Gość: arek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 19:36 Kto idzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Przem Re: ARCHEO-koncert;ONX The Rock Bandy. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.04.05, 19:53 Kiedy będzie?????????????? Jestem na każdym ich koncercie i teraz też będę!!!!!!!!!! Spotkacie mnie na pewno pod sceną!!!!!!!!!!! Tylko powiedzcie KIEDY?????????????? A tak poza tym, to jest ONYX, nie ONX!!!!!!!!!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek ONYX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 20:42 Przemek ale Ty się tak nie podniecaj:P Kiedy dokłąnie ten ONYX? Ja oczywiście jak zawsze będę! z ekipą... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przem Re: ONYX IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.04.05, 21:32 Ja też jestem w tej ekipie, i jeszcze pare osób Tomaszu!! Będzie jak zwykle świetnie, chyba, że ten koncert to plota.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /\/\/\/\/\/\ Re: ONYX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 08:40 jaka tam plota - na Sudetach pisali więc prawda być musi www.twoje-sudety.pl/index.php?action=kalendarium&rk=2005&mc=4&id=301 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: ARCHEO-koncert;ONX The Rock Bandy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 18:17 Studenciaki my idziemy na koncert i dobre piwo !!!!!!POZDROWIENIE na AGI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Kontakt z zespołem ONYX IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 13:01 W jaki sposób mogę się skontaktować z zespołem ONYX? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Kontakt z zespołem ONYX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:28 Przyjdz na koncert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gi Re: Kontakt z zespołem ONYX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 14:36 Jak sie podobal koncert Odpowiedz Link Zgłoś