Dodaj do ulubionych

studia zaoczne BHP w PWSZ

15.06.14, 17:37
czy ktoś z was studiuje zaocznie BHP na PWSZ w Wałbrzychu? lub czy ktoś wybiera się na ten kierunek? serdecznie proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • pomar72 Re: studia zaoczne BHP w PWSZ 27.06.14, 12:30
      To jest jakaś pomyłka. Tak jak wszystkie kierunki na tej uczelni nie przygotowują do wykonywania wyuczonego zawodu. Miałem praktykanta - pożal się boże. Kompletne echo. Wszędzie tylko nie na PWSZ. A"propos kto tam wykłada?
      Szukajcie czegoś we Wrocławiu
      • przemek94c Re: studia zaoczne BHP w PWSZ 27.06.14, 16:56
        chciałbym we Wrocławiu, ale nie mogę nigdzie znaleźć inżynierki z BHP, same licencjaty
      • edekzzedek Re: studia zaoczne BHP w PWSZ 27.06.14, 18:49
        pomar72 napisał:

> To jest jakaś pomyłka. Tak jak wszystkie kierunki na tej uczelni nie przygotowu
        > ją do wykonywania wyuczonego zawodu. Miałem praktykanta - pożal się boże. Kompl
        > etne echo. Wszędzie tylko nie na PWSZ. A"propos kto tam wykłada?
        > Szukajcie czegoś we Wrocławiu

GOOwno prawda nie ma co jeździć poziom jest wszędzie taki sam/// jak się chcesz nauczyć to się nauczysz/// jak się nie chcesz nauczyć to się nie nauczysz :) Studia to nie podstawówka że mają Ciebie uczyć/// na studiach samemu się uczy a wykładowca kieruje na dany temat/// Masz lekarzy po uniwerkach i jakie błędy popełniają /// bo nikt nie jest idealny /// prawdopodobnie o studiach wiesz tyle co Edison o internecie :)
    • renata844 Re: studia zaoczne BHP w PWSZ 03.06.17, 00:53
      Hej. Ja skończyłam PWSZ w Wałbrzychu, kierunek BHP właśnie (pierwszy rocznik tego kierunku). W trakcie studiów odbyłam sporo praktyk i staży, teraz jestem bhpowcem w Niemczech, w dużej amerykańskiej korporacji. Kierunek jak każdy inny (choc to moja pasja sie stala😁)- jeśli chcesz być dobra, musisz się poświęcić. Praca jest mega odpowiedzialna i stresująca, ale przynosi tez wiele satysfakcji. Ja teraz będę chciała wracać do Polski i już wysłałam swoje CV do 3 firm (zaczęłam w zasadzie ok 3 dni temu). Już jestem po jednej rozmowie tel i jestem dobrej myśli. Praktyki rób tylko w dużych przedsiębiorstwach produkcyjnych ( najlepiej automotiv- którego z resztą w Wałbrzychu pod dostatkiem). Zapał, zaangażowanie, motywacja i przede wszystkim ciężka praca i konsekwentne dążenie do celu- to klucz do sukcesu. Jeśli.mialabys więcej pytań daj tutaj znać. Podam Ci swojego maila na pw. Pozdrawiam 😉

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka