Dodaj do ulubionych

Mój przyjaciel jurand

26.02.13, 17:47
Tak czasami siadamy sobie z moim przyjacielem przy butelce Żołądkowej Gorzkiej z Lubelskiego Polmosu.
I ja jego pytam.
-Powiedz jurand jak będzie?
-Będzie pięknie
-Ale jak jurand?
-Primo , po pierwsze, wszyscy co przyjmowali księdza po kolędzie na dwa lata......nie, lepiej na trzy, do pierdla.
Secundo, po drugie, dla tych co swoje łebki do pierwszej Komunii dopuścili, kurator rodzinny. Tego......po trzecie, raz w tygodniu obowiązkowe wieczorki taneczne dla każdego, „Homo kochają Hetero”, z tradycyjnym zamknięciem drzwi i okien oraz gaszeniem światła po dwudziestej. Żadne śluby, kumasz , żadne. Tylko związki, góra dwuletnie, pełna rotacja.
I tylko „in vitro”, żadne takie tam naturalne poczęcia, przeżytek, fuj...... fuj. Zakaz, kumasz?
-A dlaczego tak jurand?
-Zrobi się w każdym jajeczku takie małe fiki-miki i przewracamy świat do góry nogami. Dziewczynki kochają tylko dziewczynki, a chłopczyki lgną do chłopczyków. I jest porządek. A nie jak teraz – burdel, kobita z chłopem. No i może takie tam drobne poprawki, żeby za mądre nie byli, bo to potem tylko kłopot.
-Jurand to będzie pięknie.
-A jak.
Obserwuj wątek
    • qwe33 Bezcenne :-))) 27.02.13, 00:25
      ... widzieć jak się w bezsilnej złości miota wielonikowiec
      "pozor_vlack" vel
      "dziunia57" vel
      "twoja_koza" vel
      "rym_cym_cym3" vel
      "57jurny" vel
      "bojuwki_juranda" (i... kilka jeszcze nick'ów, co do których pewności nie mam),
      tworząc bezsensowne wątki jak ten powyżej, którego jedynym celem jest "dokopanie" - tak po katolicku - swojemu bliźniemu a zarazem "śmiertelnemu" forumowemu wrogowi - Jurandowi.

:-))))))

PS.
      Bojuwki - to się jednak inaczej pisze
      • lekarzspecjalista Re: Bezcenne :-))) 27.02.13, 00:27
        No a mnie to nathło!
        • bojuwki_juranda Re: Bezcenne :-))) 27.02.13, 01:52
          qwe33 napisała:

> Bojuwki - to się jednak inaczej pisze

No wiem , że powinno być bojufki i co z tego, pomyliłem się.
          Moim celem nie jest ortografia , a dokopanie KK za niedostateczny sukienkowego katechety z religii. Ale teraz mi zapłacą. Wszyscy.
          • emilek_2005 Re: Bezcenne :-))) 27.02.13, 15:21
            Zaprawdę powiadam wam, że głupota takich ludzi jak bojuwki nie zna granic. Współczuję rodzinie i znajomym ...
            • fuj_fuj Re: Bezcenne :-))) 27.02.13, 15:30
              emilek_2005 napisał:

> Zaprawdę powiadam wam, że głupota takich ludzi jak bojuwki nie zna granic. Wspó
              > łczuję rodzinie i znajomym ...

Ja tam rodzinie nie współczuję, zapewne puszą się z dumy że mają tak światłego syna, ojca, brata, małżonka.... Znajomi jak to znajomi - wiadomo, jedni się śmieją, inni rozdziawiają gębę z podziwu.

Tak w ogóle to "co w rodzinie to nie zginie" - no nie chłopaki ? ;-)
              • bojuwki_juranda Re: Bezcenne :-))) 27.02.13, 16:49
                Emilek, fuj_fuj, no co wy? Na mnie? Oczadzieli ?
                To ja , bojuwki _juranda, co się stało? Poznaliśmy sie na akcji "Zabierz siostrze krzyżyk".
                Jurand, powiedz im.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka