Dodaj do ulubionych

Szukam pracy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 21:17
Jestem absolwentem PWSZ kierunek Administracja szukam pracy bo chciałbym za
coś opłacic czesne na studiach uzypełniających POMÓŻCIE.

PS. Naprawdę szukam roboty

pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: dobra rada Re: Szukam pracy IP: 81.168.209.* 16.08.04, 21:26
      www.sympatia.onet.pl
      • Gość: as Re: Szukam pracy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.08.04, 00:22
        W Wałbrzychu jej nie znajdziesz
        • roobert.st Re: Szukam pracy 21.08.04, 16:08
          A co bys chciał robic?
          • Gość: dodgers Re: Szukam pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 20:10
            pracować, zarabiać itp.
            cokolwiek związanego z administracją ewentualnie na komputerach tez się znam
    • Gość: robbin Cersanit nie mógł ludzi do roboty znalezc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 20:24
      sorry, panowie, czegoś nie rozumiem, dwa tygodnie temu Cersanit narzekał, że
      nie ma w Wałbrzychu ludzie do pracy i mieli wielkie problemy ze skompletowaniem
      załogi. A tu nagle na forum gość po studiach się żali, że nie ma gdzie
      zarabiać. O co chodzi? A może nie chcialo się koledze iść pracować przy
      kafelkach?
      • Gość: dodgers Re: Cersanit nie mógł ludzi do roboty znalezc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:32
        nie było mnie w mieście kilka tygodni i o tym nie wiedziałem ale przynajmniej
        jeden adres już mam
        • Gość: lolo Re: Cersanit nie mógł ludzi do roboty znalezc IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.08.04, 13:54
          Nie przejmuj się na tym polega propaganda WMÓWIĆ LUDZIOM ŻE JEST PRACA GDY JEJ
          FAKTYCZNIE NIE MA.
          • Gość: robbin Ja ci dam propagande IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 20:15
            Kolego lolo, propoganda polega wlasnie na tym, ze sie narzeka na bezrobocie,
            ale jak jest robota, to sie wybrzydza. Z Cersanitem sobie nie wymyslilem,
            czytaj gazety. Niestety, mentalność większości Polaków jest taka - "nie robim,
            bo sie ujebiem". Moze dodgers znajdzie prace w Cersanicie, szczerze mu tego
            życze, ale wybrzydzanie bezrobotnych mnie wk... Ja pracy szukałem w Wałbrzychu
            2 tygodnie! Nie wybrzydzałem, jako student poszedłem na kase do supermarketu.
            Śmiem twierdzić, że 80 proc. bezrobotnych to śmierdzące lenie.
            • alisssa Re: Ja ci dam propagande 22.08.04, 21:11
              Gość portalu: robbin napisał(a):
              > Śmiem twierdzić, że 80 proc. bezrobotnych to śmierdzące lenie.

Śmiem twierdzic, ze jestes osamotniony w swym twierdzeniu.
              ale cóż ...kazdy ma prawo do własnego zdania.
              • Gość: lolo No właśnie propaganda sukcesu!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.08.04, 22:38
                Brak mi słów.Życzę szczęścia w świecie supermarketów i ... kariery.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka