Dodaj do ulubionych

Fotograf na wesele

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.07.12, 08:34
Szukam dobrego fotografa na wesele w 2013. Proszę o opinie i polecenie kogoś.
Obserwuj wątek
    • Gość: Daniel Re: Fotograf na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.12, 19:17
      Cześć miałem ten sam problem rok temu co Ty, ale znalazłem z polecenia i byłem mega zadowolony. Jestem bardzo wymagający i całe moje wesele było na bogato, może to źle zabrzmi ale tak było. Nie mogę tutaj podać Ci telefonu ani namiaru ale możemy się spotkać i wszystko Ci podam jeśli oczywiście chcesz. podaje Cie do siebie meila daniel_gg@tlen.pl napisz, będziesz zadowolony. Gość jest mega dobry ale też chyba drogi, ale coś za coś.
    • Gość: Ania Re: Fotograf na wesele IP: *.dialog.net.pl 22.07.12, 19:24
      Polecam fotografa www.roksa.pl/
    • Gość: Odlot Re: Fotograf na wesele IP: *.dialog.net.pl 22.07.12, 19:25
      Bardzo dobre zdjęcia robią na www.odloty.pl/
    • qwe33 Re: Fotograf na wesele 22.07.12, 20:03
      tnij.org/rikn
    • qwe33 Czego nie zrozumiałeś? 22.07.12, 20:46
      Gość portalu: Meg napisał(a):

> Szukam dobrego fotografa na wesele w 2013...

Na wesele(!) - nie na noc poślubną!!!

:-)
    • Gość: mini Re: Fotograf na wesele IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.07.12, 22:39
      www.vahan.pl - my byliśmy zadowoleni ze zdjęć i oczywiście z ceny:)
    • Gość: A. Re: Fotograf na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.12, 09:00
      krzysztofkisala.com/
      Obejrzyj zdjęcia, napisz do niego lub zadzwoń, umów się na spotkanie.
      • Gość: Zgłoszenie Re: Fotograf na wesele IP: *.dialog.net.pl 24.07.12, 10:28
        Zgłoszenie wysłane.
        Każdy post możesz zgłosić jeden razzzzzzzzzzzz
    • Gość: dkfoto Re: Fotograf na wesele IP: 78.9.142.* 23.07.12, 22:21
      Fotograf Wałbrzych
      • Gość: ona Re: Fotograf na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.12, 23:16
        Ja miałam ślub 7 lipca i w zeszłym tygodniu dostałam zdjęcia od fotografa i jestem naprawdę bardzo zadowolona , nam zalezało na dobrej cenie a teraz z koleżankami porównujemy zdjęcia za dwa razy większą cenę i dużo gorsze niż moje także jeszcze bardziej mogę polecić mojego fotografa . Daj maila to podam Ci namiary . Pozdrawiam
      • Gość: Zgłoszenie wysłane Re: Fotograf na wesele IP: *.dialog.net.pl 24.07.12, 10:28
        Zgłoszenie wysłane.
        Każdy post możesz zgłosić jeden raz.
    • radekszyprowski.pl Re: Fotograf na wesele 27.07.12, 12:03
      Witam i zapraszam do siebie:
      www.radekszyprowski.pl
      W razie zainteresowania zapraszam do bezpośredniego kontaktu, ofertę przekazuję via e-mail.
      Pozdrawiam :)
      • Gość: ??? Re: Fotograf na wesele IP: *.dialog.net.pl 27.07.12, 16:36
        radekszyprowski.pl ??? czy to jest desperacja reklama na forum?
    • sebastiankaczorowski Re: Fotograf na wesele 29.07.12, 09:56
      Zapraszam
      • Gość: spam spam spam Re: Fotograf na wesele IP: *.dialog.net.pl 29.07.12, 12:54
        spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam
    • bmphoto1 Re: Fotograf na wesele 17.10.12, 23:07
      Polecam www.bmphoto.pl
    • 0lena14 Re: Fotograf na wesele 20.10.12, 09:49
      ja także poszukuje dobrego fotografa na sierpień 2013 ale ceny powalają od 2400 do 3400 zł tak cena była podana na jednej ze stron internetowych pary fotografów z Wałbrzycha dośc świerzych na rynku ale z tego co wiem tatuś jednej z nich jest grajkiem na weselach . Cena straszna wiec szukam dalej :)
      • haba.baba Re: Fotograf na wesele 20.10.12, 11:58
        Mój fotograf godny polecenia to Foto "Benia"-na Nowym Mieście.Jest to nasz fotograf od wielu rodzinnych pokoleń.Polecam w pełnym słowa znaczeniu.
        • czarnabiedronka Re: Fotograf na wesele 20.10.12, 22:40
          www.vahan.pl :) polecam.
      • mccat1 Re: Fotograf na wesele 23.10.12, 23:24
        Hmmm, każdy co innego ma na myśli pisząc, że ktoś "jest dobry". Wg mnie dobry fotograf kosztuje więcej niż 3400 pln :) W Polsce można mieć fotografa w przedziale od 0 do 8000 pln. Jak coś, chętnie kogoś polecę na priv. tel. 501 798 030 mccat@wp.pl
        • lekarzspecjalista Re: Fotograf na wesele 23.10.12, 23:37
          Za tyle to można mieć dobry aparat fotograficzny, szwagier zrobi foty :)))
      • hrystiakaminska Re: Fotograf na wesele 24.10.12, 01:21
        [b]Pracuję fotografem już 3 lata, sama jest Ukrainką i niedawno przejechała do Polski. Jestem jaźń jest poważna, kreatywna, punktualna, wiele swoich idei wcielała na fotografii(przeważnie stylistą)
W Ukrainie pracowała fotografem w różnych formach: fotografia mody, portfolio, konceptualne foto,wnętrze, wesele. tu proszę spojrzeć portfolio
        www.flickr.com/photos/makeawed/792817531
      • zkasiaz Re: Fotograf na wesele 19.01.13, 21:55
        proponuje zajrzec na strone www.tomaszrogala.pl ja płaciłam za sesję zdjeciowa 1600 zł(plener ,ślub , wesele) i byłam bardzo zadowolona. dostaliśmy z męzem ok 3ooo zdjęc na płycie i fotoksiazkę która jest przepiekna .bardzo fajny fotograf polecam .
      • fotoskarb Re: Fotograf na wesele 31.01.13, 12:04
        ciekawa fotografia - zapraszam
      • noma84 Re: Fotograf na wesele 10.04.13, 00:28
        www.szymanskiphotography.pl/ Polecam!!
    • emilia226 Re: Fotograf na wesele 21.10.12, 19:35
      Witam,

