Gość: slepajula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:58 ogladacie filmy off na 2tvp po 22.30? jesli nie to koniecznie zwróccie na nie uwage ,naprawde warto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gołota Re: filmy offff IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.02.05, 07:42 Nie wiem czy chodzi o to co np wczoraj leciało ?? Wczoraj oglądąłem "Dzień w którym umrę" i powiem że był to bardzo ciekawy filmik, ciekawy bo inny od tej całej sieczki polskich i zagranicznych seriali... Troszkę zakręcony ale ja takie lubię ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOJA Re: filmy offff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 07:48 Mnie też sie podobał w poniedziałek też był niezły bo komedia. Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: filmy offff 23.02.05, 07:52 a mnie drazni w tych filmach (wiekszosci) ta ich offowosc czasem wydumana. praca kamery off, scenariusz off, rezyseria off, temat off, koncepcja wizualna off. a potem i tak sie okazuje ze filmik we wspolpracy z tvp i taki to off. a moze ktos nakreci normalny, regularny film bez udziwnien? ze kasy brak? no brak, nie ma lekko. ale czy to od razu powod zeby sobie zycie ulatwiac i lenistwo warsztatowwe tlumaczyc offem? kiedys bylo kino moralnego niepokoju, teraz jest off. szkoda ze pomiedzy tym off a "panem tadeuszem" i "quo vadis" nic nie ma. zazdroszcze czechom ich kina wspolczesnego. maly kraj a takie filmy... Odpowiedz Link Zgłoś