Dodaj do ulubionych

Szatan na plaży

19.07.14, 12:57
JA pie...ole czego te durnie jeszcze nie wymysla ?

www.fronda.pl/blogi/miroslaw-salwowski/dlaczego-bikini-i-mieszane-plaze-sa-niestosowne,39776.html
PS: Jak byłem w Pewnym kraju arabskim widziałem jak muzułmanki przed wejsciem do morza ubierały dodatkowe okrycia :)
Obserwuj wątek
    • burvil Re: Szatan na plaży 19.07.14, 14:31
      .Jak tak dalej będzie to jak nic czeka nas coś takiego co spotkalo Niemcy. Po zakończeniu wojny
      przeszli oni proces denazifikacji.
      Nas spotka DEKATOLIZACJA, oczywiście z pomocą wolnego świata, bo sami sobie nie poradzimy.
      • pozor_vlack Re: Szatan na plaży 19.07.14, 15:22
        burvil napisał(a):
        > Nas spotka DEKATOLIZACJA....

Buchachacha...., a póki co, mamy DEPALIKOTYZACJĘ.
        • feldkuratkatz99 Re: Szatan na plaży 19.07.14, 16:03
          pozor_vlack napisała:

> burvil napisał(a):
          > > Nas spotka DEKATOLIZACJA....
          >
          >
          > Buchachacha...., a póki co, mamy DEPALIKOTYZACJĘ.

-------

Nie bój żaby (jak mawia pewien wzorcowy Polak-Katolik) Vlaczku, Palilot to cymbał, a 2 mln rodaków odeszło od kościóła kat. zupełnie mimo niego. Jeszcze trochę takiego wzmożenaia ze strony fundamentalistów jakie obserwujemy teraz a okaże się że odejdzie drugie tyle.

In saecula saeculorum Amen.
          • dziunia57 Re: Szatan na plaży 19.07.14, 18:40
            feldkuratkatz99 napisał(a):

>Palilot to cymbał...

Tylko niewierzący idiota, nie popiera Palikota.
            • feldkuratkatz99 Re: Szatan na plaży 19.07.14, 21:04
              dziunia57 napisał(a):

> feldkuratkatz99 napisał(a):
              >
              > >Palilot to cymbał...
              >
              > Tylko niewierzący idiota, nie popiera Palikota.

I gitara, jak mawia ów wzorcowy Polak-Katolik. A wracjąc do "ad remu" - gdybyś sie miała rozebrać ty, albo takie laski jak Kempa, Wróbel, Sobecka czy Pawłowicz zastanowiłbym sie czy nie poprzec apelu "intelektualistów katolickich" z Frondy.
              • dziunia57 Re: Szatan na plaży 19.07.14, 21:44
                feldkuratkatz99 napisał(a):
                gdybyś
                > sie miała rozebrać ty, albo takie laski jak Kempa, Wróbel, Sobecka czy Pawłowic
                > z zastanowiłbym sie czy nie poprzec apelu "intelektualistów katolickich" z Fron
                > dy.

Tak jak myślałam, jesteś męską szowinistyczną świnią.
                Podobno utożsamiasz się z ideami, które ze sobą niesie Unia Europejska.
                Hahahahaha.....
                • feldkuratkatz99 Re: Szatan na plaży 19.07.14, 22:27
                  dziunia57 napisał(a):

> feldkuratkatz99 napisał(a):
                  > gdybyś
                  > > sie miała rozebrać ty, albo takie laski jak Kempa, Wróbel, Sobecka czy Pa
                  > włowic
                  > > z zastanowiłbym sie czy nie poprzec apelu "intelektualistów katolickich"
                  > z Fron
                  > > dy.
                  >
                  > Tak jak myślałam, jesteś męską szowinistyczną świnią.
                  > Podobno utożsamiasz się z ideami, które ze sobą niesie Unia Europejska.
                  > Hahahahaha.....

---
                  No bez jaj Dziunia , są granice poprawności politycznej

glosrydzyka.blox.pl/resource/moher2_400x400.jpg
                  • burvil Re: Szatan na plaży 21.07.14, 16:42
                    W Europie trwa triumfalny marsz radykalnej lewicy,dotąd marginalizowanej. Po sukcesie greckiej
                    Koalicji Radykalnej Lewicy( SYRIZA) oraz hiszpańskiej partii Podemos wywodzącej się z ruchu
                    Oburzonych w majowych wyborach do europarlamentu szampana otwiera słoweńska Zdruzena
                    Levica, która będzie rządzila krajem. Kiedy polska lewica powstanie z popiołu? Ostatni sondaż
                    Homo Homini daje koalicji SLD i Twojego Ruchu 22,6 proc.To może być przełom.

Tak , piłka dalej w grze jeśli chodzi o lewice to jest alternatywa dla ludzi to Piotr Ikonowicz z Ruchem Sprawiedliwości Społecznej. Przynajmniej ja będę miał dokąd pójść i działać dalej.
                    • pozor_vlack Re: Szatan na plaży 21.07.14, 17:40
                      burvil napisał(a):
                      > Ostatni sondaż Homo Homini daje koalicji SLD i Twojego Ruchu 22,6 proc.To może być przełom.
                      > Tak , piłka dalej w grze....

Najpierw młotku wyliż lakierki Pani Sochy.

57jurand 05.12.13, 20:25
                      Corwa , ponoć w Radzie Miejskiej są radni lewicowi ,
                      > rzygać się chce najchętniej obrzygał bym lakierki pani radnej Sochy mam powody.
                      • burvil Re: Szatan na plaży 22.07.14, 18:41
                        Skończył się czas gadania, skończył czas pisania, zaczął się czas akcji bezpośredniej.
                        Terlikowski.
                        No proszę prawakom marzy się coś w rodzaju ACTION DIREKTE.
                        Mam nadzieję , że pv-c wel karamba. zostanie szefem lokalnej komórki strach mnie paraliżuje
                        na samą myśl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka