Dodaj do ulubionych

Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT

09.09.12, 18:29
www.youtube.com/watch?v=5rZWlCFaowQ
Obserwuj wątek
    • sol.77 Re: Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT 09.09.12, 18:37
      www.youtube.com/watch?v=uveKiXLVT6E
      • Gość: Władek Re: Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 18:47
        Jest źle, ale my sie nie damy.
        www.youtube.com/watch?v=_mdITSf6l7U
        • Gość: up Re: Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.12, 23:51
          up
          • Gość: up Re: Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.12, 00:55
            up
    • sol.77 Re: Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT 09.09.12, 18:46
      narodowiec.com/www/
      • Gość: babcia Re: Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 18:48
        ZUS to mnie może skoczyć.
        www.youtube.com/watch?v=iEV4Gg6VGgY&feature=related
    • wladyslaw_grabski Re: Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT 09.09.12, 18:48
      Ktoś kto mówi że bieda w Polsce to mit, nigdy nie był w cywilizacji.

Niestety ale jeżeli dwie osoby żyją razem, pracują i klepią mimo wszystko biedę, to znaczy że w kraju jest bardzo źle. To znaczy że gospodarka jest w naprawdę fatalnym stanie.
      • Gość: Nadszyszkownik Ja tu widzę niezły burdel ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.12, 18:51
        Niezły burdel zostawił na PiS, że PO już od kilku lat nie może dać sobie z nim rady.
        • wladyslaw_grabski Re: Ja tu widzę niezły burdel ! 09.09.12, 19:01
          I PiS i PO robią jednakowy burdel.

Jednak z dwojga złego PiS robiąc burdel chociaż podatki obniżał.
          • Gość: Nadszyszkownik Re: Ja tu widzę niezły burdel ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.12, 19:09
            > Jednak z dwojga złego PiS robiąc burdel chociaż podatki obniżał.

Dlatego mamy teraz burdel. Prawa ekonomii się kłaniają.
          • sol.77 Re: Ja tu widzę niezły burdel ! 09.09.12, 19:09
            wladyslaw_grabski napisał:

> I PiS i PO robią jednakowy burdel.
            >
            > Jednak z dwojga złego PiS robiąc burdel chociaż podatki obniżał.

> Autor: Gość: Nadszyszkownik IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.12, 18:51

> Niezły burdel zostawił na PiS, że PO już od kilku lat nie może dać sobie z nim rady.

Ewidentnie widać jak wrogie nam elity / narodu Polskiego / próbują poróżnić społeczeństwo - szukając swoich sprzymierzeńców i przeciwników obrzucając się nawzajem oskarżeniami !

Wynocha z mojego wątku obydwoje !
            • sol.77 Re: Ja tu widzę niezły burdel ! 09.09.12, 19:19
              Otwórz oczy! Nie pozwól sobą manipulować
              www.youtube.com/watch?v=sI3ewtQgpg0&feature=related
            • wladyslaw_grabski do Sol. 09.09.12, 19:21
              sol.77 napisał(a):

> Ewidentnie widać jak wrogie nam elity / narodu Polskiego / próbują poróżnić spo
              > łeczeństwo - szukając swoich sprzymierzeńców i przeciwników obrzucając się nawz
              > ajem oskarżeniami !
              >
              > Wynocha z mojego wątku obydwoje !

Starałem się być kulturalny, jednak w obyciu z idiotą nie potrafię taki być.

Zarówno Ty jak i Twoje "polskie" elity możecie mnie pocałować w dupę. Jeżeli uważasz którąkolwiek z rządzących partii za swoich przedstawiciel, jesteś kretynką.

Nie oddałem nigdy głosu na żadną z grup będących obecnie w sejmie. Ty z pewnością regularnie głosujesz na którąś część z tej bandy kretynów.

Pozdrawiam serdecznie z normalnego kraju i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
              • sol.77 Re: do Sol. 09.09.12, 19:26
                www.youtube.com/watch?v=SwZCfQ0s12k&feature=related
                • wladyslaw_grabski Re: do Sol. 09.09.12, 19:44
                  Powiedz mi jedną rzecz. Po jaką cholerę na swój ułomny sposób próbujesz uświadamiać ludzi ? Nie rozumiesz że lud składa się z w większości z tępaków i bezmyślnych baranów ? Im to pasuje, lubią przyjmować gotową papkę z telewizji, lubią jak ktoś im układa klocki w głowie.

Ja nie mam tego problemu. Nie mam kontaktu z mediami - poza tym co wyselekcjonuję w internecie. Czy przez to jestem lepszy ? Mniej okradany ? Wątpliwe. Jestem po prostu bardziej świadomy gnoju jaki jest naokoło.
                  • Gość: Wałbrzyszanin Re: do Sol. IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.12, 20:02
                    > Nie rozumiesz że lud składa się z w większości z tępaków i bezmyślnych baranów ?

Dlaczego tłumaczysz to tępakowi i bezmyślnemu baranowi ?
                    • sol.77 Re: do Sol. 09.09.12, 20:14
                      Gość portalu: Wałbrzyszanin napisał(a):

> > Nie rozumiesz że lud składa się z w większości z tępaków i bezmyślnych ba
                      > ranów ?
                      >
                      > Dlaczego tłumaczysz to tępakowi i bezmyślnemu baranowi ?

Następny oświecony ?

Władysławie pytasz dlaczego , nie wiesz? Przecież uważasz się za kogoś mądrzejszego od pozostałych . Odpowiedz mi , co mam robić wiedząc o tym co jest ? Mieszkam pod syfem za słaba by coś zmienić , bo nie potrafię jak inni " dorabiać " się . Mogłabym wymienić tu szereg innych powodów/motywów - jednak wybacz to nie jest miejsce na tego typu rozmowę .
                      • wladyslaw_grabski Re: do Sol. 09.09.12, 22:26
                        sol.77 napisał(a):

> Gość portalu: Wałbrzyszanin napisał(a):
                        >
                        > > > Nie rozumiesz że lud składa się z w większości z tępaków i bezmyśln
                        > ych ba
                        > > ranów ?
                        > >
                        > > Dlaczego tłumaczysz to tępakowi i bezmyślnemu baranowi ?
                        >
                        > Następny oświecony ?
                        >
                        > Władysławie pytasz dlaczego , nie wiesz? Przecież uważasz się za kogoś mądrzejs
                        > zego od pozostałych . Odpowiedz mi , co mam robić wiedząc o tym co jest ? Miesz
                        > kam pod syfem za słaba by coś zmienić , bo nie potrafię jak inni " dorabiać " s
                        > ię . Mogłabym wymienić tu szereg innych powodów/motywów - jednak wybacz to nie
                        > jest miejsce na tego typu rozmowę .

Być może jestem mądrzejszy, z pewnością bardziej świadomy.

Jeżeli Ty uważasz że lepszym wyjściem jest uprawiać weltschmerz, proszę bardzo. Ja nie chcę mieć nic wspólnego z bydłem którego szczytem marzeń jest po robocie wlepiać oczy w telewizor, nawpieprzać się i iść spać. Każda dyskusja z wyżej wymienionymi małpami kończy się tak samo - stwierdzeniem że jestem nietolerancyjny, nienormalny, aspołeczny, bezwzględny, bez współczucia, wulgarny, chamowaty (bo dzisiaj tak się nazywa szczerość).

Ja już znalazłem sposób na to. W kontaktach z podludźmi nie wykazuję wielkiego zainteresowania ich gó...anym życiem i unikam interakcji z nimi. Problem jest tylko podczas nieuniknionych "rozmów" kiedy muszę udawać zainteresowanie i zrozumienie, podczas gdy gó... mnie to obchodzi, i uważam wygłaszającego monolog za debila.

Nie macie tak nigdy ? Słuchacie czyjegoś bełkotu - zwierzeń jak to komuś źle i ma problemy - i myślicie tylko jakim jest kretynem bo przecież musi być małpą bezmyślną postępując tak a nie inaczej. Temat rzeka ;)

pozdrawiam, nie traktujcie życia serio, i tak wszyscy zdechniecie.
                        • sol.77 Re: do Sol. 10.09.12, 08:18
                          wladyslaw_grabski napisał:

> Jeżeli Ty uważasz że lepszym wyjściem jest uprawiać weltschmerz, proszę bardzo.
                          > Ja nie chcę mieć nic wspólnego z bydłem którego szczytem marzeń jest po roboci
                          > e wlepiać oczy w telewizor, nawpieprzać się i iść spać. Każda dyskusja z wyżej
                          > wymienionymi małpami kończy się tak samo - stwierdzeniem że jestem nietolerancy
                          > jny, nienormalny, aspołeczny, bezwzględny, bez współczucia, wulgarny, chamowaty
                          > (bo dzisiaj tak się nazywa szczerość).

Nie nie uważam , że jesteś nietolerancyjny chamowaty czy jeszcze jakiś tam i faktycznie mało mnie to interesuje - prawo jednostki . Tak masz racje - ja to określam "motłoch" co nie zmienia faktu , że przez właśnie takich ktoś robi na to , na co ma ochotę - co nie musi mi/nam sie podobać . Konsekwencją jakiś tam działań i ja dostaje po dooopie . A chciałaby właśnie spokoju - nie stresować się że np. moja zainwestowana kasa pójdzie z dymem . Bo ktoś zapomniał po co został politykiem i dostał się do rządu . Albo bardzo dobrze wiedział?

> Ja już znalazłem sposób na to. W kontaktach z podludźmi nie wykazuję wielkiego
                          > zainteresowania ich gó...anym życiem i unikam interakcji z nimi. Problem jest t
                          > ylko podczas nieuniknionych "rozmów" kiedy muszę udawać zainteresowanie i zrozu
                          > mienie, podczas gdy gó... mnie to obchodzi, i uważam wygłaszającego monolog za
                          > debila.

Generalnie też mnie nie do końca interesują czyjeś problemy - ale interesuje mnie to za co płacę i komu !

> Nie macie tak nigdy ? Słuchacie czyjegoś bełkotu - zwierzeń jak to komuś źle i
                          > ma problemy - i myślicie tylko jakim jest kretynem bo przecież musi być małpą b
                          > ezmyślną postępując tak a nie inaczej. Temat rzeka ;)

Oczywiście - codziennie gdy wchodzę na potentaty informacyjne na necie - nie jako jestem zobligowana do czytania bełkotu , który z rzeczywistością ma tyle wspólnego co ja z baletnicą !
                          To wszystko co mam do powiedzenia .
                  • Gość: Taki jeden Re: do Sol. IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 20:34
                    Szkoda czasu na tłumaczenie "oczywistych oczywistości" klakierom "partii", które od ponad 20 lat "rządzą".
                    Ze skutkiem widocznym.
                    Obojętnie, która z nich jest u władzy, rzeczywistość skrzeczy.
                    Bo socjalizm zawsze był i będzie taki sam.
                    Obojętnie czy w wydaniu PO, PIS, PSL czy SLD (które przynajmniej się z tym nie kryje). Dotyczy to również "pochodnych" tych socjalistów, czyli Ruchu P. (skrótu RP nie śmiałbym użyć w tym przypadku), SP czy innych, którym się aktualny wódz akurat znudził.

Mam tylko nadzieję, że Polacy - jeden z najinteligentniejszych narodów Europy (dowody na to są w tak ostatnio deprecjonowanej historii) - znów jako pierwszy ruszy do walki. Czas na to.

PS. Posługiwanie się cytatami S. Lema (Polaka, który żyjąc w socjalizmie dowiódł, że możne mieć wolny umysł - i to nie tylko mentalnie, ale czerpać z tego korzyści materialne - czyli jak być kapitalistą), jako sygnaturką pod socjalistycznymi postami, zakrawa na wspomniany w nich debilizm.
                    • Gość: beerman Re: do Sol. IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.12, 20:42
                      To coś nawet nie wie, że cytuje Lema. Brak w stopce informacji o tym, a przecież wypada podać autora, np w ten sposób:

:)
                    • Gość: Taki jeden Re: do Sol. IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 21:47
                      Up.
                      A co!
                      Pobawimy się?
                • Gość: jedziem Czyżby Wild miał startować na prezydenta RP ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.12, 21:53
                  Jak wyżej bo widze że Sol77 już się wzięła za Polskę, już nie Wałbrzycha a Polska.
                  • Gość: ciekawy Re: Czyżby Wild miał startować na prezydenta RP ? IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 21:54
                    a ty za sol ?
                    • Gość: pojechał do jedziem IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 21:59
                      musiałeś bardzo narozrabiać że degradacja do trolla forumowego :D
                      • Gość: Taki jeden Re: do jedziem IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 22:23
                        Bajeczka o Łodzi?
    • Gość: eldorado Re: Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 18:59
      www.youtube.com/watch?v=-SRsAW2eLL8

www.youtube.com/watch?v=0IF9y5d5fe8

www.youtube.com/watch?v=dAKdqc2AGOE

www.youtube.com/watch?v=x4aJFabzDRk
      • Gość: Taki jeden Re: Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 22:02
        No to up.

Posługiwanie się cytatami S. Lema (Polaka, który żyjąc w socjalizmie dowiódł, że możne mieć wolny umysł - i to nie tylko mentalnie, ale czerpać z tego korzyści materialne - czyli jak być kapitalistą), jako sygnaturką pod socjalistycznymi postami, zakrawa na wspomniany w nich debilizm.

• Gość: pojechał Re: Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 22:04
          a gdzie te socjalistyczne posty
          • Gość: Taki jeden Re: Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 22:12
            W pierogowych wątkach.
            Jak widać.
            • Gość: pojechał Re: Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 22:16
              to pisz w tych wątkach gdzie widzisz te socjalistyczne posty
              • Gość: Taki jeden Re: Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 22:20
                Ja wiem, Ty wiesz, on, oni, ona wią...
                Tylko "ktuś" jest niedoinformowany.
                Ale pewnie pierogi lubisz?
                • Gość: zmartwiona skandal IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.12, 22:27

to jest skandal

www.youtube.com/watch?v=6l_U2WKIf_A
                  • Gość: von Schab Re: skandal IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 22:33
                    Nienawidzę od dzisiaj pierogów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka