Dodaj do ulubionych

TOTALNA KOMPROMITACJA!!!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 17:09
Dzisiaj "Włodarze" naszego miasta dobitnie pokazali swoją "dbałość" o
nas,jego mieszkańców.Takiego "bajzlu" na naszych drogach dawno nie było!!!!
GDZIE PŁUGI I PIASKARKI chyba tylko PAN BÓG wie,bo na pewno nie nasi
decydenci!!Jak zwykle ZIMA ZASKOCZYŁA??Jestem ciekawy ,czy osoby
odpowiedzialne za ten stan rzeczy,poniosą konsekwencje i jakie??
Obserwuj wątek
    • Gość: Siwy Re: TOTALNA KOMPROMITACJA!!!!!!!!!! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 16.02.05, 17:14
      cyrk byl przeokrutny....musze przyznac ze dawno nie widzialem takich zasp jak
      dzisiaj..
      Dzidek..niestety u nas zawsze zima zaskakuje drogowcow i zawsze znajda na to
      wytlumaczenie wiec konsekwencji bym sie nie spodziewal...

o
      • Gość: myslak Re: TOTALNA KOMPROMITACJA!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 18:35
        Pewnie pozyczyli Warszawie, bo tam jeździło 300 ;)))
        • Gość: piszpantu Re: TOTALNA KOMPROMITACJA!!!!!!!!!! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 16.02.05, 21:00
          ten snieg bedzie jeszcze do Wielkanocy, a bezrobotni nie maja pracy.
    • Gość: bleble Re: TOTALNA KOMPROMITACJA!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 22:17
      Zamiast narzekać to bierz łopatę i zacznij odsnieżać. (piaskarki jeżdziły od 3
      rano)
      • Gość: myslak Re: TOTALNA KOMPROMITACJA!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 22:45
        Wszystkie dwie?
        • Gość: truten ReNajwazniejsze ze ZDiK ma sie dobrze IP: 69.110.228.* 17.02.05, 08:59
          • Gość: Siwy Re: ReNajwazniejsze ze ZDiK ma sie dobrze IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 17.02.05, 10:02
            ty jestes naprawde nienormalny....co ci ten zdik zrobil ze ty tak na niego
            szczekasz! kompleksy masz czy jaki ch..? wszedzie musisz sie z tym
            wtracac..zaraz znowu uslysze ze tam pracuje i ze jestem idiota ale to juz mnie
            nie rusza
            • Gość: jura57 Re: ReNajwazniejsze ze ZDiK ma sie dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 16:46
              Całkowicie Cię popieram "Siwy". Że też ten "truteń" czepia się jak rzep psiego
              ogona. Mógłby napisać np. do Pana Boga dlaczego Ten zrzucił "puchową kołderkę"
              i to w dodatku w lutym. Przecież "dostaje"(Bóg) nasze podatki i mógłby coś
              wykombinować żeby "towarzystwu wzajemnej adoracji"(zdik) nie przeszkadzać w
              zimowej sjeście. Przy tej okazji odetchną również odpowiedzialni za chodniki
              jako, że łopata śnieżna w wielu przypadkach stanowi zbyt skomplikowane
              urządzenie(wiem coś na ten temat gdyż w dniu dzisiejszym przechodziłem przez
              centrum) i chyba dlatego niektórzy jej nie uruchamiają.
              Pozdr.
              • Gość: truten Re: ReNajwazniejsze ze ZDiK ma sie dobrze IP: 69.110.228.* 17.02.05, 17:44
                TY masz siwy kompleks trutnia
                objawia sie on tym ze jak napisze to musisz zaraz odpowiedziec
                i nie jest wazne czy pisalem do ciebie czy obok ciebie,
                napisz mi kto w takim razie jest odpowiedzialny za
                utrzymanie przepustowosci drog w Walbrzychu?
                naprawde nie zamierzam w tym watku pisac do ciebie,
                zwlaszcza ze sam sie o to upominasz, wstydu nie masz.
                Pisalem do ciebie w innym ale nie odpowiadasz na pytania,
                wiec szkoda wirtualnego tuszu na ciebie,

=============
                Gość portalu: Siwy napisał(a):

> ty jestes naprawde nienormalny....co ci ten zdik zrobil ze ty tak na niego
                > szczekasz! kompleksy masz czy jaki ch..? wszedzie musisz sie z tym
                > wtracac..zaraz znowu uslysze ze tam pracuje i ze jestem idiota ale to juz mnie
                > nie rusza
              • Gość: truten Re: ReNajwazniejsze ze ZDiK ma sie dobrze IP: 69.110.228.* 17.02.05, 17:48
                skoro go popierasz
                to dlaczego nie skarciles zalozyciela watku i samego siwego?
                przeciez w pierwszych postach dali upust niezadowoleniu z nieudolnosci
                " odpowiedzialnych "
                zapomnieli tylk napisac po "iminiu"
                • koza16 Re: ReNajwazniejsze ze ZDiK ma sie dobrze 17.02.05, 18:21
                  Znasz truten slowo "ironia"???
                  A tak btw to nalezaloby sie dowiedziec czy zawalil ZDiK (np kontraktujac za
                  malo piaskarek, stawiajac za niskie wymagania) czy wykonawca (czyli chyba WPO)
                  • Gość: Siwy Re: ReNajwazniejsze ze ZDiK ma sie dobrze IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 17.02.05, 19:28
                    jak widac nie zna....i nie zna tez slowa pytanie retoryczne o czym przekonalem
                    sie czytajac jego odp w "pp cdn"....
                    • Gość: truten Re: zebyscie nie gadali ze nabijam statystyke to IP: 69.110.228.* 18.02.05, 06:55
                      obydwu odpowiadam w jednym poscie:

koza16 napisał:

> Znasz truten slowo "ironia"???
                      > A tak btw to nalezaloby sie dowiedziec czy zawalil ZDiK (np kontraktujac za
                      > malo piaskarek, stawiajac za niskie wymagania) czy wykonawca (czyli chyba WPO)
                      =======================
                      a ty znasz tylko kiedy tobie jest potrzebne
                      jakos w poprzednim watku nie znales
                      ale jak wczescniej pisalem uczysz sie

Gość portalu: Siwy napisał(a):

> jak widac nie zna....i nie zna tez slowa pytanie retoryczne o czym przekonalem
                      > sie czytajac jego odp w "pp cdn"....
                      ====================
                      ja zadalem ci kilka takich pytan ale odpowiedzi nie bylo?
                      a moze na innym watku je umiesciles?
                      tak dla ironii he he
    • Gość: Eskimos Re: TOTALNA KOMPROMITACJA!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.02.05, 18:30
      Pługi pewnie odśnieżają domki Włodarzy.
      Co by mogli dojechać do pracy i ocenić: co należy zrobić, jak i kto.
      Oby do wiosny!!
      • zuczek3 Re:Truten dzieki za pomysl kupilem sobie lancuchy 18.02.05, 09:22
        i zapieprzam jak na sankach a jak klijenci zadowleni !
        • nyska2 Re:Truten dzieki za pomysl kupilem sobie lancuchy 18.02.05, 09:33
          ja tez mam lancuchy!
          dobry pomysl, byly strasznie zardzewiale ,
          ostatni raz byly uzywane kiedy moj dziadek
          wyprowadzal koze na pstwisko,
          ale teraz jak znalazl
          • Gość: Siwy Re:Truten dzieki za pomysl kupilem sobie lancuchy IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 18.02.05, 10:05
            truten...jak ty juz sam sobie odpisujesz to nie jest z toba dobrze....
          • Gość: truten WIDAC ME POCZUCIE HUMORU JEST ZARAZLIWE IP: 69.110.228.* 19.02.05, 07:34
    • Gość: trebor_d Drobne sprostowanie IP: 193.27.5.* 24.02.05, 07:57
      Nie piaskarki, tylko solarki ładujące kupę kilogramów soli na nasze ulice.
      Dlaczego nie sypie się piachu. Koszt chyba ten sam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka