszmar. W kolejce czekają kolejne postulaty do dzieła szefie.
            • Gość: Yossarian Re: do ... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.06.12, 22:51
              Domyślałem się z treści postów,że 57 jurand to idiota. Zmieniam swój pogląd i powiem delikatnie - to osoba o rekordowo niskim IQ
              • Gość: Wańka wstańka Re: do ... IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.12, 22:55
                Yossarian, nie ubliżaj niepełnosprawnemu.
                • Gość: Yossarian Re: do ... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.06.12, 23:09
                  sorki! nie wiedziałem (aczkolwiek powinieniem się domyśleć)
                  • Gość: . Re: do ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 08:14
                    dobre :)
                    • Gość: kermit Re: do ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.12, 20:38
                      "Poziom tego forum świadczy o poziomie społeczeństwa" czy coś podobnego napisał ktoś w tym wątku. Tematyka lokalnej polityczki dominuje bezapelacyjnie. I domyślam się, że w większości posty tworzą nie Ci zaangażowani politycznie czy społecznie ale osobnicy, których stać tylko na klikanie w klawiaturę dzień i noc bo nie są przystosowani społecznie.Pewnie gdyby musieli stanąć, realnie, przed szerszym gremium - trema by ich zjadła. Zamiast otworzyć się piękny świat, wyjść na spacer, pomóc rodzinie czy sąsiadom, uśmiechnąć się i porozmawiać z ludźmi - pierd...e głodne kawałki. LICZY SIĘ EFEKT a JAKI EFEKT Z WASZYCH AJ-WAJ!!!!
    • ewa10-0 Re: Forum dołuje... 26.06.12, 23:27
      I po co się odzywać?
      • Gość: kumaty w te klocki do ewy IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.06.12, 01:43
        Odzywać się trzeba oraz trzeba patrzeć na ręce pseudoobrońcom Wałbrzycha którzy oszukują mieszkańców.
        • ewa10-0 Re: do ewy 27.06.12, 21:15
          Tak,odzywac sie trzeba i walczyc o Walbrzych tez,ale kilka osob to za malo ,zeby coskolwiek mozna bylo zmienic.Musieli by ruszyc wszyscy mieszkancy Walbrzycha,a nie jednostki."Jedna jaskółka wiosny nie uczyni".Tyle w temacie.
          Ja juz nie mieszkam w Walbrzychu,ale cale prawie moje zycie spedzilam w tym miescie i nie moge patrzec,jak to MOJE MIASTO rodzinne pada na pysk przez nieudacznikow rzadzacych tym miastem.
          Wracam do Walbrzycha bardzo czesto i odwiedzam SWOJE ulubione miejsca,gdzie spedzilam swoje dziecinstwo,gdzie dorastaly moje dzieci.Niestety,juz nikogo prawie z mojej rodziny nie ma w Walbrzychu,bo zdechli by z głodu.Za granicą zyja,pracuja i wiedzie im sie bardzo dobrze.Przykro o tym pisac,ale niestety taka jest gorzka prawda.
      • tnbd Re: Forum dołuje... 27.06.12, 20:11
        Masz rację.
        • Gość: moje 3grosze Re: Forum dołuje... IP: *.server4you.net 27.06.12, 21:31
          > Boa666 , d.man, de_most_enes, dziad_borowy ,ewa10, gringo (Anglia), H2O, ice76, jabara ☺, jura57. Kuracjuszka, ledwozipie , Mądra Jola. mgnac , pressforum, Radcom, Rebel Yell, TnBd. Szach Masud , TSC, Wielgus_71 czy zasławek
          ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Boa666 - obecny
          Ewa10- obecna
          radcom - obecny
          Rebel Yell - obecny
          Szach Masud - obecny
          TSC - obecny
          TnBd (tnbd?) - obecny

Brakuje tylko pozostałych osób z tej listy i Forum przestałoby "dołować" :)

Od siebie dodałabym jeszcze do tej listy:
          lekarzspecjalista
          ovo
          pozor-vlak
          Taki jeden
          "..." (trzy kropki)
          i sol.77

Tak sobie myślę, że gdyby w Radzie Miejskiej były te wszystkie osoby, to Wałbrzych też by nie dołował.:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka