Gość: mama IP: *.adsl.net.t-com.hr 28.06.12, 14:26 czy w wchu jest cos takiego dla 5latka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: szkólka pilkarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.12, 22:50 Proszę Pani jest takie coś jak Football Academy Wałbrzych ,jest to szkółka piłkarska dla dzieci w wieku od 4 do 12 lat.Więcej informacji na stronie www.footballacademy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki Re: szkólka pilkarska IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.12, 22:51 Potwierdzam. Oba moje chłopaki grają. 7 i 5 lat. Super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit Re: szkólka pilkarska IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.06.12, 23:02 świetna sprawa godna powielania ku chwale Polskiej PN czy chęć łatwego zarobku ? Ja tylko pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki jeden Re: szkólka pilkarska IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.12, 23:09 A nawet jeżeli dla zysku żabciu? Widzę, jak chłopaki grają i jak są prowadzeni. I jaki skutek to odnosi. Kermicie, zadaj sobie pytanie, czy ty zorganizowałbyś taką szkółkę. Tak dla idei? Całkowicie non profit? Ludzie! Jeżeli coś jest dobre, to ludziom, którzy to zrobili, należy się wynagrodzenie! Tak ciężko to pojąć? Dalej tkwicie w czerwonym betonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: szkólka pilkarska IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.06.12, 07:08 Szkółke piłkarska dla dzieci prowadzi również MKS Szczawno-Zdrój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: szkólka pilkarska IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.12, 23:16 Mój młodszy syn uczęszcza na treningi w szkółce footballacademy. Jest bardzo zadowolony. Widzę postępy więc jestem zadowolony. Można przyjść, poobserwować, wziąć udział w darmowym treningu. Jak się spodoba dziecku, zapisać. Odpowiedz Link Zgłoś