sol.77 09.09.12, 18:29 www.youtube.com/watch?v=5rZWlCFaowQ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sol.77 Re: Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT 09.09.12, 18:37 www.youtube.com/watch?v=uveKiXLVT6E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władek Re: Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 18:47 Jest źle, ale my sie nie damy. www.youtube.com/watch?v=_mdITSf6l7U Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.12, 23:51 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.12, 00:55 up Odpowiedz Link Zgłoś
sol.77 Re: Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT 09.09.12, 18:46 narodowiec.com/www/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 18:48 ZUS to mnie może skoczyć. www.youtube.com/watch?v=iEV4Gg6VGgY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw_grabski Re: Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT 09.09.12, 18:48 Ktoś kto mówi że bieda w Polsce to mit, nigdy nie był w cywilizacji. Niestety ale jeżeli dwie osoby żyją razem, pracują i klepią mimo wszystko biedę, to znaczy że w kraju jest bardzo źle. To znaczy że gospodarka jest w naprawdę fatalnym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadszyszkownik Ja tu widzę niezły burdel ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.12, 18:51 Niezły burdel zostawił na PiS, że PO już od kilku lat nie może dać sobie z nim rady. Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw_grabski Re: Ja tu widzę niezły burdel ! 09.09.12, 19:01 I PiS i PO robią jednakowy burdel. Jednak z dwojga złego PiS robiąc burdel chociaż podatki obniżał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadszyszkownik Re: Ja tu widzę niezły burdel ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.12, 19:09 > Jednak z dwojga złego PiS robiąc burdel chociaż podatki obniżał. Dlatego mamy teraz burdel. Prawa ekonomii się kłaniają. Odpowiedz Link Zgłoś
sol.77 Re: Ja tu widzę niezły burdel ! 09.09.12, 19:09 wladyslaw_grabski napisał: > I PiS i PO robią jednakowy burdel. > > Jednak z dwojga złego PiS robiąc burdel chociaż podatki obniżał. ***************** > Autor: Gość: Nadszyszkownik IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.12, 18:51 > Niezły burdel zostawił na PiS, że PO już od kilku lat nie może dać sobie z nim rady. ******************************** Ewidentnie widać jak wrogie nam elity / narodu Polskiego / próbują poróżnić społeczeństwo - szukając swoich sprzymierzeńców i przeciwników obrzucając się nawzajem oskarżeniami ! Wynocha z mojego wątku obydwoje ! Odpowiedz Link Zgłoś
sol.77 Re: Ja tu widzę niezły burdel ! 09.09.12, 19:19 Otwórz oczy! Nie pozwól sobą manipulować www.youtube.com/watch?v=sI3ewtQgpg0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw_grabski do Sol. 09.09.12, 19:21 sol.77 napisał(a): > Ewidentnie widać jak wrogie nam elity / narodu Polskiego / próbują poróżnić spo > łeczeństwo - szukając swoich sprzymierzeńców i przeciwników obrzucając się nawz > ajem oskarżeniami ! > > Wynocha z mojego wątku obydwoje ! Starałem się być kulturalny, jednak w obyciu z idiotą nie potrafię taki być. Zarówno Ty jak i Twoje "polskie" elity możecie mnie pocałować w dupę. Jeżeli uważasz którąkolwiek z rządzących partii za swoich przedstawiciel, jesteś kretynką. Nie oddałem nigdy głosu na żadną z grup będących obecnie w sejmie. Ty z pewnością regularnie głosujesz na którąś część z tej bandy kretynów. Pozdrawiam serdecznie z normalnego kraju i życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
sol.77 Re: do Sol. 09.09.12, 19:26 www.youtube.com/watch?v=SwZCfQ0s12k&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw_grabski Re: do Sol. 09.09.12, 19:44 Powiedz mi jedną rzecz. Po jaką cholerę na swój ułomny sposób próbujesz uświadamiać ludzi ? Nie rozumiesz że lud składa się z w większości z tępaków i bezmyślnych baranów ? Im to pasuje, lubią przyjmować gotową papkę z telewizji, lubią jak ktoś im układa klocki w głowie. Ja nie mam tego problemu. Nie mam kontaktu z mediami - poza tym co wyselekcjonuję w internecie. Czy przez to jestem lepszy ? Mniej okradany ? Wątpliwe. Jestem po prostu bardziej świadomy gnoju jaki jest naokoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałbrzyszanin Re: do Sol. IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.12, 20:02 > Nie rozumiesz że lud składa się z w większości z tępaków i bezmyślnych baranów ? Dlaczego tłumaczysz to tępakowi i bezmyślnemu baranowi ? Odpowiedz Link Zgłoś