ja z całą pewnością moge polecić fotografa www.fotobinek.pl.
      • piot.r.s Re: Fotograf na wesele 24.10.12, 21:38
        jeśli nadal szukasz fotografa to może jakieś namiary na Ciebie
    • gozdziu123 Re: Fotograf na wesele 25.10.12, 20:47
      www.foto-gawelda.pl polecam :)
    • marek_kasia_22 Poleceni naszego Fotografa 29.10.12, 16:52
      polecam naszego fotografa www.autorskafotografia.pl wiem że jeździ po polsce ale jak coś to proszę o powołanie się na nas MAREK i KASIA. :-)
    • m-ajki10 Re: Fotograf na wesele 29.10.12, 17:20
      napewno sobie polepszysz po ślubie biedaku ale każdy lubi co innego na białym jest fajna fotografka od ślubów.
    • feeria_only Re: Fotograf na wesele 11.11.12, 16:44
      Ja szukam fotografa we Wrocławiu i ościennych miastach, ale dopiero na 2014... robię jednak weselny biznesplan i muszę znać ceny fotografów ślubnych. Kilka namiarów znajdziesz na weselezklasa.pl czy forach, gdzie fotografowie się ogłaszają, pamiętaj, że podstawa to portfolio.
      Ja planuję wziąć dwóch - jednego, który za kasę zrobi mi sesję profi i drugiego, który szuka pracy do portfolio.
    • fotoskarb Re: Fotograf na wesele 31.01.13, 11:51
      fotografia ślubna - arcyciekawa, zapraszam
    • fotoskarb Re: Fotograf na wesele 31.01.13, 12:04
      dobry fotograf - zapraszam
    • majamaya Re: Fotograf na wesele 11.02.13, 12:24
      Piękne zdjęcia wysokiej jakości:

www.inlove-photography.com
    • sffml Re: Fotograf na wesele 27.02.13, 11:18
      Zapraszam. maciejlukomski.blogspot.com
    • noma84 Re: Fotograf na wesele 10.04.13, 00:29
      www.szymanskiphotography.pl/ Polecam tego fotografa.
    • sallynelly Re: Fotograf na wesele 25.04.13, 11:54
      Nam robiła zdjęcia dziewczyna,która pracuje w agencji fotograficznej w Anglii a często jest w Polsce również na sesjach.Wyszły nam bombowe fotki ,jesteśmy bardzo zadowoleni ,noi co najważniejsze TANIO! Fotki naprawdę mega ,ciekawe pomysły i ze wszystkimi "bajerami",które oferują inni fotografowie w cenie o wiele niższej .Jeśli ktoś chciałby dostać namiar ,proszę tu jest mój email: worldpartner@interia.pl
    • senja_photo Re: Fotograf na wesele 12.05.13, 09:07
      Witam.
      Zapraszam:
      www.fotografiaslubna.4ormat.com
      Kontakt:
      ssenjaa@gmail.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka