mgnac 27.09.04, 10:34 Ponieważ to bliski mi temat,to zróbmy taką małą sondę: Czy SLD dogada się z SDPL w Wałbrzychu,w obliczu wyborów parlamentarnych,czy samorządowych ? Jak sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pyrda Re: SLD i SDPL w Wałbrzychu, a wybory IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 27.09.04, 13:07 A może znów się rozwiążą i powstanie nowy twór np. Sojusz Lewych Interesów i Przekrętów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: SLD i SDPL w Wałbrzychu, a wybory IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 12:51 michałku myślę że się dogadają wszak chodzi o"koryto".A to jest wspólny cel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pink Panter Re: SLD i SDPL w Wałbrzychu, a wybory IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.09.04, 15:27 Panie Gnacy, mam do Pana pytanie: Jesli SLD i SDPL dogadaja się to na jaką posadkę dla siebie ma Pan ochotę? (Oczywiście moje pytanie nie umniejsza Pańskiego wielkiego patriotyzmu, umiłowania Ojczyzny i barw narodowych. Zakładam, że brzemię stanowiska i ciężar władzy znosiłby Pan dla dobra mieszkańców Wałbrzycha tak jak Pańscy koledzy z lewicową wrażliwością.) Odpowiedz Link Zgłoś
mgnac Re: Odpowiadam Pink Panterowi 30.09.04, 17:15 Jedyna odpowiedź jest taka: będę namawiał wielu,by na lewej stronie sceny politycznej w Wałbrzychu osiągnąć maksimum porozumienia.I tyle. A jeśli kiedyś ktoś coś mi zaproponuje to się zastanowię długo i głęboko w jakie uzależnienie mógłbym popaść i jakie długi wdzięczności spłacać.A piszę to właśnie z ową lewicową wrażliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Odpowiadam Pink Panterowi IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.09.04, 19:44 Wali mnie to wszystko. Wałbrzych to małe prowincjonalne miasdteczko ze swoim małym folwarkiem. Kruk krukowi oka nie wykole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Bzodek Re: Odpowiadam Pink Panterowi IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.09.04, 21:20 Dlaczego obrażasz Pana Michała Gnacego buraku? W Wałbrzychu nie wolno obrażać ludzi lewicy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pink Panter Re: Odpowiadam Pink Panterowi IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.10.04, 02:01 Gratuluję Panie Michale Gnacy !!! Tak jak każdy przedstawiciel polskiej lewicy jest Pan uczciwy, skromny, nie zabiegający o dobro własne, odrzucający prywatę, korupcję, "grupę trzymającą władzę". A do tego inteligentny, przystojny, nienagannie moralnie - też jak wszyscy członkowie SLD, SDPL, UP, PPS, KPP, KPPER, i in. Dzięki Panu znów wierzę w świetlaną przyszłość naszej Ojczyzny (i proszę nie mylić "świetlanej przyszłości" ze "świetlistym szlakiem") Odpowiedz Link Zgłoś
arek354 Re: Odpowiadam Pink Panterowi 01.10.04, 17:58 mgnac napisał: > A jeśli kiedyś ktoś coś mi zaproponuje to się zastanowię > długo i głęboko ..... .... a następnie zostanę prezesem wodociągów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pink Panter Re: Odpowiadam Pink Panterowi IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.10.04, 18:04 No właśnie czy wiesz arek354 co teraz porabia Zdzisio D. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: SLD i SDPL w Wałbrzychu, a wybory IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.117.149.* 01.10.04, 23:35 Moim zdaniem nie ma absolutnie żadnej możliwości aby wałbrzyskie SDPL poszło do wyborów z wałbrzyskim SLD. Pamiętajcie, że w SDPL jest sporo ludzi związanych wcześniej z Unią Wolności, Nie wydaje mi się aby było im po drodze z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bol Re: SLD i SDPL w Wałbrzychu, a wybory IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.117.149.* 02.10.04, 11:18 Unia Wolności ,SDPL,SLD to jedna klika . Dla władzy to nawet podpiszą pakt z diabłem.Tak ,że Violu korzenie tych parti wywodzą się z PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
mgnac Re: SLD i SDPL w Wałbrzychu to klika ??? 05.10.04, 08:46 bol napisał:Unia Wolności ,SDPL,SLD to jedna klika . Dla władzy to nawet podpiszą pakt z diabłem.Tak ,że Violu korzenie tych parti wywodzą się z PZPR. No jeśli tak ktoś traktuje politykę to OK,to można mówić,że PO z PiS także podpiszą pakt z diabłem,albo z Samoobroną np..A co do korzeni,to dziś w wielu partiach są ludzie ,którzy kiedyś byli w PZPR.Nie tylko w tych wymienionych przez bola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wis Re: SLD i SDPL w Wałbrzychu to klika ??? IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 05.10.04, 12:50 Panie Gnacy jak pokazują fakty ostatnich lat lub jak kto woli kadencji to SLD, ostatnio SDPL korzystało z pomocy Samoobrony tak w Sejmie Jk i bliżej Sejmiku Wojewódzkiego. Może to nie pakt z diabłem ale Lepper wiele razy łaskawie ratował dupę Pana kolegów. Już nie wspomnę o tzw. ucywilizowaniu byłego wice Marszałka L. Odpowiedz Link Zgłoś