Dodaj do ulubionych

Szanse dla ludzi młodych

05.07.04, 19:45
Czy widzicie jakieś szanse zaistnienia młodego człowieka, wchodzącego na
rynek pracy w realiach Wałbrzycha?.Czy młoda osoba szukająca zatrudnienia,
nie mająca znajomości i tzw.pleców ma szanse znaleźć naprawdę dobrą prace?..
...bo albo mam doła albo przestaje wieżyć w ludzką uczciwośc:-/
Obserwuj wątek
    • Gość: REwo Re: Szanse dla ludzi młodych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.07.04, 23:16
      Sądzę że małą.Ale zawsze. Raczej szukaj pracy gdzie indziej. Tutaj zgnijesz.
      • Gość: qrezus Re: Szanse dla ludzi młodych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.07.04, 00:05
        Gadacie bzdury!!! Po pierwsze co umiesz??? Firmy ze strefy (nie chodzi mi o
        obszywanie kierownic) szukają, ale odpoweidnio wykwalifikowanych osób. Dlatego
        przynajmniej tam (w większości) liczy się wiedza a nie znajomości. Gdzie
        indziej wcale nie jest lepiej. Zresztą wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
        Pozdrawiam i życzę sukcesów jak nie w pracy to chociaż w totolotku.
        • Gość: tyra Re: Szanse dla ludzi młodych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.07.04, 23:15
          Tak w strefie znajdziesz pracę bez znajomości ;-)). Chyba że przy szyciu
          kierownic
    • Gość: tc Re: Szanse dla ludzi młodych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 00:41
      testhr.pl/serwis/?s=oferty zobacz tu Alisssa
    • alisssa Re: Szanse dla ludzi młodych 10.07.04, 11:49
      Pisząc ten post nie miałam na myśli własnej osoby, lecz ogólą sytuacje na rynku
      pracy:). Ale Wielkie Dzięki za informacje, zwłaszcza za link od "tc" napewno
      sie przyda:D.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka