06.07.15, 19:48
Gdzie się podziały te wszystkie przygłupy (takie jak "legiony_mobruku")z tego forum, które tak broniły tego syfu. Czyżby już wyzdychali?
Obserwuj wątek
    • tepiciel_trolli Re: Mobruk 06.07.15, 23:11
      Won trollu
    • forummm Re: Mobruk 08.07.15, 14:29
      sol.mi.do.re napisała:

> Gdzie się podziały te wszystkie przygłupy (takie jak "legiony_mobruku")z tego
      > forum, które tak broniły tego syfu. Czyżby już wyzdychali?
      >

Wszyscy czekamy na Ciebie marna babo. Gdzie jest twój Patryś ? zostawił Cię już nie przyjechał na Mobruk
      Pierwszy filmik, mama ładnie mówi przy dziecku. No Sol77 a jak Ty rozkminiasz o sądzie i mobrukiem.

• forummm Re: Mobruk tak chyba to jest Pani sol de mor 08.07.15, 14:35
        forummm napisał(a):

> Wszyscy czekamy na Ciebie marna babo. Gdzie jest twój Patryś ? zostawił Cię już
        > nie przyjechał na Mobruk
        > Pierwszy filmik, mama ładnie mówi przy dziecku. No Sol77 a jak Ty rozkminiasz
        > o sądzie i mobrukiem.
        >
        >
        Ten sam głosik co na poprzednich filmikach
        na bank to jest sol
        youtu.be/DrKk7n9vaJY?t=245
      • legiony_mobruku Re: Mobruk 11.07.15, 15:43
        Typowo menelskie słownictwo. Nawet dziwki z Grochotowa lepiej operują językiem :)
    • forummm Re: Mobruk nowe fakty 08.07.15, 19:16
      sol.mi.do.re napisała:

> Gdzie się podziały te wszystkie przygłupy (takie jak "legiony_mobruku")z tego
      > forum, które tak broniły tego syfu. Czyżby już wyzdychali?
      >

Teraz najciekawsze przypadkowo wykryte informacje.

Na filmie w 2:45 minucie Kobieta mówi, że prezydent Wałbrzycha 19 marca 2001 roku udzielił Warunkowego Użytkowanie Składowiska Mo Bruk.
      Co jednoznacznie wskazuje że w tym okresie prezydentem Wałbrzycha był Stanisław Kuźniar. Wybory prezydenckie w którym wygrał Piotr Kruczkowski odbyły się 27 października 2002 roku, a warunkowe pozwolenie na składowisko wydano 19 marca 2001 roku . Jak poszperamy w necie to dowiemy się że Stanisław Kuźniar był prezydentem z popierany przez SLD i w tym czasie urzędował jako prezydent miasta Wałbrzycha.

Chyba że ta Pani z filmiku nie jest świadoma tego co mówi i przekręca fakty.
      • tepiciel_trolli Re: Mobruk nowe fakty 11.07.15, 10:26
        łże jak suka
        • legiony_mobruku Re: Mobruk nowe fakty 11.07.15, 15:37
          Jestem jestem. Sorki że mnie nie bylo ale od tygodnia szukam mojej ulubionej zapalniczki. Jak tam sol itd. Jakieś piwko? :)
          • forummm Re: Mobruk nowe fakty 12.07.15, 12:17
            Solisko trollisko tutaj dyżuruje a na co dzień w mediach straszy.

legiony_mobruku napisał(a):

> Jestem jestem. Sorki że mnie nie bylo ale od tygodnia szukam mojej ulubionej za
            > palniczki. Jak tam sol itd. Jakieś piwko? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka