Dodaj do ulubionych

Forum do zablokowania

IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.12, 21:17
Związku z tym że na forum są konflikty, zastrasza się ludzi, wywołuje się burdy internetowe, ubliża się innym, wypisuje się głupoty, to forum powinno być zablokowane i pod stałą kontrolą admina do puki tutaj ludzie nie nauczą się korzystać z demokracji i możliwości wypowiadania się , to admini powinni zablokować dostęp do forum, bo ja mam już dość wchodzenia i czytania głupot obelg, zastraszeń, pomówień oraz prowokacji społeczności.

Dlatego forum powinno być takie jak na Wrocławiu albo osobne forum dla tych co lubią straszyć, co wyzywają, itd.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rebel Yell Re: Forum do zablokowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.12, 21:31
      "do puki" nie pojawiles sie na forum bylo tu mniej smiesznie.
    • Gość: forummen Re: Forum do zablokowania IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.12, 21:35
      Jestem za tym , aby zabronić dostępu do Forum każdemu, kto ma kłopoty z ortografią .
      Czyż można poruszać ważkie sprawy związane z funkcjonowaniem miasta, mając zaledwie kiepskie podstawowe wykształcenie ?
      >do puki - gość się nie dokształci, admin powinien zablokować go na Forum
    • Gość: ali Re: Forum do zablokowania IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.12, 22:40
      Błędy ortograficzne, stylistyczne mnie także doprowadzają do białej gorączki, świadcząc o autorze. Jednak jeszcze bardziej wq... są posty świadczące o intelektualnej pustce autora. Wiem, net jest dla wszystkich, wszyscy mogą się wypowiadać TAKŻE w takiej formie jakiej chcą. Więc reasumując należy uznać obecność dyslektyków, tumanów, debili i wszelkiej maści osób z zaburzeniami psychicznymi za normalne.
      • Gość: do ali bozena Re: Forum do zablokowania IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.12, 22:46
        Ciekawe do której ty grupki się zaliczasz, skoro jesteś taki mądry to byś nie odpisywał na prowokacje. A tak zrównałeś się do poziomu 0.
        • Gość: ali Re: Forum do zablokowania IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.12, 23:00
          1.To co Tobie wydaje się prowokacją - wcale nią być nie musi. Chyba nie zdajesz sobie sprawy z
          przekroju społeczeństwa i jego stanu intelektualnego
          2. Skoro odpowiedziałaś na post osoby, którą zaliczyłaś do "poziomu 0" - ....jako osoba inteligentna (jak mniemam) dopiszesz sobie końcówkę.
          Pozdrawiam i życzę dobrych snów
      • Gość: do ali Re: Forum do zablokowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.12, 23:05
        Mniemasz, że twój tekst jest bezbłędny?
        • Gość: ali Re: Forum do zablokowania IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.12, 23:13
          Skąd takie przypuszczenie? Nie jestem Miodkiem, ba nawet moja nauczycielka z I LO mówiła, że "do piątki to masz drogę jak stąd (N.MIASTO) na szczyt Chełmca na kolanach -:)
          • Gość: omg Re: Forum do zablokowania IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.07.12, 23:21
            Ortografia ma się nijak do merytoryki, a nawet srak. To, że komuś wytykacie błędy, świadczy o waszych kompleksach, niech ludzie piszą jak chcą, byle zrozumieć się dało. Ja piszę smsy bez "polskich znaków" bo mi się to nie opłaca, też jestem tumanem, dyslektykiem? Poloniści się znaleźli, może to Wy pomyliliście forum? que?
            • Gość: ali Re: Forum do zablokowania IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.12, 23:27
              morze maż racie, nieh karzdypise iak hcei pocointernunkcjaiinnezasady. napewno bedziełatwiej
              • Gość: mesjasz Re: Forum do zablokowania IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.12, 23:33
                >que ?
                Qrwa poliglota wałbrzyski.
                • Gość: omg Re: Forum do zablokowania IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.07.12, 14:15
                  wiedziałem, że kilka niedorozwojów zareaguje w ten sposób, no cóż... pogratulować waszym starym, że 'pod wpływem' wzięli się za reprodukcję potomków. Pozdrawiam was orkowie :)
                  • Gość: joj Re: Forum do zablokowania IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.12, 16:42
                    Ale jaja!!! que ?
    • Gość: uzdrowiciel Re: Forum do zablokowania IP: *.play-internet.pl 25.07.12, 15:08
      kliknij taki czerwony krzyżyk w prawym górnym rogu
      powinno pomóc
      • Gość: nie daltonista Re: Forum do zablokowania IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.07.12, 07:54
        Krzyżyk jest biały.
        • Gość: ontek Re: Forum do zablokowania IP: *.play-internet.pl 26.07.12, 09:21
          bo masz ch...ową przeglądarkę
          • Gość: nie daltonista Re: Forum do zablokowania IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.12, 09:47
            Krzyżyk jest biały...
            • Gość: lilu Re: Forum do zablokowania IP: *.play-internet.pl 26.07.12, 10:01
              a gary w domu pomyte?
              to psa wyprowadz
              • Gość: nie daltonista Re: Forum do zablokowania IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.12, 10:14
                Gary myje zmywarka, psa nie mam, a krzyżyk jest biały...
                • ewa10-0 Re: Forum do zablokowania 28.07.12, 17:41
                  Te wypowiedzi rozbawiły mnie do łez.Jak zwykle,nic nowego,obrzucanie się nawzajem wyzwyskami.
                  • Gość: wyborca Re: Forum do zablokowania IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.12, 17:46
                    Znowu ta małpa w czerwonym ... przynajmniej krzyżyk jest biały ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka