Dodaj do ulubionych

Koncercik na Rynku w dechę...

IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.12, 19:37
Udał się koncert na Rynku, szkoda ,że pogoda nie dopisała.
Roman ma plusa.
Obserwuj wątek
    • Gość: czepiającysię Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.12, 20:48
      a na czym grał roman? a może miał solówkę?
      • Gość: koniu Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.play-internet.pl 11.08.12, 20:55
        grał na internetowych parówkach
        wiecznie narzekających na wszystko
    • Gość: fanu Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.12, 21:03
      Ilu tych ludzi było? Z 1000?
      • Gość: prosto z mostu Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.12, 21:16
        Widzów około sześciu tysięcy. Dziesięć razy więcej niż na meczu KP PWSZ z ŁKSŁódź.
        • Gość: pierok Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.12, 21:35
          Skąd te dane?
          • Gość: prosto z mostu Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.12, 21:44
            Ze stadionu? Od kasjera.
            • Gość: pinio Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.12, 21:47
              A z rynku?
              • Gość: prosto z mostu Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.12, 10:53
                To samo tylko x 10
          • Gość: krzywo z rogu Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.play-internet.pl 12.08.12, 08:47
            ten czub może mieć dane tylko z psychiatryka, gdzie chodzi po leki
      • Gość: Heniek Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.12, 23:16
        Ludzi było z 600 może 800 w tym ze 100 śródmiejskich śmierdzących żuli.
        • Gość: lolek Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.12, 23:36
          Mówisz o tych z Ratusza.
          • Gość: zniesmaczony Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.12, 10:52
            Nie. O tych co akurat z meczu wracali
    • Gość: siecio Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.12, 21:47
      Do dzisiaj myślałem, że tylko Niemcy jak już zapłacą, to nawet deszcz ich nie przegoni. A nasi nawet nie zapłacili, a pewnie żaby by ich nie przestraszyły ;)
      • Gość: ksg Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.play-internet.pl 12.08.12, 08:55
        na stadionie bylo nas cale 5000 hlopa ksg mistrż
        • Gość: Gosc Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.08.12, 09:36
          walbrzych24.com/1-wiadomosci/3461-za-nami-letnia-serenada-foto-2
          Koncert wspanialy czy to sie komus podoba czy nie sa mieszkancy, ktorzy potrafia to docenic , atmosfera, ilosc osob z wlasnej nie przymuszonej woli swiadczy o tym, ze takie koncerty sa potrzebne.
          • Gość: Adam Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.dynamic.chello.pl 12.08.12, 11:14
            Widzę, że była wałbrzyska śmietanka, ale tego bardzo kulturalnego "pana "od koszykówki nie widziałem. Jak on ma na nazwisko....no zapomniałem.
            • Gość: Gosc Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.08.12, 11:32
              oprocz "smietanki" byli zwykli normalni ludzie i tych byla naprawde wiekszosc do ktorych i ja sie zaliczam.
              • Gość: Wałbrzyszanin Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.12, 12:11
                A gdzie Wild? Gdzie posełka Zalewska? Gdzie Sz.P. Rosiakowie ? Czyżby ich kultura mierziła ?
          • Gość: Walbrzych nasz i co opluwacze głupio wam hahaha IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.12, 23:43
            najlepsze zdjęcie nr 30 jak facet bawi się z dzieckiem później ostatnie zdjęcie ulica gdańska tłumy aż się ludzie nie mieścili na ulicy. Jak by była jeszcze lepsza pogoda było by więcej ludzi i tak było bardzo dużo.

JAKI JEST KUR..WA WNIOSEK TAKI ŻE LUDZIE W WAŁBRZYCHU POTRZEBUJĄ TAKICH IMPREZ, A BANDA KUNDLI OPOZYCYJNYCH TYLKO POTRAFI SZCZEKAĆ.

Ludzie wam pokazali że chcą takich imprez.
    • Gość: super Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.08.12, 16:15
      Zbigniew Wodecki i Filharmonia Sudecka - Lubię wracać tam gdzie byłem

www.youtube.com/watch?v=AmuT22LoofQ&feature=youtu.be
      • Gość: , Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.12, 16:33
        Ja też lubię wracać tam gdzie już byłem.
        • Gość: bywalec Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.08.12, 17:39
          zgadzam się, koncert był fajny, Wodecki, jak na 62 latka, ma wciąż jeszcze power, jest zabawny i potrafi robic to co robi, a poza tym fajną laskę zaprosił, co zaśpiewała uroczą pioseneczkę z dedykacją, żałujcie, że nie słyszeliście. No i nasi filharmonicy...ciągle klasa.
          • Gość: Lol Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.play-internet.pl 12.08.12, 21:07
            Hahaha, to Ratusz pracuje tez w niedziele ???
            • Gość: Gosc Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.08.12, 21:38
              Nie jestem zRAtusza i nigdy nie bylem nie byles na koncercie i zaluj, zdjecia mowia same za siebie, ze mieszkancy ci co chcieli to byli. Na nic twoja krytyka.
              • Gość: kermit Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.12, 23:26
                hmmm... Wodecki-"swietny koncercik"... A może faktycznie Wałbrzych powinien iść tą drogą tj. w kierunku wielbicieli Połomskich, Wodeckich, Santorek czy Krawczyków. Dni Wałbrzycha to potwierdzają: a młodzież niech wypierd...a do Wrocławia, bo tu nie ma dla nich ani pracy ani rozrywki
                • Gość: hejterzy_ssają Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.08.12, 00:41
                  mama byla na koncercie, bardzo sie podobalo, nie moje klimaty ale fajnie, że dla starszego pokolenia robią coś w tym miescie, a dla krzykaczy co to nigdy im sie nie dogodzi co by nie robic.... kije wam w dupy :)
                  • Gość: Rebel Yell Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.12, 12:00
                    Pewne rzeczy wladzom w tym miescie niezmiennie sie udaja.

Za 50 tys z kieszeni mieszkancow pokazuja im plecy + poslady siadajac w pierwszych rzedach, cholote odgradzaja jak gdyby setki talibow mialy wyjsc z biedaszybow i probowac oskalpowac pana od pszczolki. Tluszcza mlaszcze i klaszcze jak by przed chwila wsadzili
                    swoje ciezko zarobione szelagi na konta amber gangu w oczekiwaniu manny z nieba.
                    Roman publicznie pokazuje im co o nich mysli trzymajac sie za dlon z Piotrem, tworzac
                    precedens w zwiazkach partnerskich. Bez analizy wysokosci kultury tworczej zaprezentowanej w walbrzyskim rynku mozna latwo ocenic kulture wladcow ktora smialo dala by rade w spocie
                    szwedzkiej firmy meblarskiej pod kryptonimem ja tu urzadze.

Priomo Naprawde zal mi mieszkancow walbrzycha w ich wierno poddanczej postawie obgryzania kosci, bez analizy i swiadomosci ze to z ich ciezko zarobionych pieniedzy sa trzewiki ktore caluja. To miasto niestety sie nie zmieni, natomiast od cysarza oczekiwalem
                    wiecej taktu i zrozumienia. Pewnie ze latwiej rzadzic bez sprzeciwu i wymagan, ale ja na jego miejscu o prostu po ludzku bym sie wstydzil.

Secundo Mialem okazje zobaczyc festiwal kultury zydowskiej w jeleniej. Po czesci sfinansowany z pieniedzy ue, zapelniony w sporej czesci turystami z dewizami, oblegajacymi wszystkie bez wyjatku wyszynki, kafeterie i wszelkie wodopoje pozostawiajac slad w postaci dudkow ktore w postaci podatkow zapelnia skarbiec miejski. Tam UM tez byl, tylko mial drzwi otwarte i odbywaly w nim warsztaty taneczne. Nikt nikogo w pierscien nie calowal.

Naprawde zrobcie impreze w stylu obchodow 1 majowych. Rewelacyjnie by sie sprzedala
                    wata cukrow, kielbaska, trybuna honorowa, spoleczenstwo tego potrzebuje.
                    • Gość: tępić przygłupów Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.16.213.lan.EkoNet.info 13.08.12, 12:07
                      a ty nic tylko pieprzysz i pieprzysz. Bo władza siada w pierwszych rzędach? A kiedy było inaczej? Kto nie rządził zawsze siadał z przodu i tak jest wszędzie, byle imprezy to gwiazdy gdzie siedzą? Na końcu? Skończ wylewać te swoje żale bo sie normalnie rzygać chce
                    • Gość: Władek Re: do Rebell Yell IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.12, 12:20
                      >Secundo Mialem okazje zobaczyc festiwal kultury zydowskiej w jeleniej.

Każdy Rebe ogląda co lubi.
                      A my Wodeckiego.
                      • Gość: Rebel Yell Re: do Rebell Yell IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.12, 12:40
                        Mlaszczcie i klaszcie, jak dla mnie mozecie pobliczny onan przed urzedem odprawic.
                        Tylko mi pozniej nie stekac ze was zycie kopnelo rzycie.
                        • Gość: tępić przygłupów Re: do Rebell Yell IP: *.16.213.lan.EkoNet.info 13.08.12, 12:44
                          nikt tu nie mówi o mlaskaniu, tylko żalisz się jakby to szełemej wymyślił żeby zasiadać w pierwszym rzędzie. Żałosny jesteś
                          • Gość: Gosc Re: do Rebell Yell IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.08.12, 12:50
                            Rebell jest poprostu zalosny.
                        • Gość: Władek Re: do Rebell Yell IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.12, 12:48
                          > Tylko mi pozniej nie stekac ze was zycie kopnelo rzycie.

Prosty sposób, nie zagladąj na Forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka