Gość: dodgers IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 21:17 Jestem absolwentem PWSZ kierunek Administracja szukam pracy bo chciałbym za coś opłacic czesne na studiach uzypełniających POMÓŻCIE. PS. Naprawdę szukam roboty pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dobra rada Re: Szukam pracy IP: 81.168.209.* 16.08.04, 21:26 www.sympatia.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Szukam pracy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.08.04, 00:22 W Wałbrzychu jej nie znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodgers Re: Szukam pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 20:10 pracować, zarabiać itp. cokolwiek związanego z administracją ewentualnie na komputerach tez się znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbin Cersanit nie mógł ludzi do roboty znalezc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 20:24 sorry, panowie, czegoś nie rozumiem, dwa tygodnie temu Cersanit narzekał, że nie ma w Wałbrzychu ludzie do pracy i mieli wielkie problemy ze skompletowaniem załogi. A tu nagle na forum gość po studiach się żali, że nie ma gdzie zarabiać. O co chodzi? A może nie chcialo się koledze iść pracować przy kafelkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodgers Re: Cersanit nie mógł ludzi do roboty znalezc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 22:32 nie było mnie w mieście kilka tygodni i o tym nie wiedziałem ale przynajmniej jeden adres już mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Cersanit nie mógł ludzi do roboty znalezc IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.08.04, 13:54 Nie przejmuj się na tym polega propaganda WMÓWIĆ LUDZIOM ŻE JEST PRACA GDY JEJ FAKTYCZNIE NIE MA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbin Ja ci dam propagande IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 20:15 Kolego lolo, propoganda polega wlasnie na tym, ze sie narzeka na bezrobocie, ale jak jest robota, to sie wybrzydza. Z Cersanitem sobie nie wymyslilem, czytaj gazety. Niestety, mentalność większości Polaków jest taka - "nie robim, bo sie ujebiem". Moze dodgers znajdzie prace w Cersanicie, szczerze mu tego życze, ale wybrzydzanie bezrobotnych mnie wk... Ja pracy szukałem w Wałbrzychu 2 tygodnie! Nie wybrzydzałem, jako student poszedłem na kase do supermarketu. Śmiem twierdzić, że 80 proc. bezrobotnych to śmierdzące lenie. Odpowiedz Link Zgłoś
alisssa Re: Ja ci dam propagande 22.08.04, 21:11 Gość portalu: robbin napisał(a): > Śmiem twierdzić, że 80 proc. bezrobotnych to śmierdzące lenie. Śmiem twierdzic, ze jestes osamotniony w swym twierdzeniu. ale cóż ...kazdy ma prawo do własnego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo No właśnie propaganda sukcesu!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.08.04, 22:38 Brak mi słów.Życzę szczęścia w świecie supermarketów i ... kariery. Odpowiedz Link Zgłoś