dwoogim 10.07.13, 23:51 Żal. Tego forum żal. Zostało kilku partyjnych szczekaczy. Wszyscy siebie warci. Rok temu zaglądałem codziennie. Później raz na tydzień. Teraz po miesiącu. Ujadajcie dalej kundelki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forummm Re: psy doopami szczekają 11.07.13, 00:04 dwoogim napisał: > Żal. > Tego forum żal. > Zostało kilku partyjnych szczekaczy. > Wszyscy siebie warci. > Rok temu zaglądałem codziennie. > Później raz na tydzień. Teraz po miesiącu. > Ujadajcie dalej kundelki. No jeszcze trzeba porządek z Ruchem Palikota zrobić i z jego fanami typu feldkuratkatz99 tylko oni tu zostali i robią politykę. Ten feldkuratkatz99 to pokemon ze Świdnicy ma też kilka nicków yann17 i emilek_2005 i próbuje mnie naśladować jeszcze jest 57jurand ( Jerzy Krzysztofek ) niedoszły poseł na sejm od Palikota. Tylko obawiam się że inni znowu wrócą bo wybory się zbliżają. Odpowiedz Link Zgłoś
forummmm Re: psy doopami szczekają 11.07.13, 10:20 No jeszcze trzeba porządek z PiSiorami zrobić i z jego fanami typu forummm tylko oni tu zostali i robią politykę. Ten forummm to pokemon ze Słotwiny pod Świdnicą ma też kilka nicków dupa_wołowa i wiesniak_z_doliny i próbuje mnie naśladować jeszcze jest uwaga_włók niedoszły i niedorobiony poseł na sejm. Tylko obawiam się że inni znowu wrócą bo wybory się zbliżają. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: psy doopami szczekają 11.07.13, 11:24 dwoogim napisał: > Żal. > Tego forum żal. > Zostało kilku partyjnych szczekaczy. > Wszyscy siebie warci. > Rok temu zaglądałem codziennie. > Później raz na tydzień. Teraz po miesiącu. > Ujadajcie dalej kundelki. A byliśmy tak blisko szczęścia, niestety dwoogim powrócił , nie chcieli podatków naszego wałbrzyskiego durnia. Dziękuję wszystkim! dwoogim 06.05.06, 19:26 Odpowiedz A zwłaszcza pis-uarom, lepperowi i giertychowi (mała litera jak najbardziej wskazana). Dzięki tym popaprańcom dostałem kopa i w końcu się zdecydowałem. Za dwa tygodnie już mnie tu nie będzie i będę się śmiał z tej całej szopki. A swoje podatki zostawię gdzie indziej. Czas wziąć swoje życie w swoje ręce a nie czekać co z nim zrobią przestępcy (wicepremier z prawomocnym wyrokiem). Adios amigos :D Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: psy doopami szczekają 11.07.13, 12:13 forummmm napisał(a): > No jeszcze trzeba porządek z PiSiorami zrobić i z jego fanami typu forummm tylk > o oni tu zostali i robią politykę. Ten forummm to pokemon ze Słotwiny pod Świdn > icą ma też kilka nicków dupa_wołowa i wiesniak_z_doliny i próbuje mnie naślado > wać jeszcze jest uwaga_włók niedoszły i niedorobiony poseł na sejm. Tylko obawi > am się że inni znowu wrócą bo wybory się zbliżają. Ciekawe co na to operator z opery Odpowiedz Link Zgłoś