Dodaj do ulubionych

Staro-nowe DAMI

IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 08.05.05, 18:35
Dami wróciło! W awangardowej scenografi "studia" siedzi wiecznie smutna,
pozująca na dziennikarkę Uiola, która swym chropowatym dyszkantem jest w
stanie uśpić każdego.Beznamiętny komentarz odpowiada warsztatowo materiałom
filmowym, których poziom nie dorównuje nawet amatorskim filmom z wakacji.
Potwierdza się opinia, że to kicha... i tyle.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zorro Re: Staro-nowe DAMI IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.05.05, 18:46
      Odwal się , mnie tam się podoba panna UIola..przełącz się albo ...Jak możesz
      baranie pannę Uiolkę do kichy przyrównywać , łobuzie jeden , ty szprycho
      podgardlana...
      • Gość: kabelgaj Re: Staro-nowe DAMI IP: *.wlb.vectranet.pl 08.05.05, 18:53
        DAMI to porażka. Szkoda czasu na oglądanie laurek dla Ludwiczuka i
        Kruczkowskiego. Jakość obrazu totalnie słaba. Szkoda że nie ma już TV Sudeckiej.
      • Gość: Volt Re: Staro-nowe DAMI IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 08.05.05, 19:52
        Nie chciałem chłopcze deptać twych uczuć do pani Violi. Przepraszam. Mimo,że
        piszesz "...mnie tam się podoba panna Viola" , to nie wiem dzie TO jest.

Ale póki co, to rączki na kołderkę i dobranoc.
    • Gość: prymus Re: Staro-nowe DAMI IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.05.05, 19:43
      Gość portalu: Volt napisał(a):

> Dami wróciło! W awangardowej scenografi "studia" siedzi wiecznie smutna,
      > pozująca na dziennikarkę Uiola, która swym chropowatym dyszkantem jest w
      > stanie uśpić każdego.

I ma na policzku kaszaka :)
      • Gość: ogladacz Re: Staro-nowe DAMI IP: *.swidnica.mm.pl 08.05.05, 22:12
        co sie czepiacie? juz lepsze nowe informacje codziennie niz to samo caly
        tydzien.
    • Gość: pewien telewidz Re: Staro-nowe DAMI IP: *.wlb.vectranet.pl 09.05.05, 09:26
      ci wszyscy co pragna zaistniec w internecie poprzez niezrozumienie swoich slów
      i uczuc do siebie to w³asnie w taki sposób odreagowywuja tylko mam jedno
      pytanie czy ty wogóle rozumiesz istote programu lokalnego i na czym polega
      filmowanie do niusów obawiam sie ze chyba nie ale to w sumie twój problem . TV
      DAMI to telewizja z tradycjami w Wa³brzychu i z wielka widownia której zadna
      inna z telewizyjek nie bedzie nigdy miala i tyle. pozdrowienia dla sympatyków
      Telewizji Sudeckiej . Pa Buzka
    • mgnac Re: Staro-nowe DAMI 09.05.05, 16:02

Jeżeli poziom DAMI będzie taki sam,jak SUDECKIEJ to dobrze,jeśli nie to wielka
      szkoda
      dla Wszystkich.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka