Dodaj do ulubionych

psy doopami szczekają

10.07.13, 23:51
Żal.
Tego forum żal.
Zostało kilku partyjnych szczekaczy.
Wszyscy siebie warci.
Rok temu zaglądałem codziennie.
Później raz na tydzień. Teraz po miesiącu.
Ujadajcie dalej kundelki.
Obserwuj wątek
    • forummm Re: psy doopami szczekają 11.07.13, 00:04
      dwoogim napisał:

> Żal.
      > Tego forum żal.
      > Zostało kilku partyjnych szczekaczy.
      > Wszyscy siebie warci.
      > Rok temu zaglądałem codziennie.
      > Później raz na tydzień. Teraz po miesiącu.
      > Ujadajcie dalej kundelki.

No jeszcze trzeba porządek z Ruchem Palikota zrobić i z jego fanami typu feldkuratkatz99 tylko oni tu zostali i robią politykę. Ten feldkuratkatz99 to pokemon ze Świdnicy ma też kilka nicków yann17 i emilek_2005 i próbuje mnie naśladować jeszcze jest 57jurand ( Jerzy Krzysztofek ) niedoszły poseł na sejm od Palikota. Tylko obawiam się że inni znowu wrócą bo wybory się zbliżają.
      • forummmm Re: psy doopami szczekają 11.07.13, 10:20
        No jeszcze trzeba porządek z PiSiorami zrobić i z jego fanami typu forummm tylko oni tu zostali i robią politykę. Ten forummm to pokemon ze Słotwiny pod Świdnicą ma też kilka nicków dupa_wołowa i wiesniak_z_doliny i próbuje mnie naśladować jeszcze jest uwaga_włók niedoszły i niedorobiony poseł na sejm. Tylko obawiam się że inni znowu wrócą bo wybory się zbliżają.
        • pozor_vlack Re: psy doopami szczekają 11.07.13, 11:24
          dwoogim napisał:

> Żal.
          > Tego forum żal.
          > Zostało kilku partyjnych szczekaczy.
          > Wszyscy siebie warci.
          > Rok temu zaglądałem codziennie.
          > Później raz na tydzień. Teraz po miesiącu.
          > Ujadajcie dalej kundelki.

A byliśmy tak blisko szczęścia, niestety dwoogim powrócił , nie chcieli podatków naszego wałbrzyskiego durnia.

Dziękuję wszystkim!
          dwoogim 06.05.06, 19:26 Odpowiedz
          A zwłaszcza pis-uarom, lepperowi i giertychowi (mała litera jak najbardziej
          wskazana). Dzięki tym popaprańcom dostałem kopa i w końcu się zdecydowałem.
          Za dwa tygodnie już mnie tu nie będzie i będę się śmiał z tej całej szopki. A
          swoje podatki zostawię gdzie indziej. Czas wziąć swoje życie w swoje ręce a
          nie czekać co z nim zrobią przestępcy (wicepremier z prawomocnym wyrokiem).
          Adios amigos :D
        • forummm Re: psy doopami szczekają 11.07.13, 12:13
          forummmm napisał(a):

> No jeszcze trzeba porządek z PiSiorami zrobić i z jego fanami typu forummm tylk
          > o oni tu zostali i robią politykę. Ten forummm to pokemon ze Słotwiny pod Świdn
          > icą ma też kilka nicków dupa_wołowa i wiesniak_z_doliny i próbuje mnie naślado
          > wać jeszcze jest uwaga_włók niedoszły i niedorobiony poseł na sejm. Tylko obawi
          > am się że inni znowu wrócą bo wybory się zbliżają.

Ciekawe co na to operator z opery

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka