Gość: miejscowy IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.12, 19:37 Udał się koncert na Rynku, szkoda ,że pogoda nie dopisała. Roman ma plusa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czepiającysię Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.12, 20:48 a na czym grał roman? a może miał solówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniu Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.play-internet.pl 11.08.12, 20:55 grał na internetowych parówkach wiecznie narzekających na wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanu Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.12, 21:03 Ilu tych ludzi było? Z 1000? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosto z mostu Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.12, 21:16 Widzów około sześciu tysięcy. Dziesięć razy więcej niż na meczu KP PWSZ z ŁKSŁódź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierok Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.12, 21:35 Skąd te dane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosto z mostu Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.12, 21:44 Ze stadionu? Od kasjera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinio Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.12, 21:47 A z rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosto z mostu Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.12, 10:53 To samo tylko x 10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzywo z rogu Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.play-internet.pl 12.08.12, 08:47 ten czub może mieć dane tylko z psychiatryka, gdzie chodzi po leki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.12, 23:16 Ludzi było z 600 może 800 w tym ze 100 śródmiejskich śmierdzących żuli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.12, 23:36 Mówisz o tych z Ratusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.12, 10:52 Nie. O tych co akurat z meczu wracali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siecio Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.12, 21:47 Do dzisiaj myślałem, że tylko Niemcy jak już zapłacą, to nawet deszcz ich nie przegoni. A nasi nawet nie zapłacili, a pewnie żaby by ich nie przestraszyły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksg Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.play-internet.pl 12.08.12, 08:55 na stadionie bylo nas cale 5000 hlopa ksg mistrż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.08.12, 09:36 walbrzych24.com/1-wiadomosci/3461-za-nami-letnia-serenada-foto-2 Koncert wspanialy czy to sie komus podoba czy nie sa mieszkancy, ktorzy potrafia to docenic , atmosfera, ilosc osob z wlasnej nie przymuszonej woli swiadczy o tym, ze takie koncerty sa potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.dynamic.chello.pl 12.08.12, 11:14 Widzę, że była wałbrzyska śmietanka, ale tego bardzo kulturalnego "pana "od koszykówki nie widziałem. Jak on ma na nazwisko....no zapomniałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.08.12, 11:32 oprocz "smietanki" byli zwykli normalni ludzie i tych byla naprawde wiekszosc do ktorych i ja sie zaliczam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałbrzyszanin Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.12, 12:11 A gdzie Wild? Gdzie posełka Zalewska? Gdzie Sz.P. Rosiakowie ? Czyżby ich kultura mierziła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walbrzych nasz i co opluwacze głupio wam hahaha IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.12, 23:43 najlepsze zdjęcie nr 30 jak facet bawi się z dzieckiem później ostatnie zdjęcie ulica gdańska tłumy aż się ludzie nie mieścili na ulicy. Jak by była jeszcze lepsza pogoda było by więcej ludzi i tak było bardzo dużo. JAKI JEST KUR..WA WNIOSEK TAKI ŻE LUDZIE W WAŁBRZYCHU POTRZEBUJĄ TAKICH IMPREZ, A BANDA KUNDLI OPOZYCYJNYCH TYLKO POTRAFI SZCZEKAĆ. Ludzie wam pokazali że chcą takich imprez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.08.12, 16:15 Zbigniew Wodecki i Filharmonia Sudecka - Lubię wracać tam gdzie byłem www.youtube.com/watch?v=AmuT22LoofQ&feature=youtu.be Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.12, 16:33 Ja też lubię wracać tam gdzie już byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.08.12, 17:39 zgadzam się, koncert był fajny, Wodecki, jak na 62 latka, ma wciąż jeszcze power, jest zabawny i potrafi robic to co robi, a poza tym fajną laskę zaprosił, co zaśpiewała uroczą pioseneczkę z dedykacją, żałujcie, że nie słyszeliście. No i nasi filharmonicy...ciągle klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.play-internet.pl 12.08.12, 21:07 Hahaha, to Ratusz pracuje tez w niedziele ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.08.12, 21:38 Nie jestem zRAtusza i nigdy nie bylem nie byles na koncercie i zaluj, zdjecia mowia same za siebie, ze mieszkancy ci co chcieli to byli. Na nic twoja krytyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.12, 23:26 hmmm... Wodecki-"swietny koncercik"... A może faktycznie Wałbrzych powinien iść tą drogą tj. w kierunku wielbicieli Połomskich, Wodeckich, Santorek czy Krawczyków. Dni Wałbrzycha to potwierdzają: a młodzież niech wypierd...a do Wrocławia, bo tu nie ma dla nich ani pracy ani rozrywki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejterzy_ssają Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.08.12, 00:41 mama byla na koncercie, bardzo sie podobalo, nie moje klimaty ale fajnie, że dla starszego pokolenia robią coś w tym miescie, a dla krzykaczy co to nigdy im sie nie dogodzi co by nie robic.... kije wam w dupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.12, 12:00 Pewne rzeczy wladzom w tym miescie niezmiennie sie udaja. Za 50 tys z kieszeni mieszkancow pokazuja im plecy + poslady siadajac w pierwszych rzedach, cholote odgradzaja jak gdyby setki talibow mialy wyjsc z biedaszybow i probowac oskalpowac pana od pszczolki. Tluszcza mlaszcze i klaszcze jak by przed chwila wsadzili swoje ciezko zarobione szelagi na konta amber gangu w oczekiwaniu manny z nieba. Roman publicznie pokazuje im co o nich mysli trzymajac sie za dlon z Piotrem, tworzac precedens w zwiazkach partnerskich. Bez analizy wysokosci kultury tworczej zaprezentowanej w walbrzyskim rynku mozna latwo ocenic kulture wladcow ktora smialo dala by rade w spocie szwedzkiej firmy meblarskiej pod kryptonimem ja tu urzadze. Priomo Naprawde zal mi mieszkancow walbrzycha w ich wierno poddanczej postawie obgryzania kosci, bez analizy i swiadomosci ze to z ich ciezko zarobionych pieniedzy sa trzewiki ktore caluja. To miasto niestety sie nie zmieni, natomiast od cysarza oczekiwalem wiecej taktu i zrozumienia. Pewnie ze latwiej rzadzic bez sprzeciwu i wymagan, ale ja na jego miejscu o prostu po ludzku bym sie wstydzil. Secundo Mialem okazje zobaczyc festiwal kultury zydowskiej w jeleniej. Po czesci sfinansowany z pieniedzy ue, zapelniony w sporej czesci turystami z dewizami, oblegajacymi wszystkie bez wyjatku wyszynki, kafeterie i wszelkie wodopoje pozostawiajac slad w postaci dudkow ktore w postaci podatkow zapelnia skarbiec miejski. Tam UM tez byl, tylko mial drzwi otwarte i odbywaly w nim warsztaty taneczne. Nikt nikogo w pierscien nie calowal. Naprawde zrobcie impreze w stylu obchodow 1 majowych. Rewelacyjnie by sie sprzedala wata cukrow, kielbaska, trybuna honorowa, spoleczenstwo tego potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tępić przygłupów Re: Koncercik na Rynku w dechę... IP: *.16.213.lan.EkoNet.info 13.08.12, 12:07 a ty nic tylko pieprzysz i pieprzysz. Bo władza siada w pierwszych rzędach? A kiedy było inaczej? Kto nie rządził zawsze siadał z przodu i tak jest wszędzie, byle imprezy to gwiazdy gdzie siedzą? Na końcu? Skończ wylewać te swoje żale bo sie normalnie rzygać chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władek Re: do Rebell Yell IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.12, 12:20 >Secundo Mialem okazje zobaczyc festiwal kultury zydowskiej w jeleniej. Każdy Rebe ogląda co lubi. A my Wodeckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: do Rebell Yell IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.12, 12:40 Mlaszczcie i klaszcie, jak dla mnie mozecie pobliczny onan przed urzedem odprawic. Tylko mi pozniej nie stekac ze was zycie kopnelo rzycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tępić przygłupów Re: do Rebell Yell IP: *.16.213.lan.EkoNet.info 13.08.12, 12:44 nikt tu nie mówi o mlaskaniu, tylko żalisz się jakby to szełemej wymyślił żeby zasiadać w pierwszym rzędzie. Żałosny jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: do Rebell Yell IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.08.12, 12:50 Rebell jest poprostu zalosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władek Re: do Rebell Yell IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.12, 12:48 > Tylko mi pozniej nie stekac ze was zycie kopnelo rzycie. Prosty sposób, nie zagladąj na Forum. Odpowiedz Link Zgłoś