feldkuratkatz99 30.11.14, 21:06 I tak trzymać ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozor_vlack Re: PIS przerżnął wszystko 25.05.15, 13:11 Buchachaaa...chachacha.... Odpowiedz Link Zgłoś
burvil Re: PIS przerżnął wszystko 26.05.15, 21:05 Emerytura niższa o 73 proc. Obniżenie wieku emerytalnego będzie miało realny wpływ na wysokość naszych emerytur. Z obliczeń Money.pl, przygotowanych jeszcze przed wprowadzeniem tej kontrowersyjnej reformy, wynika, że obniżenie wieku emerytalnego to dla pracownika, który rozpoczął pracę w wieku 19 lat, strata średnio 500 złotych w przypadku kobiet i prawie 800 złotych dla średnio zarabiającego mężczyzny. Czas realizować obietnice , alleluja i do przodu jak mawiał pewien klasyk. Gratulacji nie składam sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: PIS przerżnął wszystko 27.05.15, 12:09 burvil napisał(a): > Emerytura niższa o 73 proc. Przestańcie...bo już nie mogę..... Buchachaaa...chachacha.... Jak oni wszystko wiedzą. Za 46 lat gość będzie pobierał emeryturę o 800 zł mniejszą. Buchachaaa...chachacha.... PS Palancie, zastanów się, 46 lat temu np. istniał ZSRR i takim pismakom wydawało się , że będzie istniał wiecznie, o czym informowali mnie codziennie. I co ? Odpowiedz Link Zgłoś
burvil Re: PIS przerżnął wszystko 27.05.15, 16:03 Słuchaj palancie wczoraj w TV Republika zaproszony gość wyłożył sedno sprawy czym zatkał prowadzącego , który myślał ,że wszystko dobrze . Jasno stwierdził prezydent elekt nie obniży wieku emer. GDYŻ JEST TO NIEMOŻLIWE.Jako przykład lawirowania podal tę kwotę 500 zł dla każdego dziecka . Gdy mu przeczytano cyfry jakie osiągną te wydatki zmiękł i stwierdził coś takiego: 500 zł ale dla najbardziej potrzebujących . Problem obniżenia wieku oczywiście wyskoczy , ale jako młot do ogłuszenia PO . Odpowiedz Link Zgłoś
burvil Re: PIS przerżnął wszystko 27.05.15, 20:41 Muzyka ponoć łagodzi obyczaje przyjemnego słuchania. www.youtube.com/watch?v=5sxOH2Ra8mY Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: PIS przerżnął wszystko 27.05.15, 20:54 Duda nie spełni żadnej obietnicy o charakterze kosztowym, jego rola sprowadzi się do sypania piasku w koła rządu i ewentualnie (jak juz będa mieli swój rząd) wporwadzenia kilku nowych podatków nie wprost. Zwykły obywatel nie będzie bezpośrednim płatnikie, Odpowiedz Link Zgłoś
aza-rg Re: PIS przerżnął wszystko 28.05.15, 15:41 Jakiego piachu i jakiego rządu. Tego zlepu cwaniaków i zamiataczy pod dywan, których jedyną rolą jest dbanie o siebie i swoich. I chociaż Duda nic nie zrobi to miło popatrzeć jak Po się miota na siłę zlepia i udaje, że nic się nie stało. Podobnie jak komoroskiego zgubi ich buta, pycha i chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
burvil Re: PIS przerżnął wszystko 28.05.15, 18:57 Mój znajomy oddal głos na Dudę bo ? Nie zgadniecie dlaczego .Mianowicie wnerwił go do białości komornik (kobieta) zajmując mu wypłatę. Potrącił swoje, a na przyszłość zajał całe konto. Delikatnie zapytałem go co jest winien , ano zalega z alimentami. No ktoś musiał dostać . Oberwał Komorowski.Ilu takich frustratów z pokręconymi życiorysami poparło Dudę ? Myślę , ze sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: PIS przerżnął wszystko 28.05.15, 19:54 burvil napisał(a): >Ilu takich frustratów z pokręcony > mi życiorysami poparło Dudę ? Myślę , ze sporo. Ciekawe, burvil i myślenie...buchachacha..... "W zakładach karnych bezkonkurencyjny był Bronisław Komorowski, który zgarnął ponad 82 proc. głosów!" www.fakt.pl/polityka/komorowski-wygral-w-wiezieniach-duda-przegral-za-kratami,artykuly,547689.html Odpowiedz Link Zgłoś
tamnapolustoikrowa Re: PIS przerżnął wszystko 29.05.15, 09:15 Tak czy inaczej wygrał te wybory. Kaczyński dobrze mu to poustawiał. A PO, pewne siebie i co? I Klops wielki. Buahahaha, oj ciężkie będą te wybory na jesień. Ciężkie. Odpowiedz Link Zgłoś