Dodaj do ulubionych

SLD i SDPL w Wałbrzychu, a wybory

27.09.04, 10:34

Ponieważ to bliski mi temat,to zróbmy taką małą sondę:

Czy SLD dogada się z SDPL w Wałbrzychu,w obliczu wyborów
parlamentarnych,czy samorządowych ?
Jak sądzicie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: pyrda Re: SLD i SDPL w Wałbrzychu, a wybory IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 27.09.04, 13:07
      A może znów się rozwiążą i powstanie nowy twór np. Sojusz Lewych Interesów i
      Przekrętów
    • Gość: dzidek Re: SLD i SDPL w Wałbrzychu, a wybory IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 12:51
      michałku myślę że się dogadają wszak chodzi o"koryto".A to jest wspólny cel.
    • Gość: Pink Panter Re: SLD i SDPL w Wałbrzychu, a wybory IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.09.04, 15:27
      Panie Gnacy, mam do Pana pytanie:
      Jesli SLD i SDPL dogadaja się to na jaką posadkę dla siebie ma Pan ochotę?
      (Oczywiście moje pytanie nie umniejsza Pańskiego wielkiego patriotyzmu,
      umiłowania Ojczyzny i barw narodowych. Zakładam, że brzemię stanowiska i ciężar
      władzy znosiłby Pan dla dobra mieszkańców Wałbrzycha tak jak Pańscy koledzy z
      lewicową wrażliwością.)
      • mgnac Re: Odpowiadam Pink Panterowi 30.09.04, 17:15

Jedyna odpowiedź jest taka: będę namawiał wielu,by
        na lewej stronie sceny politycznej w Wałbrzychu osiągnąć
        maksimum porozumienia.I tyle.
        A jeśli kiedyś ktoś coś mi zaproponuje to się zastanowię
        długo i głęboko w jakie uzależnienie mógłbym popaść
        i jakie długi wdzięczności spłacać.A piszę to właśnie z ową
        lewicową wrażliwością.
        • Gość: 1 Re: Odpowiadam Pink Panterowi IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.09.04, 19:44
          Wali mnie to wszystko. Wałbrzych to małe prowincjonalne miasdteczko ze swoim
          małym folwarkiem. Kruk krukowi oka nie wykole.
          • Gość: Ryszard Bzodek Re: Odpowiadam Pink Panterowi IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.09.04, 21:20
            Dlaczego obrażasz Pana Michała Gnacego buraku?
            W Wałbrzychu nie wolno obrażać ludzi lewicy!!!
        • Gość: Pink Panter Re: Odpowiadam Pink Panterowi IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.10.04, 02:01
          Gratuluję Panie Michale Gnacy !!!
          Tak jak każdy przedstawiciel polskiej lewicy jest Pan uczciwy, skromny, nie
          zabiegający o dobro własne, odrzucający prywatę, korupcję, "grupę trzymającą
          władzę". A do tego inteligentny, przystojny, nienagannie moralnie - też jak
          wszyscy członkowie SLD, SDPL, UP, PPS, KPP, KPPER, i in.
          Dzięki Panu znów wierzę w świetlaną przyszłość naszej Ojczyzny (i proszę nie
          mylić "świetlanej przyszłości" ze "świetlistym szlakiem")
        • arek354 Re: Odpowiadam Pink Panterowi 01.10.04, 17:58
          mgnac napisał:

> A jeśli kiedyś ktoś coś mi zaproponuje to się zastanowię
          > długo i głęboko .....

.... a następnie zostanę prezesem wodociągów ;)
          • Gość: Pink Panter Re: Odpowiadam Pink Panterowi IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.10.04, 18:04
            No właśnie czy wiesz arek354 co teraz porabia Zdzisio D. ?
    • Gość: wiola Re: SLD i SDPL w Wałbrzychu, a wybory IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.117.149.* 01.10.04, 23:35
      Moim zdaniem nie ma absolutnie żadnej możliwości aby wałbrzyskie SDPL poszło do
      wyborów z wałbrzyskim SLD. Pamiętajcie, że w SDPL jest sporo ludzi związanych
      wcześniej z Unią Wolności, Nie wydaje mi się aby było im po drodze z SLD.
      • Gość: bol Re: SLD i SDPL w Wałbrzychu, a wybory IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.117.149.* 02.10.04, 11:18
        Unia Wolności ,SDPL,SLD to jedna klika . Dla władzy to nawet podpiszą pakt z
        diabłem.Tak ,że Violu korzenie tych parti wywodzą się z PZPR.
        • mgnac Re: SLD i SDPL w Wałbrzychu to klika ??? 05.10.04, 08:46
          bol napisał:Unia Wolności ,SDPL,SLD to jedna klika . Dla władzy to nawet
          podpiszą pakt z
          diabłem.Tak ,że Violu korzenie tych parti wywodzą się z PZPR.

No jeśli tak ktoś traktuje politykę to OK,to można mówić,że PO z PiS także
          podpiszą pakt z diabłem,albo z Samoobroną np..A co do korzeni,to dziś w wielu
          partiach są ludzie ,którzy kiedyś byli w PZPR.Nie tylko w tych wymienionych
          przez bola.
          • Gość: wis Re: SLD i SDPL w Wałbrzychu to klika ??? IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 05.10.04, 12:50
            Panie Gnacy jak pokazują fakty ostatnich lat lub jak kto woli kadencji to SLD,
            ostatnio SDPL korzystało z pomocy Samoobrony tak w Sejmie Jk i bliżej Sejmiku
            Wojewódzkiego. Może to nie pakt z diabłem ale Lepper wiele razy łaskawie
            ratował dupę Pana kolegów. Już nie wspomnę o tzw. ucywilizowaniu byłego wice
            Marszałka L.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka