sol.mi.do.re 06.07.15, 19:48 Gdzie się podziały te wszystkie przygłupy (takie jak "legiony_mobruku")z tego forum, które tak broniły tego syfu. Czyżby już wyzdychali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forummm Re: Mobruk 08.07.15, 14:29 sol.mi.do.re napisała: > Gdzie się podziały te wszystkie przygłupy (takie jak "legiony_mobruku")z tego > forum, które tak broniły tego syfu. Czyżby już wyzdychali? > Wszyscy czekamy na Ciebie marna babo. Gdzie jest twój Patryś ? zostawił Cię już nie przyjechał na Mobruk Pierwszy filmik, mama ładnie mówi przy dziecku. No Sol77 a jak Ty rozkminiasz o sądzie i mobrukiem. Płonie składowisko Mo Bruk w Wałbrzychu Płonie składowisko Mo bruk w Wałbrzychu Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Mobruk tak chyba to jest Pani sol de mor 08.07.15, 14:35 forummm napisał(a): > Wszyscy czekamy na Ciebie marna babo. Gdzie jest twój Patryś ? zostawił Cię już > nie przyjechał na Mobruk > Pierwszy filmik, mama ładnie mówi przy dziecku. No Sol77 a jak Ty rozkminiasz > o sądzie i mobrukiem. > > Ten sam głosik co na poprzednich filmikach na bank to jest sol youtu.be/DrKk7n9vaJY?t=245 Odpowiedz Link Zgłoś
legiony_mobruku Re: Mobruk 11.07.15, 15:43 Typowo menelskie słownictwo. Nawet dziwki z Grochotowa lepiej operują językiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Mobruk nowe fakty 08.07.15, 19:16 sol.mi.do.re napisała: > Gdzie się podziały te wszystkie przygłupy (takie jak "legiony_mobruku")z tego > forum, które tak broniły tego syfu. Czyżby już wyzdychali? > Teraz najciekawsze przypadkowo wykryte informacje. Na filmie w 2:45 minucie Kobieta mówi, że prezydent Wałbrzycha 19 marca 2001 roku udzielił Warunkowego Użytkowanie Składowiska Mo Bruk. Co jednoznacznie wskazuje że w tym okresie prezydentem Wałbrzycha był Stanisław Kuźniar. Wybory prezydenckie w którym wygrał Piotr Kruczkowski odbyły się 27 października 2002 roku, a warunkowe pozwolenie na składowisko wydano 19 marca 2001 roku . Jak poszperamy w necie to dowiemy się że Stanisław Kuźniar był prezydentem z popierany przez SLD i w tym czasie urzędował jako prezydent miasta Wałbrzycha. Chyba że ta Pani z filmiku nie jest świadoma tego co mówi i przekręca fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
legiony_mobruku Re: Mobruk nowe fakty 11.07.15, 15:37 Jestem jestem. Sorki że mnie nie bylo ale od tygodnia szukam mojej ulubionej zapalniczki. Jak tam sol itd. Jakieś piwko? :) Odpowiedz Link Zgłoś
forummm Re: Mobruk nowe fakty 12.07.15, 12:17 Solisko trollisko tutaj dyżuruje a na co dzień w mediach straszy. Stanowcze "nie" dla ekspansji firmy Mo-Bruk w Wałbrzychu! legiony_mobruku napisał(a): > Jestem jestem. Sorki że mnie nie bylo ale od tygodnia szukam mojej ulubionej za > palniczki. Jak tam sol itd. Jakieś piwko? :) Odpowiedz Link Zgłoś