wch2010 24.06.13, 17:44 Nic nie szczekacie na temat Aqua-Zdroju Byłyście się już umyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwe33 Re: Forumowe opozycyjne pieski 24.06.13, 21:43 wch2010 napisał: > Byłyście się już umyć? Byliśmy, ale skorzystać się już nie dało. Poczekamy, aż zmienią wodę na czystą i nie cuchnącą ratuszowymi klakierami. Odpowiedz Link Zgłoś
aza-rg Re: Forumowe opozycyjne pieski 25.06.13, 18:48 ZA PRYWATNY KONCERT DLA VIPÓW ZAPŁACIŁ SZELEMEJ 60 TYSIĘCY ZŁOTYCH A NA NAGRODY DLA BARDZO DOBRYCH UCZNIÓW, NA STYPENDIA PO 100 ZŁOTYCH NIE STARCZYŁO. WSTYD!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
netowy_szperacz Re: Forumowe opozycyjne pieski 25.06.13, 20:17 Pieski warczo i szczekajo na stronie trelemorelewizji Kłami Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Forumowe opozycyjne pieski 25.06.13, 21:51 aza-rg napisała: > ZA PRYWATNY KONCERT DLA VIPÓW ZAPŁACIŁ SZELEMEJ 60 TYSIĘCY ZŁOTYCH A NA NAGRODY > DLA BARDZO DOBRYCH UCZNIÓW, NA STYPENDIA PO 100 ZŁOTYCH NIE STARCZYŁO. WSTYD!! > !!! Rosiak za to że nie pracował zarobił z naszych podatków 60 tysięcy złotych + urząd musiał obarczyć innego pracownika obowiązkami Rosiaka lub urząd musiał zatrudnić kolejną osobę i na pewno trzeba było zapłacić miesięcznie z 2 tyś . To taki Rosiak za nic dostał sam jeden tyle kasy i uważasz że to w porządku i nic o tym nie wspominasz ?. Odpowiedz Link Zgłoś
aza-rg Re: Forumowe opozycyjne pieski 25.06.13, 22:20 Uważam, że za bardzo dobrą pracę należy nagradzać tym bardziej gdy dotyczy to młodych jeszcze ambitnych ludzi. To jest obowiąek organu prowadzącego czyli UM zabezpieczyć w kasie pieniądze na stypendia dla tych młodych ludzi lub na jakieś upominki aby wiedzieli że się ich pracę docenia. Skoro UM każe szkołą wytypować prymusa to robi to dla uściśnięcia dłoni prezydenta? kiepska to nagroda. Wstyd Rado miasta i cała władzo tego popapranego miasta, zakłamanego i obłudnego. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Forumowe opozycyjne pieski 25.06.13, 22:34 aza-rg napisała: > Uważam, że za bardzo dobrą pracę należy nagradzać tym bardziej gdy dotyczy to m > łodych jeszcze ambitnych ludzi. To jest obowiąek organu prowadzącego czyli UM z > abezpieczyć w kasie pieniądze na stypendia dla tych młodych ludzi lub na jakieś > upominki aby wiedzieli że się ich pracę docenia. Skoro UM każe szkołą wytypowa > ć prymusa to robi to dla uściśnięcia dłoni prezydenta? kiepska to nagroda. Wsty > d Rado miasta i cała władzo tego popapranego miasta, zakłamanego i obłudnego. No a co mieli zrobić jak kasa poszła na wypłatę pana Rosiaka 60 tysięcy złotych, fakt że nie pracował ale był zatrudniony i przyjął tą kasę bez niczego tak o bo był zatrudniony, a jak by nie dostał to zaraz byś na forum pisała i w TV Kłami klekotała. Może Pan Rosiak da żonie tą kasę i ona przekaże na stypendium, w końcu jest radną dobrą i uczciwą i troszczy się o dzieci i o Wałbrzych i wałbrzyszan. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm czy qwe33 dobrze się czuje czy stracił chłopaka 25.06.13, 23:21 qwe33 napisał: > Czy ty się dobrze czujesz czy już dawno nie byłeś z chłopakiem ?. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote 13...14...15... forummm 25.06.13, 23:36 forum.gazeta.pl/forum/w,168,145319840,145332981,Re_Wlasciwy_czlowiek_na_wlasciwym_miejscu.html Odpowiedz Link Zgłoś
forummm don.kichote następny idiota z Ruchu Palikota 25.06.13, 23:45 don.kichote napisał: > forum.gazeta.pl/forum/w,168,145319840,145332981,Re_Wlasciwy_czlowiek_na_wlasciwym_miejscu.html Widzę że idioci z Ruchu Palikota mają po kilkanaście nicków heheh Odpowiedz Link Zgłoś
forummmm Re: don.kichote następny idiota z Ruchu Palikota 26.06.13, 10:35 Zresztą ja też mam nicków od cholery więc na wszelki wypadek siem zabezpieczyłem. To jest jak zakładanie kondoma na głowę rozumiecie? Teraz bedę udawał ..... now wiecie co Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: don.kichote następny idiota z Ruchu Palikota 26.06.13, 16:27 forummmm napisał(a): > Zresztą ja też mam nicków od cholery więc na wszelki wypadek siem zabezpieczyłe > m. To jest jak zakładanie kondoma na głowę rozumiecie? Teraz bedę udawał ..... > now wiecie co No nie dziwie się że masz wiele nicków przecież pisałem że masz wiele nicków. Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Forumowe opozycyjne pieski 26.06.13, 00:38 wch2010 napisał: > Nic nie szczekacie na temat Aqua-Zdroju > > Byłyście się już umyć? ----------- Co tu gadać - od poniedziału koniec hucpy - Agua Park bedzie zamknięty. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Forumowe opozycyjne pieski 26.06.13, 16:30 feldkuratkatz99 napisał(a): > wch2010 napisał: > > > Nic nie szczekacie na temat Aqua-Zdroju > > > > Byłyście się już umyć? > ----------- > Co tu gadać - od poniedziału koniec hucpy - Agua Park bedzie zamknięty. Widzisz downiku świdnicki o nicku yann17 i emilek_2005 i zul swidnicki napisałeś to w środę, czyli już po poniedziałku a basen jest czynny hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Forumowe opozycyjne pieski 26.06.13, 19:38 forummm napisał(a): > feldkuratkatz99 napisał(a): > > > wch2010 napisał: > > > > > Nic nie szczekacie na temat Aqua-Zdroju > > > > > > Byłyście się już umyć? > > ----------- > > Co tu gadać - od poniedziału koniec hucpy - Agua Park bedzie zamknięty. > > > Widzisz downiku świdnicki o nicku yann17 i emilek_2005 i zul swidnicki napisałe > ś to w środę, czyli już po poniedziałku a basen jest czynny hehehe. ------- A ty ćwoczku umiesz czytać i rachować , bo mam powazne wątpliwości czy potrafisz to co zrobi dziecko w zerówce . Poproś jakiegoś dzieciaka z sąsiedztwa by pomógł zniedołężniałemu umysłowo wyliczyć kiedy wypada najbliższy poniedziałek po 26 czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Forumowe opozycyjne pieski 26.06.13, 20:42 feldkuratkatz99 napisał(a): > ------- > A ty ćwoczku umiesz czytać i rachować , bo mam powazne wątpliwości czy potrafi > sz to co zrobi dziecko w zerówce . Poproś jakiegoś dzieciaka z sąsiedztwa by po > mógł zniedołężniałemu umysłowo wyliczyć kiedy wypada najbliższy poniedziałek po > 26 czerwca. O jakiś ty głupi yannku17 itd. może w 2050 w poniedziałek zamkną :P Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Forumowe opozycyjne pieski 26.06.13, 22:04 forummm napisał(a): > feldkuratkatz99 napisał(a): > > > > ------- > > A ty ćwoczku umiesz czytać i rachować , bo mam powazne wątpliwości czy p > otrafi > > sz to co zrobi dziecko w zerówce . Poproś jakiegoś dzieciaka z sąsiedztwa > by po > > mógł zniedołężniałemu umysłowo wyliczyć kiedy wypada najbliższy poniedzia > łek po > > 26 czerwca. > > O jakiś ty głupi yannku17 itd. może w 2050 w poniedziałek zamkną :P --- Ablue, pecte canem, canis est et permanet idem Odpowiedz Link Zgłoś
forummmm Re: Forumowe opozycyjne pieski 27.06.13, 14:08 Jejku, jejku już się zaczęło Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Forumowe opozycyjne pieski 27.06.13, 16:55 forummmm napisał(a): > Jejku, jejku już się > zaczęło ------------ Miasto liczące 120 000 mieszkańców wybudowało basen za 120 000 000 zł. Koszt inwestycji : około 1000 zł na mieszkańca. Pomysłodawca inwestycji kwalifikuje się do leczenia albo do więzienia (zależnia od wyniku badania przeprowadzonego przez biegłego psychiatrę). Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Forumowe opozycyjne pieski 27.06.13, 17:10 feldkuratkatz99 napisał(a): > ------------ > Miasto liczące 120 000 mieszkańców wybudowało basen za 120 000 000 zł. > Koszt inwestycji : około 1000 zł na mieszkańca. > Pomysłodawca inwestycji kwalifikuje się do leczenia albo do więzienia (zależnia > od wyniku badania przeprowadzonego przez biegłego psychiatrę). > > Nie wydadzą kasę na pomnik Palikota albo na wasze parady gejowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Forumowe opozycyjne pieski 27.06.13, 22:56 forummm napisał(a): > feldkuratkatz99 napisał(a): > > > > ------------ > > Miasto liczące 120 000 mieszkańców wybudowało basen za 120 000 000 zł. > > Koszt inwestycji : około 1000 zł na mieszkańca. > > Pomysłodawca inwestycji kwalifikuje się do leczenia albo do więzienia (za > leżnia > > od wyniku badania przeprowadzonego przez biegłego psychiatrę). > > > > > Nie wydadzą kasę na pomnik Palikota albo na wasze parady gejowskie. ----------- Tobie tez potrzebna jest intensywna terapia, twój kompleks na temat Palikota ( co jest równoznaczne absolutnie ze wszystkim, co nie jest po twojej mysli) to odpowiednik teorii kompensacji - kompleksu małego członka albo jeszcze coś gorszego. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Forumowe opozycyjne pieski 27.06.13, 23:39 feldkuratkatz99 napisał(a): > ----------- > Tobie tez potrzebna jest intensywna terapia, twój kompleks na temat Palikota ( > co jest równoznaczne absolutnie ze wszystkim, co nie jest po twojej mysli) to o > dpowiednik teorii kompensacji - kompleksu małego członka albo jeszcze coś gorsz > ego. Nie będę tak robił żeby było po twojej myśli hahaha wtedy będę ok haha. Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Forumowe opozycyjne pieski 28.06.13, 00:05 forummm napisał(a): > feldkuratkatz99 napisał(a): > > > > ----------- > > Tobie tez potrzebna jest intensywna terapia, twój kompleks na temat Palik > ota ( > > co jest równoznaczne absolutnie ze wszystkim, co nie jest po twojej mysli > ) to o > > dpowiednik teorii kompensacji - kompleksu małego członka albo jeszcze coś > gorsz > > ego. > > Nie będę tak robił żeby było po twojej myśli hahaha wtedy będę ok haha. ---- Rób jak chcesz , ale nie dziw się , że prawie każdy na tym forum uważa cię za skrajnego idiotę. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Forumowe opozycyjne pieski 28.06.13, 10:38 feldkuratkatz99 napisał(a): > ---- > Rób jak chcesz , ale nie dziw się , że prawie każdy na tym forum uważa cię za s > krajnego idiotę. Tu jest tylko garstka ludzi, a ty tu robisz za większość nicków, więc to jest tylko twój wymysł i ty o tym dobrze wiesz. yanku17 emilku_2005 forummmm i jeszcze pare nicków. Poza tym boli was że wami pomiatam że nie możecie uprawiać tu polityki ani trolinngu świdnickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Forumowe opozycyjne pieski 28.06.13, 20:54 forummm napisał(a): > feldkuratkatz99 napisał(a): > > > > ---- > > Rób jak chcesz , ale nie dziw się , że prawie każdy na tym forum uważa ci > ę za s > > krajnego idiotę. > > Tu jest tylko garstka ludzi, a ty tu robisz za większość nicków, więc to jest > tylko twój wymysł i ty o tym dobrze wiesz. yanku17 emilku_2005 forummmm i jeszc > ze pare nicków. Poza tym boli was że wami pomiatam że nie możecie uprawiać tu p > olityki ani trolinngu świdnickiego. ---------- Tu KAŻDY, bez wyjątku wie , że jesteś zdrowo rąbnięty w dekiel. Pokaż mi choć jeden wpis który popierał twoje chore enuncjacje. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: Forumowe opozycyjne pieski 28.06.13, 21:24 feldkuratkatz99 napisał(a): > Tu KAŻDY, bez wyjątku wie , że jesteś zdrowo rąbnięty w dekiel. > Pokaż mi choć jeden wpis który popierał twoje chore enuncjacje. Ależ oczywiście, ze wszyscy popieramy forummm, który walczy wytrwale z pokurczem pisującym bzdety jako yann17, feldkuratkatz99, emilek_2005, qwe33, forummmm. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Forumowe opozycyjne pieski 28.06.13, 22:22 pozor_vlack napisała: > feldkuratkatz99 napisał(a): > > Tu KAŻDY, bez wyjątku wie , że jesteś zdrowo rąbnięty w dekiel. > > Pokaż mi choć jeden wpis który popierał twoje chore enuncjacje. > > Ależ oczywiście, ze wszyscy popieramy forummm, który walczy wytrwale z pokurcze > m pisującym bzdety jako yann17, feldkuratkatz99, emilek_2005, qwe33, forummmm. Zgadza się :P zaraz pokurcz będzie pisał swoje gejowskie przemyślenia albo znowu wymyśli nowy nick to cały inteligentny yann17 gwiazda Świdnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Forumowe opozycyjne pieski 28.06.13, 22:19 feldkuratkatz99 napisał(a): > ---------- > Tu KAŻDY, bez wyjątku wie , że jesteś zdrowo rąbnięty w dekiel. > Pokaż mi choć jeden wpis który popierał twoje chore enuncjacje. Ja tu pokurczu nie pisze dla poparcia bo to nie kampania wyborcza, ciebie tym bardziej nikt nie popiera jedynie sam siebie popierasz, jak wejdziesz na inny nick i udajesz inną osobę yannku17 emilku_2005 zulu swidnicki i jakie tam masz jeszcze te nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
netowy_szperacz Re: Forumowe opozycyjne pieski 28.06.13, 22:36 W tym całym galimatiasie gdzieś nam zaginął Kumbaka z Koniem. Ich wywody też się fajnie czytało :) Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Forumowe opozycyjne pieski 28.06.13, 22:44 netowy_szperacz napisał(a): > W tym całym galimatiasie gdzieś nam zaginął Kumbaka z Koniem. Ich wywody też si > ę fajnie czytało :) Ci następni politykierzy na forum politykę robią tak jak ten śmieszny boa666, myślą że zaraz ludzie kupią ich bajki z forum i polecą głosować na nich, ja te forum wyczyszczę z polityki sobie znaleźli " instrument " do robienia polityki. Żeby jeszcze prawdę pisali ale jeden przez drugiego ściemnia myślą że społeczność to kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Forumowe opozycyjne pieski 28.06.13, 22:56 forummm napisał(a): > netowy_szperacz napisał(a): > > > W tym całym galimatiasie gdzieś nam zaginął Kumbaka z Koniem. Ich wywody > też si > > ę fajnie czytało :) > > Ci następni politykierzy na forum politykę robią tak jak ten śmieszny boa666, m > yślą że zaraz ludzie kupią ich bajki z forum i polecą głosować na nich, ja te f > orum wyczyszczę z polityki sobie znaleźli " instrument " do robienia polityki. > Żeby jeszcze prawdę pisali ale jeden przez drugiego ściemnia myślą że społeczno > ść to kupi. ------- Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_koza Re: Forumowe opozycyjne pieski 28.06.13, 22:57 forummm napisał(a): >ja te f > orum wyczyszczę z polityki Bardzo dobrze, a ja z zoofili różnych takich jak majk_i co mnie uwiedli. Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Forumowe opozycyjne pieski 28.06.13, 22:54 forummm napisał(a): > feldkuratkatz99 napisał(a): > > > > ---------- > > Tu KAŻDY, bez wyjątku wie , że jesteś zdrowo rąbnięty w dekiel. > > Pokaż mi choć jeden wpis który popierał twoje chore enuncjacje. > > Ja tu pokurczu nie pisze dla poparcia bo to nie kampania wyborcza, ciebie tym b > ardziej nikt nie popiera jedynie sam siebie popierasz, jak wejdziesz na inny n > ick i udajesz inną osobę yannku17 emilku_2005 zulu swidnicki i jakie tam masz > jeszcze te nicki. ------------ Z zaparcia - mentalnego Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Forumowe opozycyjne pieski 28.06.13, 23:00 feldkuratkatz99 napisał(a): > ------------ > Z zaparcia - mentalnego Zaparcie masz jak cię ktoś od tyłu bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_koza Re: Forumowe opozycyjne pieski 28.06.13, 23:00 Jeżeli ty feldkuratkatz jesteś ze Świdnicy to dlaczego tam nie piszesz na ich forum tylko tutaj mendzisz. Idź stąd. Odpowiedz Link Zgłoś