Gość: chory IP: *.linet.net.pl 07.08.12, 14:03 Szukam dobrego lekarza od refluksu żołądka. Proszę o namiary. Potrzebuję pilnie pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dr Re: refluks - lekarz IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.12, 14:11 To nie jest skomplikowana jakaś choroba nie przesadzaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chory do Dr IP: *.linet.net.pl 07.08.12, 14:33 co Ty możesz wiedzieć, kiedy jesteś zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: refluks - lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.12, 14:31 www.rankinglekarzy.pl/lekarz/18290/Kazimierz-Kiewra/gastrolog/Walbrzych namiary znajdziesz w necie. Jest ordynatorem na internie w szpitalu (byłym) "górniczym". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: refluks - lekarz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.08.12, 14:47 mnie parę lat temu zaleczył na refluxa dr jaremko. wizyta 100 albo ponad leki z 200 i tak przez pół roku albo dłużej i zaleczył do tego stopnia że teraz wszystko jem. Męczyłem się strasznie z tą chorobą - poinformował uczciwie że jak leki nie pomogą to operacja 20min trwa. Ale mi pomogły te drogie lekarstwa - za wszystko zapłacili rodzice bo ja wtedy bez pracy byłem. Jak mnie złapał atak to pojechałem autobusem na własny koszt do górniczego. Jęczałem z bólu na izbie przyjęć ze 40 minut. jak lekarz zszedł łaskawie z oddziału to atak minął. Spytałem się co teraz jak minęła. A on na to że nie wie, wzruszył ramionami. To ja mówię że skoro już tu jestem to może jakąś receptę by mi przepisał i przepisał. Na ubezpieczalnie tej choroby nie zaleczysz bo wszyscy lekarze uważają ją za błachostkę i w d.upie to mają że się męczysz. Trzeba dużo pieniędzy szykować na prywatny gabinet i będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chory Re: refluks - lekarz IP: *.linet.net.pl 07.08.12, 15:08 Dziękuję Piotrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: refluks - lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.12, 16:24 Jaremko to chirurg i do tego bardzo arogancki, opryskliwy i okrutnie łasy na PLN. jak posmarujesz i to dobrze to pojedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: refluks - lekarz IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.12, 16:27 Dr nauk med. Wiktor Jaremko, Ordynator oddz. Chirurgicznego w Szp. przy ul Sokołowskiego. Przyjmuj prywatnie w Przychodni Salus na Podzamczu. Rejestracja tel. 74/841 04 07 lub 08. Wykonuje też gastroskopię. Nie przyjmuje w żadnej poradni Na NFZ. Polecam, bardzo kompetentny i uprzejmy. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Uj, towarzystwo 07.08.12, 22:23 To się już kuledzy muszo reklamowac' ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Uj, towarzystwo IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.08.12, 23:25 Ja nie Kulega, ani nie Kulezanka ino pacjentka dr Jaremki. Przez 10 lat rozni znachorzy leczyli mnie na wszelakie malo skuteczne sposoby, potrzeba bylo 3 wizyt u dr Jaremki i jestem w stanie normalnie funkcjonowac. I ziebi mnie ile kosztowaly te 3 wizyty, wiem jedno przez prawie 10 lat nieskutecznego leczenia wydalam worek pieniedzy i meczylam sie, a jak wida mozna szkutecznie i duzo szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Uj, towarzystwo IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.08.12, 23:38 Żeby było wszystko jasne - ja jestem wdzięczny dr jaremko że mi zaleczył tego refluxa. I nie żałuje pieniędzy które wydałem. Nie jestem osobą złośliwą ani zazdrosną. Za dobrze wykonaną pracę należy się zapłata. No i tak po ludzku lubię go jako lekarza. Abstrachując gdybym prowadził działalność gospodarczą a on by przyszedł np. kupić kilo jabłek to też bym wziął za nie pieniądze a nie dał ich za darmo. ja w innym sensie o pieniądzach. Chodziło mi o to że dla przeciętnej osoby pracującej w Polsce koszt zapłaty za wizytę w prywatnym gabinecie jest duży (znaczny), ponieważ zarobki (pensje) są na bardzo kiepskim poziomie No i smutne jest że nie potrafią tej choroby zaleczyć w przychodni na ubezpieczenie i zrefundować lekarstw. W dziadoskim kraju żyjemy i po dziadosku rządzonym, chociaż kocham Polskę (taki absurd). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Uj, towarzystwo IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.08.12, 23:43 Moja odpowiedz tyczyla sie tej wypowiedzi: > Jaremko to chirurg i do tego bardzo arogancki, opryskliwy i okrutnie łasy na PL > N. jak posmarujesz i to dobrze to pojedziesz. Nie Twojej. Nigdy nie doswiadczylam wspomnianej arogancji, opryskliwosci itp. Za to bylo zrozumienie dla dolegliwosci, szukanie najskuteczniejszej metody i widoczna chec pomocy, bez naciagania na kolejne wizyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Uj, towarzystwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 07:22 Droga Kasiu nasze opinie na temat tego lekarza są podzielone gdyż ja znam go ze strony szpitalnej - jako pacjentka szpitala, Ty ze strony prywatnej... i to jest ta cała różnica w naszych opiniach tego lekarza. I Obyś nigdy nie musiała się przekonać na własnej skórze jak wygląda ta druga strona medalu (szpitalna). Z resztą oby nikt nie musiał. Odpowiedz Link Zgłoś