sol.77 Re: do Sol. 09.09.12, 20:14 Gość portalu: Wałbrzyszanin napisał(a): > > Nie rozumiesz że lud składa się z w większości z tępaków i bezmyślnych ba > ranów ? > > Dlaczego tłumaczysz to tępakowi i bezmyślnemu baranowi ? Następny oświecony ? Władysławie pytasz dlaczego , nie wiesz? Przecież uważasz się za kogoś mądrzejszego od pozostałych . Odpowiedz mi , co mam robić wiedząc o tym co jest ? Mieszkam pod syfem za słaba by coś zmienić , bo nie potrafię jak inni " dorabiać " się . Mogłabym wymienić tu szereg innych powodów/motywów - jednak wybacz to nie jest miejsce na tego typu rozmowę . Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw_grabski Re: do Sol. 09.09.12, 22:26 sol.77 napisał(a): > Gość portalu: Wałbrzyszanin napisał(a): > > > > Nie rozumiesz że lud składa się z w większości z tępaków i bezmyśln > ych ba > > ranów ? > > > > Dlaczego tłumaczysz to tępakowi i bezmyślnemu baranowi ? > > Następny oświecony ? > > Władysławie pytasz dlaczego , nie wiesz? Przecież uważasz się za kogoś mądrzejs > zego od pozostałych . Odpowiedz mi , co mam robić wiedząc o tym co jest ? Miesz > kam pod syfem za słaba by coś zmienić , bo nie potrafię jak inni " dorabiać " s > ię . Mogłabym wymienić tu szereg innych powodów/motywów - jednak wybacz to nie > jest miejsce na tego typu rozmowę . Być może jestem mądrzejszy, z pewnością bardziej świadomy. Jeżeli Ty uważasz że lepszym wyjściem jest uprawiać weltschmerz, proszę bardzo. Ja nie chcę mieć nic wspólnego z bydłem którego szczytem marzeń jest po robocie wlepiać oczy w telewizor, nawpieprzać się i iść spać. Każda dyskusja z wyżej wymienionymi małpami kończy się tak samo - stwierdzeniem że jestem nietolerancyjny, nienormalny, aspołeczny, bezwzględny, bez współczucia, wulgarny, chamowaty (bo dzisiaj tak się nazywa szczerość). Ja już znalazłem sposób na to. W kontaktach z podludźmi nie wykazuję wielkiego zainteresowania ich gó...anym życiem i unikam interakcji z nimi. Problem jest tylko podczas nieuniknionych "rozmów" kiedy muszę udawać zainteresowanie i zrozumienie, podczas gdy gó... mnie to obchodzi, i uważam wygłaszającego monolog za debila. Nie macie tak nigdy ? Słuchacie czyjegoś bełkotu - zwierzeń jak to komuś źle i ma problemy - i myślicie tylko jakim jest kretynem bo przecież musi być małpą bezmyślną postępując tak a nie inaczej. Temat rzeka ;) pozdrawiam, nie traktujcie życia serio, i tak wszyscy zdechniecie. Odpowiedz Link Zgłoś
sol.77 Re: do Sol. 10.09.12, 08:18 wladyslaw_grabski napisał: > Jeżeli Ty uważasz że lepszym wyjściem jest uprawiać weltschmerz, proszę bardzo. > Ja nie chcę mieć nic wspólnego z bydłem którego szczytem marzeń jest po roboci > e wlepiać oczy w telewizor, nawpieprzać się i iść spać. Każda dyskusja z wyżej > wymienionymi małpami kończy się tak samo - stwierdzeniem że jestem nietolerancy > jny, nienormalny, aspołeczny, bezwzględny, bez współczucia, wulgarny, chamowaty > (bo dzisiaj tak się nazywa szczerość). Nie nie uważam , że jesteś nietolerancyjny chamowaty czy jeszcze jakiś tam i faktycznie mało mnie to interesuje - prawo jednostki . Tak masz racje - ja to określam "motłoch" co nie zmienia faktu , że przez właśnie takich ktoś robi na to , na co ma ochotę - co nie musi mi/nam sie podobać . Konsekwencją jakiś tam działań i ja dostaje po dooopie . A chciałaby właśnie spokoju - nie stresować się że np. moja zainwestowana kasa pójdzie z dymem . Bo ktoś zapomniał po co został politykiem i dostał się do rządu . Albo bardzo dobrze wiedział? > Ja już znalazłem sposób na to. W kontaktach z podludźmi nie wykazuję wielkiego > zainteresowania ich gó...anym życiem i unikam interakcji z nimi. Problem jest t > ylko podczas nieuniknionych "rozmów" kiedy muszę udawać zainteresowanie i zrozu > mienie, podczas gdy gó... mnie to obchodzi, i uważam wygłaszającego monolog za > debila. Generalnie też mnie nie do końca interesują czyjeś problemy - ale interesuje mnie to za co płacę i komu ! > Nie macie tak nigdy ? Słuchacie czyjegoś bełkotu - zwierzeń jak to komuś źle i > ma problemy - i myślicie tylko jakim jest kretynem bo przecież musi być małpą b > ezmyślną postępując tak a nie inaczej. Temat rzeka ;) Oczywiście - codziennie gdy wchodzę na potentaty informacyjne na necie - nie jako jestem zobligowana do czytania bełkotu , który z rzeczywistością ma tyle wspólnego co ja z baletnicą ! To wszystko co mam do powiedzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki jeden Re: do Sol. IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 20:34 Szkoda czasu na tłumaczenie "oczywistych oczywistości" klakierom "partii", które od ponad 20 lat "rządzą". Ze skutkiem widocznym. Obojętnie, która z nich jest u władzy, rzeczywistość skrzeczy. Bo socjalizm zawsze był i będzie taki sam. Obojętnie czy w wydaniu PO, PIS, PSL czy SLD (które przynajmniej się z tym nie kryje). Dotyczy to również "pochodnych" tych socjalistów, czyli Ruchu P. (skrótu RP nie śmiałbym użyć w tym przypadku), SP czy innych, którym się aktualny wódz akurat znudził. Mam tylko nadzieję, że Polacy - jeden z najinteligentniejszych narodów Europy (dowody na to są w tak ostatnio deprecjonowanej historii) - znów jako pierwszy ruszy do walki. Czas na to. PS. Posługiwanie się cytatami S. Lema (Polaka, który żyjąc w socjalizmie dowiódł, że możne mieć wolny umysł - i to nie tylko mentalnie, ale czerpać z tego korzyści materialne - czyli jak być kapitalistą), jako sygnaturką pod socjalistycznymi postami, zakrawa na wspomniany w nich debilizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beerman Re: do Sol. IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.12, 20:42 To coś nawet nie wie, że cytuje Lema. Brak w stopce informacji o tym, a przecież wypada podać autora, np w ten sposób: _____________________________ sol.77 - TY GNOJU. Powinni cię powiesić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki jeden Re: do Sol. IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 21:47 Up. A co! Pobawimy się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedziem Czyżby Wild miał startować na prezydenta RP ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.12, 21:53 Jak wyżej bo widze że Sol77 już się wzięła za Polskę, już nie Wałbrzycha a Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Czyżby Wild miał startować na prezydenta RP ? IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 21:54 a ty za sol ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pojechał do jedziem IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 21:59 musiałeś bardzo narozrabiać że degradacja do trolla forumowego :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki jeden Re: do jedziem IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 22:23 Bajeczka o Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eldorado Re: Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 18:59 www.youtube.com/watch?v=-SRsAW2eLL8 www.youtube.com/watch?v=0IF9y5d5fe8 www.youtube.com/watch?v=dAKdqc2AGOE www.youtube.com/watch?v=x4aJFabzDRk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki jeden Re: Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 22:02 No to up. Posługiwanie się cytatami S. Lema (Polaka, który żyjąc w socjalizmie dowiódł, że możne mieć wolny umysł - i to nie tylko mentalnie, ale czerpać z tego korzyści materialne - czyli jak być kapitalistą), jako sygnaturką pod socjalistycznymi postami, zakrawa na wspomniany w nich debilizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pojechał Re: Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 22:04 a gdzie te socjalistyczne posty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki jeden Re: Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 22:12 W pierogowych wątkach. Jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pojechał Re: Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 22:16 to pisz w tych wątkach gdzie widzisz te socjalistyczne posty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki jeden Re: Bezrobocie i bieda w Polsce to FAKT IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 22:20 Ja wiem, Ty wiesz, on, oni, ona wią... Tylko "ktuś" jest niedoinformowany. Ale pewnie pierogi lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmartwiona skandal IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.12, 22:27 to jest skandal www.youtube.com/watch?v=6l_U2WKIf_A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Schab Re: skandal IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 22:33 Nienawidzę od dzisiaj pierogów. Odpowiedz Link Zgłoś