Dodaj do ulubionych

PIS przerżnął wszystko

30.11.14, 21:06
I tak trzymać !
Obserwuj wątek
    • pozor_vlack Re: PIS przerżnął wszystko 25.05.15, 13:11
      Buchachaaa...chachacha....
      • burvil Re: PIS przerżnął wszystko 26.05.15, 21:05

Emerytura niższa o 73 proc.

Obniżenie wieku emerytalnego będzie miało realny wpływ na wysokość naszych emerytur. Z obliczeń Money.pl, przygotowanych jeszcze przed wprowadzeniem tej kontrowersyjnej reformy, wynika, że obniżenie wieku emerytalnego to dla pracownika, który rozpoczął pracę w wieku 19 lat, strata średnio 500 złotych w przypadku kobiet i prawie 800 złotych dla średnio zarabiającego mężczyzny.

Czas realizować obietnice , alleluja i do przodu jak mawiał pewien klasyk.
        Gratulacji nie składam sorry.
        • pozor_vlack Re: PIS przerżnął wszystko 27.05.15, 12:09
          burvil napisał(a):

> Emerytura niższa o 73 proc.

Przestańcie...bo już nie mogę.....
          Buchachaaa...chachacha.... Jak oni wszystko wiedzą. Za 46 lat gość będzie pobierał emeryturę o 800 zł mniejszą. Buchachaaa...chachacha....

PS
          Palancie, zastanów się, 46 lat temu np. istniał ZSRR i takim pismakom wydawało się , że będzie istniał wiecznie, o czym informowali mnie codziennie. I co ?
          • burvil Re: PIS przerżnął wszystko 27.05.15, 16:03
            Słuchaj palancie wczoraj w TV Republika zaproszony gość wyłożył sedno sprawy czym zatkał prowadzącego , który myślał ,że wszystko dobrze . Jasno stwierdził prezydent elekt nie obniży wieku emer. GDYŻ JEST TO NIEMOŻLIWE.Jako przykład lawirowania podal tę kwotę 500 zł dla każdego dziecka . Gdy mu przeczytano cyfry jakie osiągną te wydatki zmiękł i stwierdził coś takiego: 500 zł ale dla najbardziej potrzebujących . Problem obniżenia wieku oczywiście wyskoczy , ale jako młot do ogłuszenia PO .
            • burvil Re: PIS przerżnął wszystko 27.05.15, 20:41
              Muzyka ponoć łagodzi obyczaje przyjemnego słuchania.
              www.youtube.com/watch?v=5sxOH2Ra8mY
    • feldkuratkatz99 Re: PIS przerżnął wszystko 27.05.15, 20:54
      Duda nie spełni żadnej obietnicy o charakterze kosztowym, jego rola sprowadzi się do sypania piasku w koła rządu i ewentualnie (jak juz będa mieli swój rząd) wporwadzenia kilku nowych podatków nie wprost. Zwykły obywatel nie będzie bezpośrednim płatnikie,
      • aza-rg Re: PIS przerżnął wszystko 28.05.15, 15:41
        Jakiego piachu i jakiego rządu. Tego zlepu cwaniaków i zamiataczy pod dywan, których jedyną rolą jest dbanie o siebie i swoich. I chociaż Duda nic nie zrobi to miło popatrzeć jak Po się miota na siłę zlepia i udaje, że nic się nie stało. Podobnie jak komoroskiego zgubi ich buta, pycha i chamstwo.
        • burvil Re: PIS przerżnął wszystko 28.05.15, 18:57
          Mój znajomy oddal głos na Dudę bo ? Nie zgadniecie dlaczego .Mianowicie wnerwił go do białości komornik (kobieta) zajmując mu wypłatę. Potrącił swoje, a na przyszłość zajał całe konto.
          Delikatnie zapytałem go co jest winien , ano zalega z alimentami.
          No ktoś musiał dostać . Oberwał Komorowski.Ilu takich frustratów z pokręconymi życiorysami poparło Dudę ? Myślę , ze sporo.
          • pozor_vlack Re: PIS przerżnął wszystko 28.05.15, 19:54
            burvil napisał(a):
            >Ilu takich frustratów z pokręcony
            > mi życiorysami poparło Dudę ? Myślę , ze sporo.

Ciekawe, burvil i myślenie...buchachacha.....

"W zakładach karnych bezkonkurencyjny był Bronisław Komorowski, który zgarnął ponad 82 proc. głosów!"

www.fakt.pl/polityka/komorowski-wygral-w-wiezieniach-duda-przegral-za-kratami,artykuly,547689.html
      • tamnapolustoikrowa Re: PIS przerżnął wszystko 29.05.15, 09:15
        Tak czy inaczej wygrał te wybory. Kaczyński dobrze mu to poustawiał. A PO, pewne siebie i co? I Klops wielki. Buahahaha, oj ciężkie będą te wybory na jesień. Ciężkie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka