Dodaj do ulubionych

Roman, a Mo-Bruk

IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.12, 17:57
www.walbrzyszek.com/news,single,init,article,16233
Trzeba się pokajać i przeprosić prezydenta :(
Obserwuj wątek
    • sol.77 Re: Roman, a Mo-Bruk 26.08.12, 18:21
      Przeprosić? hi hi ha ha za to,że Mo-Bruk będzie nas truł przez najbliższe jeszcze lata,czy może za to że wydał decyzję firmie Carbomix /bliźniak Mo-bruk/ na działalność na TERENIE NASZEGO MIASTA nie pytając nawet co my mieszkańcy sądzimy o tym. Wydając tą zgodę działał przeciwko nam mieszkańcom,bo przecież doskonale wie/zna historię Mokrzyckiego i jego wcześniejszej działalności w naszym mieście.Już za samo to powinien być zdyskredytowany jako prezydent - jego obowiązkiem jest dbanie o interesy mieszkańców/wyborców którzy głosowali na niego a nie interesy pseudo-biznesmena jakim jest Mokrzycki.Teraz niech Szełemej nam zagwarantuje,że nie będzie podobnej sytuacji jaką mamy obecnie z Mo-Brukiem? Zrobi to?
      • Gość: Kumbaka Re: Roman, a Mo-Bruk IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.12, 18:28
        Ty chyba naprawdę jesteś zdrowo jebnięta i to nie wina azbestu. Boże, skąd się biorą takie jełopki ? :(
    • Gość: :) Re: Roman, a Mo-Bruk IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.12, 18:37
      Mo-Bruk ma zezwolenie na prowadzenie działalności do 2015 roku, a jeden z zakładów może działać nawet do 2017 roku.

to jeszcze tyle lat?
      • Gość: . Re: Roman, a Mo-Bruk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.12, 19:29
        Prezydent Roman Szełemej odmówił wydania zgody firmie Mo–BRUK S.A. z siedzibą w Niecwi na realizację przedsięwzięcia pod nazwą: „Budowa instalacji do produkcji granulatu cementowego”, planowanego w Wałbrzychu przy ul. Górniczej.

Potrzebna Mo-Brukowi zgoda na „ Budowę instalacji do produkcji granulatu cementowego ” przy ulicy GÓRNICZEJ, jak umarłemu kadzidło .
        Cwany prezio znów wpuszcza propagandowo Wałbrzyszan w maliny.
        Nie udzielił zgody na budowę tego syfu przy ul Górniczej bo i po co, skoro udzielił zgody na budowę tej wykańczalni przy ulicy Moniuszki .
        • sol.77 Re: Roman, a Mo-Bruk 26.08.12, 19:35
          Gość portalu: . napisał(a):

> Prezydent Roman Szełemej odmówił wydania zgody firmie Mo–BRUK S.A. z s
          > iedzibą w Niecwi na realizację przedsięwzięcia pod nazwą: „Budowa instala
          > cji do produkcji granulatu cementowego”, planowanego w Wałbrzychu przy
          > ul. Górniczej.

>
          > Potrzebna Mo-Brukowi zgoda na „ Budowę instalacji do produkcji granulatu
          > cementowego ” przy ulicy GÓRNICZEJ, jak umarłemu kadzidło .
          > Cwany prezio znów wpuszcza propagandowo Wałbrzyszan w maliny.
          > Nie udzielił zgody na budowę tego syfu przy ul Górniczej bo i po co, skoro udz
          > ielił zgody na budowę tej wykańczalni przy ulicy Moniuszki .

No właśnie to miałam na myśli nawracając do wydanej przez niego decyzji w sprawie działalności firmie Carbomix - pytam w czyim interesie działał/a Szełemej? Wałbrzyszan czy Mokrzyckiego ?
          • Gość: NW Re: Roman, a Mo-Bruk IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.12, 20:08
            Umiecie czytać? Jeśli jest pisane o "planowanej budowie przy ulicy Górniczej", tzn., że na Górniczej też coś miało być budowane. A dzięki Romanowi nie będzie, opozycyjne psy.
            • sol.77 Re: Roman, a Mo-Bruk 26.08.12, 20:15
              Było planowane? Na potrzeby? Ogłoszenia,że jednak nie będzie nic budowane.... ? Brawo za logikę - szkoda,że Szełemej tak nie zareagował odnośnie Carbomix - pytam raz jeszcze jakim prawem wydał decyzję na działalność firmie Carbomix wiedząc jak problematyczne jest dla nas składowisko - bliźniak Mokrzyckiego? I w czyim interesie działa,co my mieszkańcy będziemy z tego mieli /prócz problemów jak obecnie ze składowiskiem/ ?
              • Gość: Adam Re: Roman, a Mo-Bruk IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.12, 21:39
                Ja w carbomixie znalazłem zatrudnienie i gó... mnie obchodzi czy ci się to podoba czy nie, ani co myślisz o moim pracodawcy.
                • Gość: :) Re: Roman, a Mo-Bruk IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.12, 22:25
                  Pogadamy za 10 lat jak cie będzie rak wpie...rdalał :D
                  • Gość: Pandora Re: Roman, a Mo-Bruk IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.12, 22:40
                    > Pogadamy za 10 lat jak cie będzie rak wpie...rdalał

Przecież ciebie matołku pierwszą wpier.oli i juz dawno cię nie będzie.
    • sol.77 Re: Roman, a Mo-Bruk 27.08.12, 08:35
      Mimo wszystko namawiam wałbrzyszan aby zjawili się przed ratuszem i zapytali Szełemeja w czyim interesie działał wydając zgodę na działalność firmie Carbomix naszym mieszkańców czy działał w interesie Pana Mokrzyckiego,który to od kilkunastu lat zarabia grube miliony kosztem naszego zdrowia - biorąc pod uwagę fakt wielu pożarów na składowisku Mo-Bruk.Żadna łacha że odpowie nam na to pytanie-to jego zasrany obowiązek.I takie małe pytanko do piesków Szełemeja - jego nazwisko to Polskie nazwisko? Zawsze myślałam,że typowi Polacy /z dziada,pradziada/ mają nazwiska kończące się na : ski,cki,icz / Raczkowski,Czarnecki,Sackiewicz,Markiewicz np./ :D
      • Gość: malutki Re: Roman, a Mo-Bruk IP: *.play-internet.pl 27.08.12, 08:39
        biegniemy, wodzianko prowadź nas na Kowno!
        • Gość: :) Re: Roman, a Mo-Bruk IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.12, 08:45
          Poprowadzi ten któremu "leży na sercu dobro wałbrzyszan"
      • Gość: qs Re: Roman, a Mo-Bruk IP: *.16.213.lan.EkoNet.info 27.08.12, 10:49
        to idź i go zapytaj zamiast pie...ć bez sensu. Tylko ktos zacznie temat Mobruku to zaraz kto się odzywa? Oczywiście sol ! A zamiast tylko pie...ć i pie...ć to coś robisz? Bo jakoś nie chwalisz się że coś robisz w tym temacie poza klepaniem w klawiature. A tym twoim sasiadom co biorą kasę za reklame składowisk na swoich budynkach tez zalezy na tym co tobie?
      • legiony_mobruku Re: Roman, a Mo-Bruk 11.07.15, 16:36
        Najpopularniejsze nazwisko w Polsce to NOWAK. Nie konczy się na -ski, -cki ani -icz. I nie pisz już nigdy "myślałam, że". W twoim wypadku mogło ci się tylko wydawać :)
    • Gość: :) Re: Roman, a Mo-Bruk IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.12, 11:19
      Przyjdzie czas i na wyjście na ulicę - żaden pseudo-biznesmen nie będzie nam rządził w NASZYM mieście,za cichym przyzwoleniem partii PO /Kruczkowski,Szełemej/ i podtruwał nas swoimi śmieciami na którym to /i naszym zdrowiu/ zarabia miliony.Tak się nie godzi.
      • Gość: Rebel Yell Re: Roman, a Mo-Bruk IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.12, 13:49
        Przeciez to zwykla dupokryjka, gra pozorow i nic wiecej.
      • Gość: wyborca Re: Roman, a Mo-Bruk IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.12, 16:46
        Gość portalu: :) napisał(a):

> Przyjdzie czas i na wyjście na ulicę

Qrwa, obiecujecie już nam to od kilku lat. I co? Guwno ! Błąd celowy, bo inaczej cenzor zadziała.

> żaden pseudo-biznesmen nie będzie nam rządził w NASZYM mieście

SWOJE miasto to masz na Rusinowej.

> i podtruwał nas swoimi śmieciami

Swoimi tzn. czyimi ? To tam nie ma i twoich śmieci ? Twoje syfy myszki wynoszą ?

• sol.77 Re: Roman, a Mo-Bruk 27.08.12, 16:51
      Oczywiście,że moje są też - ale .......... płacę za wywiezienie mojego syfu, odpowiednie zabezpieczenie mojego syfu oraz nie składowanie mojego syfu blisko gospodarstw domowych i pilnowanie aby nie płonęło narażając tym samym środowisko ? Tak jak robi to Mokrzycki !!! Za przyzwoleniem władz Wałbrzycha - Kruczkowski,a obecnie Szełemej !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka